- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Günaydın kaptanımGünaydın canlarımmmmm huzurlu mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için
aynen bende böyle düşünüyorumBende tamamen katılıyorum önemli olan porsiyon kontrolü ve dengelemek. Dediğin gibi hayatımızın geri kalanında illaki pide pasta vs yenecek. Önemli olan kısıtlanmayıp dengeli yemeyi öğrenmek. Tabi kilo verme sürecinde biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Ben daha önceki kilo verme deneyimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim, yasaklar koyarak kendimizi kıtlık bilincine sokuyoruz. Kilo verdikten sonra da yiyemediklerimize saldırıp verdiğimiz kilonun daha fazlasını alıyoruz. Yani işin sırrı her şey de olduğu gibi DENGE :)
Menünü. Linke
Kilonu listeye ekle canım
Bi de biz senin klasik kahvaltını bilmediğimiz için onu dA detaylı yazarsan iyi olabilir :)
Oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin
aman kahvaltı işte yumurta peynir tb ekmek. her yere ayrı ayrı yazmasak olmuyor mu. o kadar boş vaktim yok benim:)
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım:)
O zaman liste dışı yarış canım sen. Bizim bizler gibi boş insanlara ihtiyacımız var.aman kahvaltı işte yumurta peynir tb ekmek. her yere ayrı ayrı yazmasak olmuyor mu. o kadar boş vaktim yok benim:)
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım:)
hadsizz. kimi nerden kovuyorsun.. ola ola dandirik sanal alemde lider olmuşsun başka da bi halt olamamışsın. egonu yerim senin.O zaman liste dışı yarış canım sen. Bizim bizler gibi boş insanlara ihtiyacımız var.
tamam ben de onu diyorum işte kendine daha vasıflı bir takım bulabilirsin... benim benim gibi boş vakti çok olan insanlara ihtiyacım var.. gerçi kaç takım gezmişsin hiç birine tutunamamışsın.. KİBledim bu arada inşallah işlem yapılır yolun açık olsunhadsizz. kimi nerden kovuyorsun.. ola ola dandirik sanal alemde lider olmuşsun başka da bi halt olamamışsın. egonu yerim senin.
Kimin hadsizhadsizz. kimi nerden kovuyorsun.. ola ola dandirik sanal alemde lider olmuşsun başka da bi halt olamamışsın. egonu yerim senin.
pazartesi bir saat yok canım... müsait olunca ekle..Günaydın kızlar..
Kontrol tartısına ne zamana kadar eklemek gerekiyor.. İşteyim akşam tartılabilirim ancak..
canım cevap verme yonetimden gelecekler boş yere ceza almayalım...Kimin hadsiz
Kimin egolu olduğu
Taaa sanal alemlerden bakınca bile gözüküyor.
Bir halt olamadığını düşündüğün insanın olduğu yere neden geliyorsun
Boş vaktin yoksa gidebilirsin kimse seni zorla tutmuyor
Tamam canımcanım cevap verme yonetimden gelecekler boş yere ceza almayalım...
yok canım niye sıkayım canımı. ilk değil bu daha önce de çok soylediler egoist olduğumu biliyom benKızlaa ioi daldım neler oldu
Belli ki bir yerde patlayacakmış baştan patladı iyi oldu
Sakın canını sıkmaAnka
Belki de fake hesap sırf moral bozmak için sakın düşmeyelim aynen devam arkadaşlar
yok canım niye sıkayım canımı. ilk değil bu daha önce de çok soylediler egoist olduğumu biliyom ben
Aynen canım ama bana zencefil çok acı geldi bir çay kaşığı koyuyorumKahvaltıdan yarım saat önce yarımlimon bir kaşık zencefil bir çay kaşığı bal kaynar su ile doğru mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?