Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Okurken ben bile çok bunaldım canım ya . Ordaki insanlarda düşüncesiz yardım etmezlerde rahatsız etmeye çalışırlar ...Çocukta korktu demekki. Geçmiş olsun kuzulara
Kimsenin korkuttugu yok ya evde wc giderken bile korkuyo o uyumadan bana uyku yok uyumasını bekleyip sonra gidiyorum odama uyansa odaya geliyo küçük olsa neyse 10yaşında kız ondan cesaretli anne sen git bekleme diyo

Bugün yeme içme işi çok dengesiz oldu bari günü erken kapatayim.

27 kasım pazartesi
Sabah 08:30
1,5 haşlanmış yumurta
6-7 ad. Zeytin
10-15 findik
2 kuçuk dilim beyaz peynir
1 tutam maydanoz

Öğle 14:30
2 tabak pirasa yemeği
1 tabak bulgur pilavi
1 dilim ekmek
2 tatli kaşiği kayisi reçeli
4-5 kuru kayisi

Aksam 18:30(henuz yenmedi)
1 kase yoğurt tarhanasi

2,5 litre su

Güne artıyla başlasan da merak etme, azmin elinden hiçbirşey kaçmaz, az olsun öz olsun, geri gelmesin:)

Öğlenki kayısı reçeli yerine daha sağlıklı birşey olabilirmiş sanki ama akşam yemeğini ölçülü tutup(verdiğiniz listedeki tarhana gayet iyi bir seçenek) dengelemeniz çok mantıktı olmuş, reçel de çok etkilemez böylece

Yemekten sonra dursuk yere yedim aslinda pek sevdigimde soylenemez. Tabagin dibinde 2 kasik kalmisti cöp öğütücüsu gorevim geregi mideye indirdim. Sonra tatli degince damaga tabi arkasindan birkacta kuru kayisi yedim.
boyle boyle arti oluyor iste

Al iste ayni benim ki. Bu modeller boyle galiba
Kuzum benim ikinci evliliğim ben evlenene kadar kayın valide torununu koynunda büyütmüş kız gibi yetiştirmiş çocukta gram cesaret yok başına bişey gelse benden bilecekler babasını degil beni aratsa sorun yok hastanede olan benim babanı niye arıyorsun kendimi o kadar kötü hissettimki cinneti tepeme çıktı bigün de otobüs durağında hep beraber biyere gidiyorduk durakta herkes otobüse binmek için hareket ettik bu saga sola bakınmış bizim otobüse yürüdüğümüzü görmemiş otobüse bindik oglan yok görümcem indi ben bulurum onu siz devam edin dedi arkadan geliriz ama insan kendini kötü hissediyo

Benşm bugünkü menüm (akşam yaşamayabilirim yemekteyken)
Sabah:
1 bardak laktozsuz süt(200 ml)
1 kaşık yulaf kepeği
1 ölçü protein tozu(whey protein)(25gr)
Şekersiz sütsüz kahve
Öğlen:
Fırında hindi
Salata(marul soğan domates)
Akşam yemeği (belli değil)

Suan sinir krizi geçirmemek icin kendimi zor tutuyorum. 3 yasindaki esek sipasi inadindan 2 kasiktan fazla yemek yemiyor. Zaten hasta ve zayif ben buna nasil yedircem yaa..
Okulda sikinti cikarmadan yiyen cocuk evde agzina lokma koymuyor. Ne bicim bi anneyim ben.

Çöpe gitmesin diye kıyamıyon mideye yazık degilmi peki kuzum migde çöpmü tok karna yedin

Acıkırsa yer zorlama bende evdekileri doyuramıyorum canları sıkıldınmı acıktım diyorlar kafayı yiycem

Yogurt tarhanası ne kuzum merak ettim

Insana vicdan yaptirir boylesi. Allah sabir versin daha ergenlikleri var. Birde kiz olsa azcik dilinden anlarsin. Erkek cocuk zir bacim. Ama anlattigin ayni benim buyuk bizimkininde var oyle halleri

Tatlıya hayır demek çok zor, ben de ençok onda zorlanıyorum. Ama tabaktakileri bitirmemek lazım. Ben de öyleydim, annem de öyledir, ikimiz de tombiklerken babam, eşim filinta gibi geziyorlar.bırakun çöpe gitsin size kilo olarak döneceğine.
Reçel için kendinize bir kavanoz reçel yapın, splenta ve meyveyle kahvAltıda kolay olur.

Yogurt tarhanası ne kuzum merak ettim

Bizim memlekete mi has bir corba yoksa içanadoluda biliniyormu emin degilim. Kirik bugdayi ayran ile pisrip kurutuyorlar kisinda kaynatip yag salca sarimsak nane koyup corba yapiliyor.
Dur resim de koyayim.

Eklentiler

• 20171127_181209-1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 20171127_181154-1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…