- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Harikasın canımMenüm
Sabah08:30 bir adet haşlanmış yumurta,bir dilim tan buğday ekmeği,salatalık ben peynir
Ara 10:30 Bir avuç badem
Öğle 12:30 yeşil mercimekli salata ben kefir
Ara 14:30 Bir adet yeşil elma
Akşam 18:30 Bir kase bal kabağı çorbası,bir kase yoğurt,yarım muz
Ay canım benim ya sağolasın valla doğru söylüyorsun bir kaç gün daha bekleyeceğim olmadı sıkılaşmak için pilates yapıcam yediklerime dikkat ederekHarikasın canım
Daha da kilo vermezsen bence sen ideale ulaşmışsın demektir
Hiç bozma moralini canım,gerçekten regl şişkinliğidir o kendimden biliyorum ayaklarım,karnım her yerim şişiyor ,şu dönemi atlat ,tatlı istiyorsan mesela yeşil elmanın üstüne tarçın ya da kakao serp biraz ,yeşil çay tüketimini arttır ,ama geçici diye düşün bu zamana kadar çok iyi geldin ,buradaki paylaşımlarından görüyorum kaçamak dahi yapmamaya dikkat ediyorsun,sporun düzenli elbet gidecek,tam gaz devamMoralim çok bozuk kızlar
Hayalim 77 leri görmekti ben
79 bile oldum bugün .
Nasıl bi regl miş anlamadım ki.
Bişi yedikçe yiyesim geliyor .
50 küsür gündür diyetteyim
4 gündür gözüm dönüyor yemek diye
Şu an Trabzon hurması yememek için kendimi zor tutuyorum
Benim adetlerim hiç düzenli olmazHiç bozma moralini canım,gerçekten regl şişkinliğidir o kendimden biliyorum ayaklarım,karnım her yerim şişiyor ,şu dönemi atlat ,tatlı istiyorsan mesela yeşil elmanın üstüne tarçın ya da kakao serp biraz ,yeşil çay tüketimini arttır ,ama geçici diye düşün bu zamana kadar çok iyi geldin ,buradaki paylaşımlarından görüyorum kaçamak dahi yapmamaya dikkat ediyorsun,sporun düzenli elbet gidecek,tam gaz devam
geçmiş olsun. Bu ara takımda herkes hasta. Nazar değdi bi kursun döktürsek iyi olcak.merhaba kızlar ben bugün yatak yorgan yatıyorum her yerin ağrıyor
menüm
sabah sıcak bol limonlu çorba
nane limon
öğlen bol limonlu corba
nane limon
akşam
sebze çorbası
1.5 lt su
spor yok malesef
pes etmek için çok erken. Şu an regl olduğun için böylesin. Ayrıca hormonları da etkiliyo psikolojik olarak kendini kötü hissetmende bu yüzden. Hepimizi toplayıp düzene sokmaya çalışan bize moral veren sensin o yüzden bir hafta artı gelmen ne takım için ne de senin için sıkıntı değil. Moralini topla haftaya herşey daha iyi olur.Moralim çok bozuk kızlar
79 bile oldum bugün .
İnşallah canım çok sağolpes etmek için çok erken. Şu an regl olduğun için böylesin. Ayrıca hormonları da etkiliyo psikolojik olarak kendini kötü hissetmende bu yüzden. Hepimizi toplayıp düzene sokmaya çalışan bize moral veren sensin o yüzden bir hafta artı gelmen ne takım için ne de senin için sıkıntı değil. Moralini topla haftaya herşey daha iyi olur.
Canım belkide böylesi hayırlıdır senin için. Zaten 2 çocuğun var takma toparlan hayat güzel yıpratma kendiniAlmıyorum kuzum korumada gibiyim aldıklarımı geri verdim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor psikolojik olarak çok yıpranmışım onu fark ettim
Aynen akşam aklıma saçma sapan ne geldi hepimiz hastayız acaba bulaştı mı diye düşündüm sonra dedim saçmalama nereden bulaşacakgeçmiş olsun. Bu ara takımda herkes hasta. Nazar değdi bi kursun döktürsek iyi olcak.
Doktora götürdünmü nesi varmış. Birde kaka yapabiliyormu. Ya bizimde büyük 2 yaşında böyle olmuştu yediğini kusuyodu. Bağırsak gribi dedi doktor. Sonra hepimize bulaştı hepimiz kusmuştukMisafirim geldi bir de hasta çocuğa ek. Tüm gün keyifsiz, iştahsızlık, mel Mel bakan yavrum akşam yemeğinde iki lokma yedi diye sevinirken tam ben ilk kaşığımı almak üzereyken masaya kustu.. Allah'tan mama sandalyesinin tepsisine geldi çoğu ama kokuyu tahmin edersiniz... Spor yine kaldı kaptanım. Akşamı da ateşlendi, soydum. şimdi emiyor ama aç. Kusmaz inşallah.
Moralim çok bozuk kızlar
79 bile oldum bugün .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar anam ne soyuhhhhhhh kar yagıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?