Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evli misin çocuk var mi canım

Aynen ordada varım da şu an aklım beynim zayıflama da olduğu için çok giremiyorum oraya canım

Valla bende buraya geldim geleli uğramamışım 12.takım bağımlılık yaptı bende:))

Kızlar hafta

Hoşgeldin canım ah o oturarak çalışmak mahvediyor bizi hareketsiz kalıyoruz

Bugünde akşamı ettik kızlar haftasonu rehavetine kapılmayalım hafta içingibi hafif geçirelim ki pazartesi günü kontrol tartısında eyvahhh demeyelim:)) Akşam fiyi izlerken bir türk kahvesi içebilirim onun dışında menüm hazır:)

Kızlar benim menüm haftasonları 2 ana öğün şeklinde oluyor. Sabah geç yapıyoruz kahvaltıyı haliyle acıkılmıyor. sabah 11 akşam 18 gibi oluyor genellikle arayada 3 gibi bir meyve koysam uygun olur mu sizce?

Aynen pazartesi eksilerle gelmek Cuma'ya kadar büyük moral olur kızlar

ceviz suyu ne ise yarıyor canım nasıl yapıyorsun menü güzel akşam yemegi az gibi geldi bana

Hoşgeldin tekrar canım 2 ay da verirsiniz o kiloları sen

Hoşgeldin aramıza canım İnşallah bizimle hedefe ulaşırsın

ceviz suyu ne ise yarıyor canım nasıl yapıyorsun menü güzel akşam yemegi az gibi geldi bana
Sabah kahvaltıda mantarı çok yemiştim onun tokluğu sürüyordu o yüzden hafif geçirmek istedim canım...
1 tane ceviz içini 1 bardak ılık suya akşamdan koyuyorum , sabah cevizi yiyip suyunuda içiyorum ..

Kabızlık için çare ararken rastlamıştım gerçekten de işe yaradı kayısıyla ikisini kullanıyorum...

Ceviz Suyunun Sağlığa Faydaları Nelerdir?
Ceviz suyunun en önemli faydalarından biri de lif açısından zengin içeriği sayesinde kronik kabızlıkla savaşmasıdır, düzenli olarak ceviz suyu tüketerek kabızlıktan kurtulabilirsiniz.

Ceviz suyu tüketmek uzun süre tokluk sağlar, hızlı zayıflatır.

bağırsakları çalıştırıp, karın şişkinliği ve gaz problemine çözüm olur

Ceviz suyu detoks etkisi sayesinde vücudu toksinlerden, zehirli atıklardan arındırır

Ceviz suyu enerji seviyenizi artırıp, yorgunluk ve halsizliği giderir, kendinizi çok enerjik hissetmenizi sağlar.

Ceviz suyu yüksek protein minerali içermesi sayesinde yağ yakımını hızlandırır, kısa sürede fit bir görüntüye kavuşmanızı sağlar.

Ceviz suyu en güçlü detoks içeceklerindendir, karaciğeri temizleyip karaciğer detoksu sağlar

Menüm
8
1 haşlanmış yumurta
3 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
2 tane üçgen peynir
1 bardak süt

13

1 sebzeli çorba
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

14
1muz

15
Yeşil çay

17
1 kase yoğurt
4 kasık kapak yemeği
1 tabak salatalık
2 lt su

Açlık otu

30 dk leslie
60 dk yuruyus
50 mekik

Cevizsuyunu bende içtim bir ara çok faydalı gerçekten :) Menünde çok güzel canım

Keşke benim kilom şuan senin kilonda olsa benden uzun ve zayıfsın kıskandım mı ne evet kıskandım hemde çok
Hoş geldin tekrar kuzum 10kilo bişey degil verirsin inş benim hedefim de 70 boy 1.68 güncel kilo 90

Sabah güzel akşam çok hafif geçmiş idare eder

4dilim ekmek çok fazla olmuş menün genel olarak güzel ama ekmegi azaltmaya çalış kuzum

Menüm

Sabah 08:00 domates ve peynirli tam buğday ekmeğine tost

Ara 10:00 probiyotik yoğurt ,3 adet kuru kayısı

Öğle 12:30 Bir adet karnıyarık ,4yk bulgur pilavı,yarım dilim ekmek,ayran

Ara 14:30 Bir adet yeşil elma,bir avuç badem

Akşam 18:30 Bir kase kabak çorbası ve bir kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…