Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

karnitini birimi tavsiye etti? İșe yarıyor mu? Düzenli kullaniyormusun.çok soru sordum ama senin karnitin nasıl tablet mi sıvı mi kapsül mü
Karnitinim sıvı canım. Spordan önce 1 kapak alıyorum. Diyetisyenim uygun görmüştü hemde şu spor salonundan çıkmayan vücutcuların devamlı kullandığını biliyorum. Tabiki yanında başka supplementlerde kullanıyorlar ek olarak ama bana karnitin yetiyor. Şöyle diyeyim normalde spor yapmak zor geliyorken karnitinle durmak yorulmak bilmeden spor yapıyorsun hiç yorulmuyorsun vakit su gibi akıp gidiyor anlamıyorsun. Kas kaybını engelliyor yağları yakıyor. Bunu gözünle görüyorsun. Yağların anahtarıdır karnitin. Ama sporsuz ve diyetsiz işe yaramaz. Haaa diyceksinki sporla diyetle zaten zayıflarım ama öyle değil işte. Kullanmak lazım farkı anlamak için bence mucize

Benim menüm bugün tuhaf oldu. Evde değildim öğlen çarşı pazar market.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim süzme peynir. 1 tk. Fıstık ezmesi. 1 yumurtadan omlet şekersiz çay
Öğlen: 1 paket kakaolu yulaflı bisküvi ve soğuk latte kahve
Akşam: balık salata
Elma sirkeli su

Dün gece oğlum çok ateşliydi sabaha dek uğraştım devamlı bez koydum alnına boğazına sabaha kadar. Bakalım inşallah akşam koşabilirim yine

1 paket kakaolu yulaflı bisküvi
Latte
Baya tuhaf etmişsin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…