Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kalp kırmak olarak düşünme ama ben sende yeteri kadar kararlılık görmüyorum canım bence sorun bu. Annen mantı makarna bence bahane durumunda kalıyor..

Anneni kırmamak için bir kaşık iki kaşık yedim desen anlayacam hoplarsın zıplarsın geçer ama bir tabak diyorsun .
Bence sen herşeyden önce gerçekten bi karar vermemelisin
Ne tür spor veya hareket yapıyordun
Söyle de kaptanım gelince sana bi ceza versin

Kendin için iradeli olmalısın canım

Tebrik ederim seni canım
Yapacağız inşallah beraber

Ceza sporlarını ben seçiyorum da bilemedim ne versem İzmir'den Hakkâri'ye koşsa o mantılar makarnalar erimez bence

çok beğendim.düzenimi oturtayım bende yapayım böyle

Ayyy çok geçmiş olsun canım yaaa. Tuh neden oluyormuş
Kuzum gece genel cerrahı aradılar sancılı hastamız var sizin hastaneye sevk gönderelimmi ambulansla diye sabah gelsin yada ben gelirim demiş doktorum geldi sabah ultrasona gönderdi 5+2günlük şüpheli gebelik görünüyor dedi ögleden sonra hem Prof kadın doguma gidicem hemde genel cerraha inş ya apandisit yada böbrek taşı şüphesi var ama tahliller ve böbrekler temiz görünüyo şişlik yok dendi

8 Kasım Su/Spor Lİstesi

1.gulenyuzumsunsen

1,5 litre su
1 kupa limonlu su

100 squat=. 20 puan
60 dk leslie =. 60 puan
500 Side leg lift = 100 puan
1000 ip atlama = 100 puan
100 bridge=. 20 puan
Toplam =300 puan

2.innuk
25+25 dk yuruyuş= 50 puan
15 dk eliptik=45 puan
15 mekik=15 puan
Toplam 110 puan

2.5 litre su,

3.jane eyre_

30 dk yürüyüş:30 puan
100 jumping jack:20 puan
50 squat:10 puan
Toplam :60 puan

2 lt su

4. alya39

30dk eliptik: 90 puan
2 lt su

5. Cerulean
2 saat yürüyüş = 120 puan
2.5 litre su

Günaydın kızlar,

Geçmişi henüz okuyamadım. Dün işten çık, yürüyüş yap evi temizle derken gece 1 olmuştu uğrayamadım buralara. Bugün telafi edeceğim inşallah

Yoldayım, eve gidiyoruz. Şefle konuştum. Gorumcemde acı kahve içtim. Şef ok verdi ama kurumda yapılanma olacakmış. Beni gonderirlerse bir şey diyemem dedi.. burada olursam onaylarım dedi. Alışveriş ve pazar yaptık gidiyoruz.

Selam arkadaşlar bugünde menüm belli oldu yazayım
Sabah:1 dilim peynir 1 dilim ekşi mayalı esmer ekmek. Domates. 1 yumurta. 1tk. Fıstık ezmesi
Ara:1 ayva
Öğlen: 6 tavuk nugget ve 3 kaşık bulgur pilavı

(((((70 dakika eğimli koşu)))))

Ara:sade filtre
Akşam: 5 kaşık kıymalı bamya 3 kaşık yoğurt.
Ara:yeşilçay

(((( bugün göğüs günü 1 saat ağırlıkla göğüs çalışıciim)))))))

Ben işleri bitirdim ,
çocukları banyo yaptırdım uyuttum
Ve bende uzandım biraz uyuyacağım çocuklar kaç dk izin verirse . Sabah 6 da kalkmıştım halsizim biraz .
Sen nasılsın napıyorsun kaptanım .?
Maşallah yaa ben sabahtan beri boş boş yatıyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Ev darmadağın. Modum çok düşük bu gün
Diyet yapıyoruz
He he harikasın.
Bu arada sen yarın listeden çıkmak istiyorsun ya çıkarsan 6 ay tekrar giremezsin biliyorsun değil mi.

Ohh iyi.. 3 yıl mı izin hakkı. Ben 2 yıl sanıyordum. Neler aldın alışverişte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…