- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Zeytinyağlı pırasa yaptımYeşil fasulye yap ben öyle yapcam mmmmm
Ben geliyorum 15 dklık Leslie yapayım çok halim Yok ..Kızlarr yürüyüş yapmaya gidiyorummm .. kimler benimle geliyooorrr
Ben lahana dolması yapacam :)Yeşil fasulye yap ben öyle yapcam mmmmm
Pırasa yeter bi de karnabahar yeme.Zeytinyağlı pırasa yaptım
Şu an Ocakta
Çok az da karnabahar vardı haşladım onu dA yoğurtlarım sanırım
Ayyy bana da gönder. Çok severim lahanayı.Ben lahana dolması yapacam :)
Bende çok seviyorum :) başladım yapmayaAyyy bana da gönder. Çok severim lahanayı.
Tamam kaptanımPırasa yeter bi de karnabahar yeme.
Ayyy bana da gönder. Çok severim lahanayı.
Karnitinim sıvı canım. Spordan önce 1 kapak alıyorum. Diyetisyenim uygun görmüştü hemde şu spor salonundan çıkmayan vücutcuların devamlı kullandığını biliyorum. Tabiki yanında başka supplementlerde kullanıyorlar ek olarak ama bana karnitin yetiyor. Şöyle diyeyim normalde spor yapmak zor geliyorken karnitinle durmak yorulmak bilmeden spor yapıyorsun hiç yorulmuyorsun vakit su gibi akıp gidiyor anlamıyorsun. Kas kaybını engelliyor yağları yakıyor. Bunu gözünle görüyorsun. Yağların anahtarıdır karnitin. Ama sporsuz ve diyetsiz işe yaramaz. Haaa diyceksinki sporla diyetle zaten zayıflarım ama öyle değil işte. Kullanmak lazım farkı anlamak için bence mucizekarnitini birimi tavsiye etti? İșe yarıyor mu? Düzenli kullaniyormusun.çok soru sordum ama senin karnitin nasıl tablet mi sıvı mi kapsül mü
Oooo maşallah yazıyorum hemen harikasınAnka kaptan Leslie 1 mil yaptım haneMe yazsana:)
MerhabalarAnka kaptan Leslie 1 mil yaptım haneMe yazsana:)
1 paket kakaolu yulaflı bisküviBenim menüm bugün tuhaf oldu. Evde değildim öğlen çarşı pazar market.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim süzme peynir. 1 tk. Fıstık ezmesi. 1 yumurtadan omlet şekersiz çay
Öğlen: 1 paket kakaolu yulaflı bisküvi ve soğuk latte kahve
Akşam: balık salata
Elma sirkeli su
Dün gece oğlum çok ateşliydi sabaha dek uğraştım devamlı bez koydum alnına boğazına sabaha kadar. Bakalım inşallah akşam koşabilirim yine
O benim kardeşim, arkadaşım, koçum, herşeyimMerhabalar
Sen Yenimisin
Yoksa yazıyorsun dA benmi denk gelmedim canım
Ya da bizden biriydin de ismini mi değiştirdin
Merhabalar
Sen Yenimisin
Yoksa yazıyorsun dA benmi denk gelmedim canım
Ya da bizden biriydin de ismini mi değiştirdin
Anladım kaptanım saygılarTam tersi canım en eskiyim kaptan yardimcisiydim ama hamile kaldim:) inşallah doğumdan sonra dönerim anka kuşuma:)
Anladım kaptanım saygılar
Sağlıkla kucağınıza alın hayırla büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?