Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ama ne çıkarsa çıksın vazgeçmeyeceğim pes etmeyeceğim eninde sonunda o 55 o tartıda görülecek
Tabiki de görülecek canım ,
Tuzlu birşeyler yediysen ödem olmuştur
Dünde dediğim gibi limonlu su ,yeşil çay vs içmeye başla Cuma'ya gidiyor emin ol .
Bende iki pazartesi + yla gelmiştim
Vücut sanki Cuma'ya programlı gibi o güne birşey kalmadı eksiye düştüm sende öyle olursun ama dediğim gibi suyu bol iç ve yeşil çay vs iç

Hoşgeldiniz aramıza
Tabiki katılabilirsiniz
1. Sayfadaki kuralları dikkatle okuyun kabul derseniz buyrun..
Tek sorununuza gelince ; Cuma günü Türkiye saatine göre 12 olmadan kilo bildirimi yaparsanuz başka günler sorun olmaz diye düşünüyorum ama kaptanım daha iyi bilir tabi

Kontrol tartısı

florence_N (72
jane eyre_ (58.9/
gulenyuzumsunsen (77.4/77.1/0.3)
İnnuk(64.6
Niloya bebe (79.4/
Elmira2017 (59.5/60.1)
smy11 (61.4/61.1/0.3)

@swann (71
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (62,5
@hamzaakifzulal 73.3/74.0
@lemonade17 (71.5/
@ameliee 70.2
Gunelim

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
@asya_01
@Gulumse25(90.0

Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5

Benim ki ödem değil Doğum günü kaçamakları + ları getirdi mi diyorsun hamzaakifzulal

Spora ağırlık Verde biraz kalorileri erisin canım

İnşallah canım bugün ve cumaya kadar 4 gün günlük 3 litre su 2 kupa yeşilçay içmeye karar verdiminşallah gider tatlım benim çok sağol tebrik ederim ayrıca -300 daha gitmiş süper:)

Hoşgeldin canım ne kadar da benziyoruzBaşlangıcımız hedefimiz çok yakınmış inşallah ulaşırsın canım sağlıkla:)

Kontrol tartısı

florence_N (72
jane eyre_ (58.9/
gulenyuzumsunsen (77.4/77.1/0.3)
İnnuk(64.6
Niloya bebe (79.4/
Elmira2017 (59.5/60.1)
smy11 (61.4/61.1/0.3)

@swann (71
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (62,5
@hamzaakifzulal 73.3/74.0
@lemonade17 (71.5/71.5
@ameliee 70.2
Gunelim

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
@asya_01
@Gulumse25(90.0

Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5

Bu zencefil kürünü sadece limon ve zancefille yapsak oluyor mu? Sanırım bal benim modemi bulandırıyor :)
Olmazsa devam tabi sadece şansımı denemek istiyorum :))) Anka

İnşallah canım bugün ve cumaya kadar 4 gün günlük 3 litre su 2 kupa yeşilçay içmeye karar verdiminşallah gider tatlım benim çok sağol tebrik ederim ayrıca -300 daha gitmiş süper:)
Çok teşekkür ederim
Seninkiler de gidecek inşallah
Dediğin gibi 3 litre su
2 kupa yeşil çay iç hiç bişiyciğin kalmaz

Normalde biraz daha uyurdum bugün tartının heyecanı ile kalktım. Haftasonu yediğim pide rüyalarıma girdi neyse korktuğum sonuç gelmedi. İnşallah cumaya biraz daha gider.

Normalde biraz daha uyurdum bugün tartının heyecanı ile kalktım. Haftasonu yediğim pide rüyalarıma girdi neyse korktuğum sonuç gelmedi. İnşallah cumaya biraz daha gider.
Gider canım gider..
o gün de dediğim gibi miktarı azsa bence birşey olmaz.
Ben diyeti bırakınca nasıl besleneceksek neleri yiyeceksek
Diyetteyken de aynı o şekilde beslenerek
sadece miktarını az tutarak beslenmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Yani
Elbet birgün pide yi öyle yada böyle yiyeceğiz,

O yüzden
Tamamen hayatımızdan çıkarmak mantıksız
Şimdi 3 lokma yesek hiç birşey olmaz bence.
Tabi bu yazdıklarımın hepsi BENCE

Bende tamamen katılıyorum önemli olan porsiyon kontrolü ve dengelemek. Dediğin gibi hayatımızın geri kalanında illaki pide pasta vs yenecek. Önemli olan kısıtlanmayıp dengeli yemeyi öğrenmek. Tabi kilo verme sürecinde biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Ben daha önceki kilo verme deneyimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim, yasaklar koyarak kendimizi kıtlık bilincine sokuyoruz. Kilo verdikten sonra da yiyemediklerimize saldırıp verdiğimiz kilonun daha fazlasını alıyoruz. Yani işin sırrı her şey de olduğu gibi DENGE :)

günaydınlar evet denge önemli bence de.

haftasonu oğlumun doğum günüydü. iki kez kutladık ve ben hem cuma hem de cumartesi pasta yedim, dün ise az yiyerek telafi ettim

klasik kahvaltım

öğlen 2 hanımeller kurabiye mecburen

akşam booool salata 6 köfte ve 1 kase tarhana çorbası.

sabah ki tartım 71,4 .

Menünü. Linke
Kilonu listeye ekle canım
Bi de biz senin klasik kahvaltını bilmediğimiz için onu dA detaylı yazarsan iyi olabilir :)
Oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…