Bi sade Türk kahvesiiç canım elini yüzünü de buz gibi suyla yıka bişeyciğin kalmaz
Kızı kursa götür gel iyi bi uyu yemek zaten yapılır akşama ise temizlik Allah’a emanet olsun
Bu haftanın birincisi benim kimseye kaptırmamBu haftanın birincisi 1.7 kilo vermiş
Yüzdesi 3 den biraz fazlaydı..
Bende birinci olmak istiyorum yaa
İş kolik olarak ben sana bi tavsiye dünya işi bitmez boşver canının kıymetini bil kendine iyi bak yeter boşver işi gücü çok temiz olmaz ama toparla yeter çocuklu ev ne yaparsan yap yine aynı oluyo ben kendime ettim hep şimdide saldım çayıra canımdan kıymetlimiAcayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan
Aynen bende böyle düşünüyorumİş kolik olarak ben sana bi tavsiye dünya işi bitmez boşver canının kıymetini bil kendine iyi bak yeter boşver işi gücü çok temiz olmaz ama toparla yeter çocuklu ev ne yaparsan yap yine aynı oluyo ben kendime ettim hep şimdide saldım çayıra canımdan kıymetlimi
Kız dur şimdi beni durduk yere yarışın içine sokmaBu haftanın birincisi benim kimseye kaptırmam
Sürprizlerle geliyorum
Geçen hafta giriyordum ama bu haftaya bıraktım giriyom tabi hemde bomba gibi dönüşüm muhteşem olacak demiştimKız dur şimdi beni durduk yere yarışın içine sokma
Bu hafta listeye geliyormusun sen bakıyım
Geçen hafta giriyordum ama bu haftaya bıraktım giriyom tabi hemde bomba gibi dönüşüm muhteşem olacak demiştim
Tartının resmini bile atıcam
Ne varmış bende atarım tartının fotosunuGeçen hafta giriyordum ama bu haftaya bıraktım giriyom tabi hemde bomba gibi dönüşüm muhteşem olacak demiştim
Yok anacım ne 2.4 kilosu ..ilk hedef kiloma 2.4 var bu hafta onu veriyim şu gulumseyi geçiyim hem hedefemi ulaşayım napıyım
Al benden de o kadar. Her oda dağınık. Mutfakta bulaşık. Yemek yok. Benim yatasım var. Azcık uyuyabilseydim kendime gelirdim ama o da olmadı. Eşim de yok.Acayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan
Nasıl olacak kız...Bu haftanın birincisi benim kimseye kaptırmam
Sürprizlerle geliyorum
Bolunecek maalesef o. Ben sana geçen hafta gir demiştimGeçen hafta giriyordum ama bu haftaya bıraktım giriyom tabi hemde bomba gibi dönüşüm muhteşem olacak demiştim
Valla aynen nasıl olacak kızNasıl olacak kız...
Ya Allah bismillah o zaman bir uçtan başla kaptanımAl benden de o kadar. Her oda dağınık. Mutfakta bulaşık. Yemek yok. Benim yatasım var. Azcık uyuyabilseydim kendime gelirdim ama o da olmadı. Eşim de yok.
Yeşil fasulye yap ben öyle yapcam mmmmmBugün ne yiyeceğime dair en ufak bir fikrim Yok .
Bi mercimek çorbası koydum ocağa ama yanına napsam
Kalkamıyorum yaa gözümü açamıyorum ki.Ya Allah bismillah o zaman bir uçtan başla kaptanım
Aynı sıkıntı bendede var.. Bizimkiler akşama pizza istediler hamur mayalayıp pizza yapacamBugün ne yiyeceğime dair en ufak bir fikrim Yok .
Bi mercimek çorbası koydum ocağa ama yanına napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?