Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ya bugünkü menüm buydu ve. Ben yemek vakitlerine çok acıkmış olarak girdim ne önerirsiniz birde ekmek normalde çok az tüketirim resmen acıkınca canım ekmek çekti yemeğin yanında ekmek tüketimim nasıl bugünkü menüde

Senin menü de güzel ama akşam 1 küçük kase yoğurt bi bardak ayranda olabilir sade kalmış azıcık

Haklısın canım yoğurt ekliyim semizotuna çok yakışır kerata:))

ben acıkırım bu menüyle sen basarılısın canım ne güzel

Normalde bende acıkırım canım da bugünlerde biraz nanemollayım birde tam motive oldum gruba ondan sanırım :)

Son saatler bayanlar

1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ederseniz
Kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz tabi

Aynen ya ilk haftam heyecanlıyım birde reglnin 4. günü ödem falanda inmiştir. Canım birşey soracağım brn şindi 2 haftalık deneme süresindeyim ya yarınki tartıdaki sonuçlarımın gruba katkısı olacakmı eksi olursa:)

Eğer hepsi beyaz ekmekse
Ve ekmeksiz yapamazsan
ya tam tahıllıya ya Çavdar'a veya kepekli ekmek türü birşey al birer dilim ye canım .
Beyaz ekmek faydadan çok zarar veriyor acıktıran o olabilir çünkü şekeri ani yükseltip düşürüyor..

Aslında kahvaltın güzel ama acıktıysan yumurtayı 2 tane yapabilirsin..
2-3 tane cevizde yiyebilirsin...

Öğle yemeğine bir kase çorba bi küçük tabak da salata olsa ağızın daha fazla öğütmeye çabalarken aslında karnında doyardı.yoğurt iyi bi tercih olmuŞ zaten ama çorba ve salata mutlaka olsun öğle menünde .en ağır menü öğle menüsü olursa daha iyi olur çünkü .

Akşam menüne de yine yoğurt ekleyebilirsin.
veya haşlanmış bi but, veya 2 köfte.bu saye de acıkmazsın
Benim önerilerim bunlar

Bi de acıktıkça su iç
Eğer aşırı bi açlık olursa ayran iç
Sıvı şeyler al

Canım bence menün gayet güzel ekmek çok yememişsin ki neden takıldın ekmeğe? 3 dilim normal günde ben 2 gündür üşendim almadım tam buğday ekmeği etimek yiyorum bu yüzden yarın almam lazım kesin :)

Hayır canım listede olanlar etkiliyor takımın durumunu..

Tamam takıma motive ol ama herşey den azar aZar ye salatadan yoğurttan kaçma canım. Zengin tut menülerini .
Allah korusun diyelim ki bir ay sonra bi terslik oldu bi tık fazla yersen kilo durumun + ya dönmesin . Herşeyden ye ama 3 er 4 er kaşık olsun... daha güzel olur

Ben 49 gündür ekmek yemiyordum
Bulguru patatesi pirinçi de kesince
Çok afedersin kabızlık oldu .
Onun için bugün başladım çavdar aldım .
Tam tahıllı ile dönüşümlü kullanacağım inşallah

Eevet tatlım su içtim acıktıkça zaten ayrann aklımda olsun benim tansiyonum çok düşük olur zaten akşama ekleme yapmadım canım yoğurt istemedi açıkcası diğer haşlamalarda tavuk buzlukta ondan üşendim onada bidahakine inşallah

Aaa etimek vardı eklımda olsun yarın sabaha taamm canım çok sağol

Be
bende aynı şeyi merak ediyorum :) birde şu hesaplama işini hiç çözemedim

Be

bende aynı şeyi merak ediyorum :) birde şu hesaplama işini hiç çözemedim
Deneme süresi bitene kadar takıma katkısı olmuyor verdiklerinizin. Ama listeye deneme suresinde kilo verenler ve paylaşımı çok olanlar girebiliyor. Hesap işlerini de oğrenirsiniz zamanla çok sıkıntı değil.

(Hafta başlangıç kilosu - Hafta bitiş kilosu) / Hafta başlangıç kilosu] x 100

Mesela ben geçen hafta 80 kiloysam
Bu Cuma da 79 çıkmışsam şöyle hesaplayacağız

[(80-79)/80]x100
[(1)/80]x100
(0,0125x100)
(1.25)
Yani kilo verme yüzdem 1.25

Hesap makinesin de yaparsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…