Senin menü de güzel ama akşam 1 küçük kase yoğurt bi bardak ayranda olabilir sade kalmış azıcık
ben acıkırım bu menüyle sen basarılısın canım ne güzel
Son saatler bayanlar
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ederseniz
Kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz tabi
Eğer hepsi beyaz ekmekseKızlar ya bugünkü menüm buydu ve. Ben yemek vakitlerine çok acıkmış olarak girdim ne önerirsiniz birde ekmek normalde çok az tüketirim resmen acıkınca canım ekmek çekti yemeğin yanında ekmek tüketimim nasıl bugünkü menüde
Bugünkü menüm
Sabah 9:30
Kk peynir
Haşlanmış yumurta
Üç tane zeytin
Bir dlim beyaz ekmek
Mandalina
Bir fincan çay
Öğlen 14:00
Yarım dilim ekmek
Fasulye yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara 16:30
Bir mandalina
Akşam 18:00 muhtemelen
Bamya yemeği bir tabak
Salata
çok az ekmek
Suyu şimdilik 1.5 litre muhtemelen ikiye tamamlarım
Bugün hiç yürüyüş yapmadım. Akşam internetten evde spor Yapmayı düşünüyorum yarım saat kadar
Hayır canım listede olanlar etkiliyor takımın durumunu..Haklısın canım yoğurt ekliyim semizotuna çok yakışır kerata:))
Normalde bende acıkırım canım da bugünlerde biraz nanemollayım birde tam motive oldum gruba ondan sanırım :)
Aynen ya ilk haftam heyecanlıyım birde reglnin 4. günü ödem falanda inmiştir. Canım birşey soracağım brn şindi 2 haftalık deneme süresindeyim ya yarınki tartıdaki sonuçlarımın gruba katkısı olacakmı eksi olursa:)
Ben 49 gündür ekmek yemiyordumCanım bence menün gayet güzel ekmek çok yememişsin ki neden takıldın ekmeğe? 3 dilim normal günde ben 2 gündür üşendim almadım tam buğday ekmeği etimek yiyorum bu yüzden yarın almam lazım kesin :)
Üzülme kaptanımSelam kızlar nasılsınız. Misafirler yeni gitti hemen mutfağı topladım spora başlayacağım.jane eyre_ nin beni yenmesine izin veremem. Zaten dunku sporlarımı girmeyi unuttum
Eevet tatlım su içtim acıktıkça zaten ayrann aklımda olsun benim tansiyonum çok düşük olur zaten akşama ekleme yapmadım canım yoğurt istemedi açıkcası diğer haşlamalarda tavuk buzlukta ondan üşendim onada bidahakine inşallahEğer hepsi beyaz ekmekse
Ve ekmeksiz yapamazsan
ya tam tahıllıya ya Çavdar'a veya kepekli ekmek türü birşey al birer dilim ye canım .
Beyaz ekmek faydadan çok zarar veriyor acıktıran o olabilir çünkü şekeri ani yükseltip düşürüyor..
Aslında kahvaltın güzel ama acıktıysan yumurtayı 2 tane yapabilirsin..
2-3 tane cevizde yiyebilirsin...
Öğle yemeğine bir kase çorba bi küçük tabak da salata olsa ağızın daha fazla öğütmeye çabalarken aslında karnında doyardı.yoğurt iyi bi tercih olmuŞ zaten ama çorba ve salata mutlaka olsun öğle menünde .en ağır menü öğle menüsü olursa daha iyi olur çünkü .
Akşam menüne de yine yoğurt ekleyebilirsin.
veya haşlanmış bi but, veya 2 köfte.bu saye de acıkmazsın
Benim önerilerim bunlar
Bi de acıktıkça su iç
Eğer aşırı bi açlık olursa ayran iç
Sıvı şeyler al
Var canım hoşgeldin. 1. sayfada kurallarımız var onları okuyalım sonra kendini tanıtarak başlayabilirsinSelamın Aleyküm
Bende katılmak isterim yarışmaya yeriniz varmı daha?
Aaa etimek vardı eklımda olsun yarın sabaha taamm canım çok sağolCanım bence menün gayet güzel ekmek çok yememişsin ki neden takıldın ekmeğe? 3 dilim normal günde ben 2 gündür üşendim almadım tam buğday ekmeği etimek yiyorum bu yüzden yarın almam lazım kesin :)
bende aynı şeyi merak ediyorum :) birde şu hesaplama işini hiç çözemedimHaklısın canım yoğurt ekliyim semizotuna çok yakışır kerata:))
Normalde bende acıkırım canım da bugünlerde biraz nanemollayım birde tam motive oldum gruba ondan sanırım :)
Aynen ya ilk haftam heyecanlıyım birde reglnin 4. günü ödem falanda inmiştir. Canım birşey soracağım brn şindi 2 haftalık deneme süresindeyim ya yarınki tartıdaki sonuçlarımın gruba katkısı olacakmı eksi olursa:)
Deneme süresi bitene kadar takıma katkısı olmuyor verdiklerinizin. Ama listeye deneme suresinde kilo verenler ve paylaşımı çok olanlar girebiliyor. Hesap işlerini de oğrenirsiniz zamanla çok sıkıntı değil.Be
bende aynı şeyi merak ediyorum :) birde şu hesaplama işini hiç çözemedim
1. Sayfa da hesaplama şekli yazıyor canım ama yapamazsanız siz geçen haftaki kilonuzla yarın çıkan kilonuzu yazarsanız öğrenene kadar yardımcı oluruzBe
bende aynı şeyi merak ediyorum :) birde şu hesaplama işini hiç çözemedim
Ne zaman açıklanacak acep takıma girenler ???? :)Deneme süresi bitene kadar takıma katkısı olmuyor verdiklerinizin. Ama listeye deneme suresinde kilo verenler ve paylaşımı çok olanlar girebiliyor. Hesap işlerini de oğrenirsiniz zamanla çok sıkıntı değil.
Sen 2 hafta geçirdiğindeNe zaman açıklanacak acep takıma girenler ???? :)
Anladım bakayım kaç gün olmusSen 2 hafta geçirdiğinde
Mesaj durumuna
Menü durumuna
Spor durumunun devamına göre kaptan alacak canım
15 günün dolunca girersin canımNe zaman açıklanacak acep takıma girenler ???? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?