Menü çok güzel. Aksam yemeğinden sonra acikmiyormusun. Çünkü uzun bir zaman oluyor. Bende çok geç yiyorum esim geç geldiği için. Benimkide iyi değil gerçi. Hele bu ay eşim aksam 8 de gelicekmis. 8 de aksam yemeğine otururuz artık.Kahvaltı 09:00
1 tereyağda yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Keçi peyniri
7 zeytin
Maydanoz tere
Öğlen 12:30
1 bardak ayran
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
Ara 1 kare fındıklı çikolata
Akşam 16:15
5 kaşık mantar sote
Avuç içim kadar yufka ekmek
Bir kase kadar yoğurt
Vitaminli şeyler yeYok kiz allah korusun. Iki bana yeter Allah isteyene versin.
Hastayim tam iyilesmistim ki tekrar tutuldum. Burun tikali nefes alamiyom.
Ustune hava da kapali karanlik havalari hic sevmiyom.
Elim kolum kalkmiyo..
Teşekkür ederim canım yazınca çok ağır olmadığını farkettim ama dünyayı yemiş gibiyim şu ann.çok az acıkıyorum amaMenü çok güzel. Aksam yemeğinden sonra acikmiyormusun. Çünkü uzun bir zaman oluyor. Bende çok geç yiyorum esim geç geldiği için. Benimkide iyi değil gerçi. Hele bu ay eşim aksam 8 de gelicekmis. 8 de aksam yemeğine otururuz artık.
Hoşgeldin canım aramıza. Aynen canım hep beraber sağlıkla verelim inşallahÇok güzel anlatmişsiniz, az dengeli zamana yayarak ve devam edebileceğim gibi diyet yapmak lazım.
Canım.benim diyetisyen soda içme demişti. Ödem yapıyormuş içersen de gündüz spordan sonra iç demişti. Aklında bulunsun.Teşekkür ederim canım yazınca çok ağır olmadığını farkettim ama dünyayı yemiş gibiyim şu ann.çok az acıkıyorum ama
Soda su vs içip sabaha kadar durabiliyorum alıştım artık sanki .
Geç yemek gerçekten kötü.
Bence sen çorba ve ana yemeği bu saatlerde ye eşinle de
Salata yoğurt tarzı ye
Biraz hafif olur en azından
Geçmiş olsun canım. Sen kür yaptın mı ondan mı ağrıdı acaba.çok fena bir baş agrım var.
akşama ne yemek yapacaksınız..
Benim eşim de 8 -9 gibi geliyor ben 6 da yiyorum beklemiyorum onu.Menü çok güzel. Aksam yemeğinden sonra acikmiyormusun. Çünkü uzun bir zaman oluyor. Bende çok geç yiyorum esim geç geldiği için. Benimkide iyi değil gerçi. Hele bu ay eşim aksam 8 de gelicekmis. 8 de aksam yemeğine otururuz artık.
Tamam canım aklımda bulunsun ..Çok güzel iraden Harika canım
Tebrik ederim
Sana tavsiyem
Bazen çok yakının olan kişilere hazırlayacağın menülerin 1-2 tanesini
Karatayın böreğinden
Kısırından
Pizzasından yap onlar da kalori almasın sende yoksunluk duygusu hissetme canım
yok canım küre daha başlamadımGeçmiş olsun canım. Sen kür yaptın mı ondan mı ağrıdı acaba.
Olabilir canım geçmiş olsun.yok canım küre daha başlamadım
adet zamanım yaklaşıyor ondan belki de..
Zor evet Allah kolaylık versin. Baya oğrenmiştir artık ama.Misafirlerim gitti canlar şimdi oğlumla ödev yapıyoruz. Kızlar birinci sınıf çok zor yaaa
Tşk ederimMaşallah sen de iyisin...
Tamam kuzu azcik bakayim kendime yarin ola hayir ola..Vitaminli şeyler ye
Naneli şeker Tarzı nefes açıcı şeyler geçici çözüm sağlayabilir
Birde limon kolonyası nı peçeteye döküp 15-20 an burnuna tutarsan açabilir canım
Kendine gelmen lazım.
Tartıda da artıydın sanırım bugün
Okumaya geçti ama çok yavaş yapıyor ödevlerini.Zor evet Allah kolaylık versin. Baya oğrenmiştir artık ama.
Ya bu cocuklar bir alamler kaç yasinda ki senin oğlan. Kimbilir sen anlatirken akli nerdeydi? Benim ki de genelde oyle anlatirken dinlemez sonra yasariz boyle şeyler.Hastaneye gittim kızı göze götürdüm oglanı ortapediye gitmez olaydım birbirimize girdik oglana sıra aldım sen burda bekle samızı kardeşinede sıra alim gelim dedim ben gitmişim peşime aglama ya başlamış babasını aratmış ben kayboldum diye kıza sıra aldım gelirken eşim aradı oglanmı kayboldu diye yok dedim sıra almaya gittim onuda ortapedinin önünde sıramızı bekle geliyorum dedim gittim aglıyo millete rezil oldum gelen geçen anneni buldunmu diye soruyor kayıt yapan erkekler yüzüme bakıyo kaç gündür zatin ev gergin bide üstüne tuz biber oldu moralim yerle bir oldu bu evlilik denen şey ne zormuş yaa bıktım valla
Okurken ben bile çok bunaldım canım ya . Ordaki insanlarda düşüncesiz yardım etmezlerde rahatsız etmeye çalışırlar ...Çocukta korktu demekki. Geçmiş olsun kuzularaHastaneye gittim kızı göze götürdüm oglanı ortapediye gitmez olaydım birbirimize girdik oglana sıra aldım sen burda bekle samızı kardeşinede sıra alim gelim dedim ben gitmişim peşime aglama ya başlamış babasını aratmış ben kayboldum diye kıza sıra aldım gelirken eşim aradı oglanmı kayboldu diye yok dedim sıra almaya gittim onuda ortapedinin önünde sıramızı bekle geliyorum dedim gittim aglıyo millete rezil oldum gelen geçen anneni buldunmu diye soruyor kayıt yapan erkekler yüzüme bakıyo kaç gündür zatin ev gergin bide üstüne tuz biber oldu moralim yerle bir oldu bu evlilik denen şey ne zormuş yaa bıktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?