Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Normal de 17:00 de akşam yemeğimi yiyorum ama bugün 16:00 da yemeye daha önce yemeyi bırakmaya karar verdim kızlar

Seni gidi akıllı bıdık seni:)) Kesinlikle katılıyorum aslanda ama Bende eşimin gelmesini beklediğim için 6, 6.30 gibi kapatıyorum günü canım ertesi sabbah 8 e kadar yemiyorum 2 gündür süper hafif uyanıyorum:)

Sizlerde en geç 18:00 e kadar menüleri kapatınız lütfen

İnşallah canım:))

Menün harika canım öğlende 2 sebze biraraya gelmiş ikisinedd bayılırım bu arada:)

Menün çok güzel canım pekmezli yoğurt yemekte tatlı niyetinemiydi:)

Süper tatlım:)

Evet ben tatlı çok seviyorum böyle bir çözüm buldum

Senin menü de güzel ama akşam 1 küçük kase yoğurt bi bardak ayranda olabilir sade kalmış azıcık

ben acıkırım bu menüyle sen basarılısın canım ne güzel

Senin menü de güzel ama akşam 1 küçük kase yoğurt bi bardak ayranda olabilir sade kalmış azıcık
Diğer günlerdeki menüleri de hatırlamıyorum şimdi bi bakacağım ama köfte tavuk haşlama vs de ekle menülerine canım.
Yeşil mercimekli salatalar
Kuru fasulye-nohut vs de ekle menülerine olurmu

Bugünkü menüm

Sabah 9:30
Kk peynir
Haşlanmış yumurta
Üç tane zeytin
Bir dlim beyaz ekmek
Mandalina
Bir fincan çay

Öğlen 14:00
Yarım dilim ekmek
Fasulye yemeği
Dört kaşık yoğurt

Ara 16:30
Bir mandalina

Akşam 18:00 muhtemelen
Bamya yemeği bir tabak
Salata
çok az ekmek

Suyu şimdilik 1.5 litre muhtemelen ikiye tamamlarım
Bugün hiç yürüyüş yapmadım. Akşam internetten evde spor Yapmayı düşünüyorum yarım saat kadar

Kızlar ya bugünkü menüm buydu ve. Ben yemek vakitlerine çok acıkmış olarak girdim ne önerirsiniz birde ekmek normalde çok az tüketirim resmen acıkınca canım ekmek çekti yemeğin yanında ekmek tüketimim nasıl bugünkü menüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…