- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Geçmiş olsunHerkeste bi hastalık var derken öglen bende kendimi acilde buldum Kızlar allah hepimize şifa versin inşallah geliyorum menüm belli oldu
Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta
Yarımdan az poaça
Ara 11:00
Bir fincan neskafe
Öğlen 13:00
Bir kase mantı
İki kare çikolata (şekerim düştü diye yedim hastaydım gözüm açı
Güzel menü canım afiyet olsunHerkese hayırlı akşamlar, bugünkü menü
Sabah 8.30
2 kepekli Etimek
1 kk peynir
8 zeytin
2 domates
Çay
Ara 10.30
Limonlu yeşil çay
Ara 11.00
Activia çilekli
Öğlen 12.30
Bir çorba kasesi bulgur pilavı
Salata
4 YK yoğurt
Ara 1 adet elma
Akşam 19.00
1 tabak ıspanak
2 YK Yoğurt
1 ince dilim TB ekmek
Aynen canım yeşil mercimeklisi de var bir de onu dene istersen oda güzel gözüküyorÇok teşekkürler :) Deneyeceğim en kısa zamanda, içine farklı sebzelerde konulabilir pırasa kabak havuç.. kahvaltı için de pratik olur
Teşekkürler tatlım hoşgeldin aramızaGeçmiş olsun(
Afiyet olsunHerkese hayırlı akşamlar, bugünkü menü
Sabah 8.30
2 kepekli Etimek
1 kk peynir
8 zeytin
2 domates
Çay
Ara 10.30
Limonlu yeşil çay
Ara 11.00
Activia çilekli
Öğlen 12.30
Bir çorba kasesi bulgur pilavı
Salata
4 YK yoğurt
Ara 1 adet elma
Akşam 19.00
1 tabak ıspanak
2 YK Yoğurt
1 ince dilim TB ekmek
Güzel afiyet olsun canımSabah 8
Bir buçuk yumurta
6 zeytin
K.k peynir
Az yufka ekmeği
Ara 10
Bir kayısı
Bir ceviz
Bitki çayı
Ara 11 30
Kahveli süt
Tatlı kaşığı bal
Az yufka
Öğlen 13
Yoğurtlu Brokoli
Ara 16
Kahve
Çeyrek krep
Akşam
Çorba
Salata
Ispanak
Bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor
Şimdilik
30 dk yürüyüş
60 sn plank
Öglen le kapattınmı menünü akşam nerde kız acıkırsan gece kendini mutfakta bulursun yeseydin keşke düzenli yemezsen düzensiz bir vakitte kendini mutfağa zor atarsınHerkeste bi hastalık var derken öglen bende kendimi acilde buldum Kızlar allah hepimize şifa versin inşallah geliyorum menüm belli oldu
Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta
Yarımdan az poaça
Ara 11:00
Bir fincan neskafe
Öğlen 13:00
Bir kase mantı
İki kare çikolata (şekerim düştü diye yedim hastaydım gözüm açı
Afiyet olsun canım yarın kontrolü al yine de abartma toparlamak zor olurBenim bugün menü yok doktor izin vermiyor diyeti biraz ertele kansızlık var diyetle iyce kan degerlerin düşer dedi toparlan sonra devam et dedi bende yedimde yedim
Almıyorum kuzum korumada gibiyim aldıklarımı geri verdim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor psikolojik olarak çok yıpranmışım onu fark ettimAfiyet olsun canım yarın kontrolü al yine de abartma toparlamak zor olur
Yok canım attım ikinci kez yanlış atmışım bunu :) teknik arızaÖglen le kapattınmı menünü akşam nerde kız acıkırsan gece kendini mutfakta bulursun yeseydin keşke düzenli yemezsen düzensiz bir vakitte kendini mutfağa zor atarsın
Bir yaşından büyükse 3 çay kaşığı nane limon ver canım kesiyorMisafirim geldi bir de hasta çocuğa ek. Tüm gün keyifsiz, iştahsızlık, mel Mel bakan yavrum akşam yemeğinde iki lokma yedi diye sevinirken tam ben ilk kaşığımı almak üzereyken masaya kustu.. Allah'tan mama sandalyesinin tepsisine geldi çoğu ama kokuyu tahmin edersiniz... Spor yine kaldı kaptanım. Akşamı da ateşlendi, soydum. şimdi emiyor ama aç. Kusmaz inşallah.
Teşekkür ederim canım:)Güzel menü canım afiyet olsun
Aminn canım inşallah.Yalnızın yardımcısı Allah'tır
İlaçlarını düzenli kullan
Dut kürünü de yap ,
Allah kolaylıklar ve şifalar versin canım
Anka mesaj kutuma bakıyordum az önce..
Biz seninle 2011 de 10. takımdayken baya kankaymışız özel mesajlarımızı okudum şimdi hatırladım o günleri heyy gidi heyyy
Başka bi doktora git kuzum belki yalnış teşhisyşr belli olmaz ben doktorlara artık güvenmiyorum hamile kalbim evde doguracam 9ay hastane yüzü görmiycem
Pisikletimi bozdular mirkop doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?