Sanırım ben abarttım haklisin hergun tartılmasın varSürekli tartılmayı bırakırsan bu sorundan kurtulabilirsin canım .:) :)
Hatta hafta da 2-3 kere olsa daha iyi olur.
Her zaman aynı yerde tartıl.
bi de dijitalse biri tartıldıktan sonra kapanıp tekrar açılmasını bekle .
Niloyabebe
bende dayanamadım yatmadan son 100 tane daha atladımIp atlamaya devam edeceğim gaza geldim valla 2000 ler falan aman allahım
Teşekkür ederim kaptan anlayışın için,bu hafta evet tek bir gün bile sporsuz geçmeyecek inşallahEki Görüntüle 2066127
Spor tablomuz kızlar...
1700 puanlagulenyuzumsunsen 1. oldu... hayran kaldım puanına vallahi
şimdiiiiii gelelim diğer kızlara...
florence_N neden spor yaomıyorsun kuzum en az 30 dakika spor şart biliyorsun... bu hafta kesinlikle hiç bir sütunu boş görmeyeceğim . bu hafta cezan her gün saat 11:00 e kadar listeye adını ekleyenlerin sporlarını bana özel mesajla atacaksın anlaştık mı...
jane eyre_ cenazeniz vard izinliydin ama bu hafta seni de hiç bir satırı boş görmeyeceğim...
@hugocuk neden sporlarını eklemiyorsun canım... liste dışı da devam etsen lütfen düzenli menu paylaş ve sporlarını ekle...
innuk @Alya39 Niloyabebe siz yeni başladınız siz de aynı şekilde her gün en az 30 dakika spor mutlaka göreceğim...
@simeranya7 sen izinlisin zaten takıl kafana göre canım
İyi geceler.Iyi geceler kızlar uyuyacagim
Derkennnnnnnn gece hiç uyumayınca sabah 3 u 1 arada içtim başlamadan bozulduŞeker orucu yapacak arkadaşlar bu gün yani cumartesi başlıyoruzzzzz haberiniz olsun...
Şekersiz kızlar
Anka
gulenyuzumsunsen
innuk
Niloyabebe
Hadi bakalım hayırlı olsun. 21 gün sonra neler olacak bakalım
KaPtanım sade Türk kahvesi içseydin ya en 7 kalorilisindenDerkennnnnnnn gece hiç uyumayınca sabah 3 u 1 arada içtim başlamadan bozuldu
Neyse bişey yok gibi devam edeyim dimi.
Cezve makinedeymiş üşendim çıkarmaya..şeker orucu sonra aklıma geldi.KaPtanım sade Türk kahvesi içseydin ya en 7 kalorilisinden
Günaydın kaptancım ve diger arkadaşlarım akşam acilen amaliyata alındım dış gebelikmiş iç kanama başlamış 4saat daha müdahale edilmezse kaybederiz dendi 20de girdim gece 12de çıktım agrım sızım gitti hamdolsun şuan çok iyiyim şükür kaldığımız yerden devam hepinizi çok özledim
Kolumda hem kan hem serum var zor yazıyom kaptanımGulumse24 nasılsın canım. Yazsana merak ettim seni. İyisin değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?