- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hoş geldin şekercim öncelikle tebrik ederim hayatından çıkardıkların için bende bunları hayatımdan çıkararak 13kilo vermiştim 3ayda inş sende başarılı olursunBende gelmek isterim
yılbaşına kadar kilo vermek istiyorum
pazartesinden beri ekmek pilav makarna tatlı çokgenlerini hayatımdan çıkardım
aleyküm selam hayırlı cumalar canımSelamun aleyküm
Şekerlerim hayırlı cumalar
Bol eksiler durumlar nasıl merak ettim ilk 3e girmek bizede vururmu acep
Şeytanın bacağını yine kıramadık desene 3kilo gitmiş benden sabah tartıldım canealeyküm selam hayırlı cumalar canım
Bu hafta da çok iyi değiliz malesef
Çok heyecanlanma canım durum kötü5 takım açıklanmış şuan 2. Sıradayız diğerleri açıklansa kaçıncı oluruz acaba heyecanla bekliyorum
Aynen canım..şeytan bizim bacakları kırmaya devam ediyorŞeytanın bacağını yine kıramadık desene 3kilo gitmiş benden sabah tartıldım cane
ÖylemiÇok heyecanlanma canım durum kötü
Aynen canımÖylemisevinmiştim yine baktim 3 e düştü
12.TAKIM 544.Etap***Aynen canım
Ortalama kaç ben bulamadım
12.TAKIM 544.Etap***
florence_N (72.3/72.1/0.2/%0.28)
jane eyre_ (59.1/58.9/0.2/%0.34)
gulenyuzumsunsen (79/78/1/%1.27)
İnnuk (65.5/65.3/0.2/%0.31)
12. Takım Ortalaması: 0,550
Demekki olmamis
Şimdi gelemem izne ayrıldığım kilodan fazlayım hala kuzum 2. 5kilo fazlam varAynen canım..şeytan bizim bacakları kırmaya devam ediyor
Ne zaman geliyorsun buralara
Anladım canımŞimdi gelemem izne ayrıldığım kilodan fazlayım hala kuzum 2. 5kilo fazlam var
Diyet yapmadan gitti şükür demek hastanedeki serumların şişkinligiymiş inş yarından itibaren sıkı tutmaya çalışıcam kuzum kaldığım yerden devam inşAnladım canım
Sen verirsin onları inşallah
Tabiki serumlar dan dır canım , o dA Emin'im hızlı giderDiyet yapmadan gitti şükür demek hastanedeki serumların şişkinligiymiş inş yarından itibaren sıkı tutmaya çalışıcam kuzum kaldığım yerden devam inş
Saglık olsun hepsi gider zamanla inş çok çektim hamdolsun bu günlerimeTabiki serumlar dan dır canım , o dA Emin'im hızlı gider
Herşeyin başı sağlıkSaglık olsun hepsi gider zamanla inş çok çektim hamdolsun bu günlerime
Aynen ordada varım da şu an aklım beynim zayıflama da olduğu için çok giremiyorum oraya canımgulenyuzumsunsen tatlım altın topiğinde de birlikteymişiz yeni gördüm ben şimdi:))
Hoş geldin kuzum kimsin necisin nerden gelir nereye gidersin kilo boy hedef nedir kısaca gebeteni sorgulayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?