bi hafta daha uğrasicam olmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Ama bu ortam hosuma gidiyor o yüzden yazdiklarinizi ara ara okıyorumO zaman önce bi kan tahlili falan yaptır istersen canım belki kilo vermene engel bi durum vardır
Yine de listeye girmeden aramıza katılabilirsin canım .zaten 15 gün sonra menü spor sohbet düzeniyle ilgili durumuna göre girebiliyorsun listeyebi hafta daha uğrasicam olmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Ama bu ortam hosuma gidiyor o yüzden yazdiklarinizi ara ara okıyorum
bak böyle olabilir hem takımıda zora sokmam. Bu arada kilom 64.Yine de listeye girmeden aramıza katılabilirsin canım .zaten 15 gün sonra menü spor sohbet düzeniyle ilgili durumuna göre girebiliyorsun listeye
Aynen canım menünü sporunu sohbetini zayıflamak için neler yaptığını yaz bi bakarsın gider kilolarbak böyle olabilir hem takımıda zora sokmam. Bu arada kilom 64.
Memnun oldun canimBen takımın kaplumbağasıyım canım..
İş ve özel hayatımdaki stresten dolayı menü paylaşıp hedeflediğim kadar spor yapamıyorum ama burdaki fit hatunları okudukca en azından zayıflama hevesim ve motivasyonum düşmüyor. Şimdilik izinde gibi bişeyim.
Kökenim ama 90’lar topiği..Oranın çılgın simi’siyim ben..
35 dk leslie10 Kasım Cuma Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
100 bridge=. 20 puan
500 Side leg lift = 100 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam=130 puan
Yarım litre detoks suyu
1 litre su
1. Sayfadaki kuralları okuyabilirsin canım.Takım içinde yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim. Mesela menü paylaşımı kacta oluyor vb.. Birde spor puanının nasıl hesaplanıyor
Benim mesajımı kopyala35 dk leslie
50 mekik
10 dk ip atlama (çok zorrr)
10 dk fitnes
2.5 litre su
10 Kasım Cuma Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
100 bridge=. 20 puan
500 Side leg lift = 100 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam=130 puan
Yarım litre detoks suyu
1 litre su
2.irmak adar
35 dk leslie
50 mekik
10 dk ip atlama (çok zorrr)
10 dk fitnes
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?