Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aynen bende böyle düşünüyorum

Menünü. Linke
Kilonu listeye ekle canım
Bi de biz senin klasik kahvaltını bilmediğimiz için onu dA detaylı yazarsan iyi olabilir :)
Oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin

aman kahvaltı işte yumurta peynir tb ekmek. her yere ayrı ayrı yazmasak olmuyor mu. o kadar boş vaktim yok benim:)
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım:)

hadsizz. kimi nerden kovuyorsun.. ola ola dandirik sanal alemde lider olmuşsun başka da bi halt olamamışsın. egonu yerim senin.
tamam ben de onu diyorum işte kendine daha vasıflı bir takım bulabilirsin... benim benim gibi boş vakti çok olan insanlara ihtiyacım var.. gerçi kaç takım gezmişsin hiç birine tutunamamışsın.. KİBledim bu arada inşallah işlem yapılır yolun açık olsun

hadsizz. kimi nerden kovuyorsun.. ola ola dandirik sanal alemde lider olmuşsun başka da bi halt olamamışsın. egonu yerim senin.
Kimin hadsiz
Kimin egolu olduğu
Taaa sanal alemlerden bakınca bile gözüküyor.
Bir halt olamadığını düşündüğün insanın olduğu yere neden geliyorsun
Boş vaktin yoksa gidebilirsin kimse seni zorla tutmuyor

Kızlaa ioi daldım neler oldu
Belli ki bir yerde patlayacakmış baştan patladı iyi oldu
Sakın canını sıkma Anka
Belki de fake hesap sırf moral bozmak için sakın düşmeyelim aynen devam arkadaşlar
yok canım niye sıkayım canımı. ilk değil bu daha önce de çok soylediler egoist olduğumu biliyom ben

yok canım niye sıkayım canımı. ilk değil bu daha önce de çok soylediler egoist olduğumu biliyom ben

o dönem hep takipteydim neler ne komplolar özelden bırak gitler sanal manal tecrübe tecrübedir canım
Ne mutlu zaaflarıyla yüzleşim daha iyi olma gayretinde olana

Günaydin kızlar
Evdeyim bugün ce uzerimde bir agirlik var.
Uykum var gibi canim hiç birsey yapmak istemiyor.
Evde o kadar is güç var ki yapilacak ama biz minikle koltukta cizgifilm izliyoruz. Uzun zamandir ilk defa bir hafta sonu hic bise yapmadim camasir bile yikamadim evdeyim nasil olsa diye..
Hadi bana gaz verin biraz..is yapiyim spor yapiyim. Isleri siraya koyup baslamam lazim yoksa aksama kadar oturcam totomun uzerinde

Kızlar Kızlar Kızlar geç uyandım bugün bana kafa tatili var :) veeee tartım bugün 62 çok mutlu olduuuum dünden beri kabuzlık sıkıntısı oldu yine bilerek bekledim de tartılmak için ama çok motive oldum almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…