- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende aynı senin dediğin gibiyimkilo strese baglı da artıyor bence..
ben çok sıkı diyet yapayım yemiyim diye kendimi sıkarsam tartıda daha bi fazlalık görüyorum
ama daha rahat olup sağlıklı beslenme moduna girince daha enerjik hissediyorum.sporunda çok etkisi oluyor tabi
Sana özelden yazsam kurtaramazmıyız sırf merakın gitsin diye ben zatin listede degilim kaptanımHiç olurmu öyle
Ben gece uyanıkken senin kilo yu merak ettim
Bugün tartılman lazım kuralları değişteremeyiz
Sende bu azim varken sen onunda üstesinden gelirsin kuzumBen yapı olarak bi işi yapmadan önce baya bi araştırırım aklıma yatırırım sonra onu yapmaya kalkışırım da o yüzden şeeetttim
Değilsin ama Cuma girecekmişsinSana özelden yazsam kurtaramazmıyız sırf merakın gitsin diye ben zatin listede degilim kaptanımgulenyuzumsunsen e bişey de
Valla az önceki olaylardan dolayı çok canım sıkılmıştıSende bu azim varken sen onunda üstesinden gelirsin kuzum
Yeni uyandım dur sonra tartılim bari kızDeğilsin ama Cuma girecekmişsin
Ben öğreniyim de ne olursa olsun diyemem
Ankacımm kuralları bozmaz sana kızar bak
Elma veren agaç taşlanır kuru agaç taşlanırmı onlarda çürük elma işte düştüler agaçta kalanlara bakıyor imrenerek şimdi ee yanına çekmek istiyo ama kimsede oyuna gelmedi zafer iyilerindir boşver bacım kim ne eder kendine ederValla az önceki olaylardan dolayı çok canım sıkılmıştı
Keyfim yerine geldi
Sağolasın patır kütür veresin kiloları inşallah
Öyle tabi doğru söylüyorsun canımElma veren agaç taşlanır kuru agaç taşlanırmı onlarda çürük elma işte düştüler agaçta kalanlara bakıyor imrenerek şimdi ee yanına çekmek istiyo ama kimsede oyuna gelmedi zafer iyilerindir boşver bacım kim ne eder kendine eder
1.5litre sütü kaynatıp içine 2yemek kaşıgı yeşil çay atıp demlemeye bırakıyoruz 20dk sonra süzüyoruz sabahtan akşama kadar her 2saatte 1bardak içiyoruz sabah 8de başlarsak akşam 10da bitiyor süt 8bardak çıkıyo başka hiç birşey yemiyoruz meyve ola bilir ama meyve yemezsen daha çok verirsin süt tok tutuyo acıkmıyosun süt ve bol su başka bişey yok bagırsakları temizliyor ödem atıyo en az 1kilo en fazla 3.5kilo veren var
Ooooooohhhhhh@gulumse25 kurallar çok açık canım tartıl bekliyoruz :))
Ben çıkardım valla. Zehir onlar zehir biz sağlıklı besleniyoruzsosyal medyada takip ettiğim bütün gurme hesapları takipten çıkıcam..
sürekli denk geliyorum çok pis etkilenicem sonra..
Böyle kötülüğe can kurban ankamYaşasın kötülük
Aynen onlar bizi takip etsinBen çıkardım valla. Zehir onlar zehir biz sağlıklı besleniyoruz
Zayıflayanları takip etsosyal medyada takip ettiğim bütün gurme hesapları takipten çıkıcam..
sürekli denk geliyorum çok pis etkilenicem sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?