evli misin çocuk var mi canımMerhaba,
26 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum sabah 8 akşam 6tabi masa başı iş, sürekli oturarak çalışma bana kilo olarak geri döndü
Bunun yanında hayatım hep kilo alıp vererek geçti. Ben artık ideal kiloma ulaşıp, sabitlenmek istiyorum :)
Boy: 173
Kilo:70
Hedef:60
Son iki haftadır abur cubur yememeye ve haftada en az 3 akşam spor yapmaya gayret ediyorum. Sizinle birlikte zayıflamak istiyorum inşallah :))
Sevgilerimle
Aynen ordada varım da şu an aklım beynim zayıflama da olduğu için çok giremiyorum oraya canım
Kızlar haftaMerhaba,
26 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum sabah 8 akşam 6tabi masa başı iş, sürekli oturarak çalışma bana kilo olarak geri döndü
Bunun yanında hayatım hep kilo alıp vererek geçti. Ben artık ideal kiloma ulaşıp, sabitlenmek istiyorum :)
Son iki haftadır abur cubur yememeye ve haftada en az 3 akşam spor yapmaya gayret ediyorum. Sizinle birlikte zayıflamak istiyorum inşallah :))
Sevgilerimle
Tabi canım olabilirKızlar benim menüm haftasonları 2 ana öğün şeklinde oluyor. Sabah geç yapıyoruz kahvaltıyı haliyle acıkılmıyor. sabah 11 akşam 18 gibi oluyor genellikle arayada 3 gibi bir meyve koysam uygun olur mu sizce?
Aynen pazartesi eksilerle gelmek Cuma'ya kadar büyük moral olur kızlarBugünde akşamı ettik kızlar haftasonu rehavetine kapılmayalım hafta içingibi hafif geçirelim ki pazartesi günü kontrol tartısında eyvahhh demeyelim:)) Akşam fiyi izlerken bir türk kahvesi içebilirim onun dışında menüm hazır:)
ceviz suyu ne ise yarıyor canım nasıl yapıyorsun menü güzel akşam yemegi az gibi geldi bana08:00 ceviz suyu
Kahvaltı 09:00
5 yk mantar sote
4 zeytin
Keçi peyniri
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 15:00
1 kase pulbiberli yoğurt
3 marul, arasında dereotu
Akşam 17:00
2 köfte
Salata
1 bardak ayran
21:00
3 kuru kayısı
Hoşgeldin tekrar canım 2 ay da verirsiniz o kiloları senMerhaba,
Sevgilerimle
Abooo çok az değil mi08:00 ceviz suyu
5 yk mantar sote
4 zeytin
Keçi peyniri
1 kase pulbiberli yoğurt
2 köfte
Salata
1 bardak ayran
3 kuru kayısı
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba,
Sevgilerimle
Sabah kahvaltıda mantarı çok yemiştim onun tokluğu sürüyordu o yüzden hafif geçirmek istedim canım...ceviz suyu ne ise yarıyor canım nasıl yapıyorsun menü güzel akşam yemegi az gibi geldi bana
08:00 ceviz suyu
5 yk mantar sote
4 zeytin
Keçi peyniri
1 kase pulbiberli yoğurt
2 köfte
Salata
1 bardak ayran
3 kuru kayısı
Merhaba,
Sevgilerimle
Menüm (4.Gün)
Sabah (08:00)
1 etimek, yeşillik
1 dilim peynir
Öğle (13:00)
1 tabakmkapuska
1 kase yoğurt
Akşam (18.00)
1 kase çorba
Salata, yoğurt
7 bardak su
5150 adım
Sabah güzel akşam çok hafif geçmiş idare eder08:00 ceviz suyu
5 yk mantar sote
4 zeytin
Keçi peyniri
1 kase pulbiberli yoğurt
2 köfte
Salata
1 bardak ayran
3 kuru kayısı
4dilim ekmek çok fazla olmuş menün genel olarak güzel ama ekmegi azaltmaya çalış kuzumMenüm
8
1 haşlanmış yumurta
3 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
2 tane üçgen peynir
1 bardak süt
13
1 sebzeli çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
14
1muz
15
Yeşil çay
17
1 kase yoğurt
4 kasık kapak yemeği
1 tabak salatalık
2 lt su
Açlık otu
30 dk leslie
60 dk yuruyus
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?