Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Odem olabilir canım. Kilo da olsa dikkat ettikten sonra yerleşmeden verirsin. Menüleri buradan paylaşıyorsun diğer konuya da mutlaka kopyasını bırakıyorsun. Her gün paylaşman lazım ama sen geçen selam verdin kayboldun. Öyle yapma merak ederiz ozleriz biz.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kuzucuklar bugün hafta sonu kendime izin verdim bol bol uyudum şimdi zencefil kürümü yapayım yumurtamı haşlim yeni güne hadi bismillah 1bardak su 1çay kaşıgı zencefil ve 1çay kaşıgı baldı demi başla bişey varmıydı
Tamam tarifi buldum yarım limon suyu

Son düzenleme:
Günaydın gününüz aydın olsun

Kilolarımız yakınmış canim beraber incecik oluruz insallah

Burdayım burdayım ben son sınavıma giriyorum bugün yarın temizlik ev ve spor üçlüsüyle diyetime sıkılıkla devam Edicem inşallah bu haftadan sonra inanılmaz misafir ağırlamalarım var ama misafir ikramlarından tatmamakta kendimi şimdiden telkin etmeye başladım

Aynen canım tatsan bile ikinci lokmayı yememeyi de telkin et

Acayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan
Bi sade Türk kahvesi iç canım elini yüzünü de buz gibi suyla yıka bişeyciğin kalmaz

Acayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan
Kızı kursa götür gel iyi bi uyu yemek zaten yapılır akşama ise temizlik Allah’a emanet olsun

Haklısın canım kesinlikle doğru vakitsizlik benim sıkıntım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum bebelwrin biri 3 biri 5 yaşında gelince de onlarla ilgilenmek yemek vs derken hiç vakit bulamıyorum dün 500 ip atlamayı onlarla birlikte evde koşturarak yaptım yürüyüşe çıkıyoruz hemen yoruluyorlar haliyle nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum yarından da hiç umudum yok bir şişkinlik var üzerimde bugün öylesine tartıldım 59.9 çıktı +400 yani hiç acıkmıyorum da bir garibim bu hafta ((

Çalışıyorsun ikide çocuk var..
Evde işler de var haklısın canım
Ama 15 dk leslie yi çocuklar la spor yapalım mı diyerek yapabilirsin ben öyle yapıyorum onlarda oyalanıyor oyun sanıyorlar
müzik açıyorum öyle yapıyoruz .
Deneyebilirsin.
Yarın çok önemli değil daha Cuma'ya çok var
Limonlu sular yap
Yeşil çay iç
Regl yakınsa belki ödem olmuştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…