- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kizlar ya dun yine ben yemegi fazla kacirdim hemde oyle boyle degil
Eve gittim bir baktim annem mantinin hamurunu hazirlamis manti dokecek bir yandan da ben severim diye tavuklu makarna yapmis oglen 1 tabak tavuklu makarna yedim
Snra aksamada manti yapti yemem dediysemde "sen cok seversin bni seviyorsan ye" dedi 1 tabakta manti yedim
Cok pismanim
Tebrik ederim seni canımGünaydın kızlaarr..
Beni spor konusunda aşka getirdiniz.. son iki haftadır tökezlemiştim. Kilo gitmiyor 300-500 gr üzerine ekleniyordu..
Dün dedim ki kendime.. Sen ne yapıyorsun? planla ve plana sadık kal..
Hedef olmazsa başarı olmazzz.. Evet ulaşmak istediğim bir hedef kilo var ona ulaşmak için bir planım yoktu..
Oturdum dün kendime plan yaptım. Bakın aşağıda..
Basit bir excel tablosu. Bunu günlük gibi her gün dolduracağım.
Dün hazırlarken yarın için hedefimi 66 koymuştum. Ama bu sabah tartıda süpriz görünce güncelledim 65.5 yaptım...
Tabi ki diğer haftaları da bu haftanın sonucuna göre yeniden güncelleyeceğim.
Kasım sonu 62 hedefim.. ama 60 olsa hiç fena olmaz..Eki Görüntüle 2065273
Ceza sporlarını ben seçiyorum da bilemedim ne versem İzmir'den Hakkâri'ye koşsa o mantılar makarnalar erimez bence
Kalp kırmak olarak düşünme ama ben sende yeteri kadar kararlılık görmüyorum canım bence sorun bu. Annen mantı makarna bence bahane durumunda kalıyor..
Anneni kırmamak için bir kaşık iki kaşık yedim desen anlayacam hoplarsın zıplarsın geçer ama bir tabak diyorsun .
Bence sen herşeyden önce gerçekten bi karar vermemelisin
Ne tür spor veya hareket yapıyordun
Söyle de kaptanım gelince sana bi ceza versin
Kendin için iradeli olmalısın canım
Valla doğru ama yine de biraz azalır belki etkisi kaptanımCeza sporlarını ben seçiyorum da bilemedim ne versem İzmir'den Hakkâri'ye koşsa o mantılar makarnalar erimez bence
çok beğendim.düzenimi oturtayım bende yapayım böyleGünaydın kızlaarr..
Beni spor konusunda aşka getirdiniz.. son iki haftadır tökezlemiştim. Kilo gitmiyor 300-500 gr üzerine ekleniyordu..
Dün dedim ki kendime.. Sen ne yapıyorsun? planla ve plana sadık kal..
Hedef olmazsa başarı olmazzz.. Evet ulaşmak istediğim bir hedef kilo var ona ulaşmak için bir planım yoktu..
Oturdum dün kendime plan yaptım. Bakın aşağıda..
Basit bir excel tablosu. Bunu günlük gibi her gün dolduracağım.
Dün hazırlarken yarın için hedefimi 66 koymuştum. Ama bu sabah tartıda süpriz görünce güncelledim 65.5 yaptım...
Tabi ki diğer haftaları da bu haftanın sonucuna göre yeniden güncelleyeceğim.
Kasım sonu 62 hedefim.. ama 60 olsa hiç fena olmaz..Eki Görüntüle 2065273 [/QUOTE
çok beğendim iyi fikir. bende oturtayım düzenimi deneyeceğim
Ne verelim leslie 3 mil + 20 squat olsun o zaman...Valla doğru ama yine de biraz azalır belki etkisi kaptanım
Kuzum gece genel cerrahı aradılar sancılı hastamız var sizin hastaneye sevk gönderelimmi ambulansla diye sabah gelsin yada ben gelirim demiş doktorum geldi sabah ultrasona gönderdi 5+2günlük şüpheli gebelik görünüyor dedi ögleden sonra hem Prof kadın doguma gidicem hemde genel cerraha inş ya apandisit yada böbrek taşı şüphesi var ama tahliller ve böbrekler temiz görünüyo şişlik yok dendiAyyy çok geçmiş olsun canım yaaa. Tuh neden oluyormuş
Hastaneler dolu kuzum hep düşük tehlikesi sancı ve kanama çok şükür bende ne düşük tehlikesi var ne kanama sadece sancı var bunada şükür diyorum hamdolsun Rabbimin verdiginede vereceginedeGulumse24 cok gecmis olsun canm insallah gecici bir agridir
inşallah her şey yolunda gider, Allah şifa versinHastaneler dolu kuzum hep düşük tehlikesi sancı ve kanama çok şükür bende ne düşük tehlikesi var ne kanama sadece sancı var bunada şükür diyorum hamdolsun Rabbimin verdiginede vereceginede
Ben işleri bitirdim ,Napıyorsunuz kızlar.
Sabah kadar uyumadım yine sancım vardı sürekli wc git gel kasık agrım vardı belime sırtıma vurdu serum takıldım ama hafifledi şimdi daha iyiyim şükür
Tekrar geçmiş olsun canım acaba nedenmiş belli oldumuHastaneler dolu kuzum hep düşük tehlikesi sancı ve kanama çok şükür bende ne düşük tehlikesi var ne kanama sadece sancı var bunada şükür diyorum hamdolsun Rabbimin verdiginede vereceginede
Diyet yapıyoruzNapıyorsunuz kızlar.
Maşallah yaa ben sabahtan beri boş boş yatıyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Ev darmadağın. Modum çok düşük bu günBen işleri bitirdim ,
çocukları banyo yaptırdım uyuttum
Ve bende uzandım biraz uyuyacağım çocuklar kaç dk izin verirse . Sabah 6 da kalkmıştım halsizim biraz .
Sen nasılsın napıyorsun kaptanım .?
He he harikasın.Diyet yapıyoruz
Yoldayım, eve gidiyoruz. Şefle konuştum. Gorumcemde acı kahve içtim. Şef ok verdi ama kurumda yapılanma olacakmış. Beni gonderirlerse bir şey diyemem dedi.. burada olursam onaylarım dedi. Alışveriş ve pazar yaptık gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?