- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hoşgeldin, nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?Aminnnn doğumdan sonra görüşmek üzere inşallah
unutmazsam diyetisyene bende bi sorayim. Anlattığına gore mucize birşeyKarnitinim sıvı canım. Spordan önce 1 kapak alıyorum. Diyetisyenim uygun görmüştü hemde şu spor salonundan çıkmayan vücutcuların devamlı kullandığını biliyorum. Tabiki yanında başka supplementlerde kullanıyorlar ek olarak ama bana karnitin yetiyor. Şöyle diyeyim normalde spor yapmak zor geliyorken karnitinle durmak yorulmak bilmeden spor yapıyorsun hiç yorulmuyorsun vakit su gibi akıp gidiyor anlamıyorsun. Kas kaybını engelliyor yağları yakıyor. Bunu gözünle görüyorsun. Yağların anahtarıdır karnitin. Ama sporsuz ve diyetsiz işe yaramaz. Haaa diyceksinki sporla diyetle zaten zayıflarım ama öyle değil işte. Kullanmak lazım farkı anlamak için bence mucize
Evet öyle demiştiGunelim Bu kadar pirinç ile ne yapıyorsun? Detoks falan mı? Bir değişik geldi de..
Bugün zencefilli kürü yaptım, suyu az sıcak koymuşum, soğudum diye beklettim 5 dj, ay bir acı olmuş ki.. Döktüm, baştan hazırladım, hiç bekletmeden diktim kafama...Evet öyle demişti
Hoşgeldin, nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Amin. Allah sağlıkla kavuştursun.İyi canım çoğu gitti azı kaldı.
Saglikla gelir inşallah
Pırasa bayılırımmm, afiyet olsun. Bu sene daha hiç yapmadim. Bende bı ara yapayım bari :))Zeytinyağlı pırasa yaptım
Şu an Ocakta
Çok az da karnabahar vardı haşladım onu dA yoğurtlarım sanırım
Bende bayılıyorummPırasa bayılırımmm, afiyet olsun. Bu sene daha hiç yapmadim. Bende bı ara yapayım bari :))
Yoo bence gayet iyiKızlar benim akşam saçma mı olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?