Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü çok güzel. Aksam yemeğinden sonra acikmiyormusun. Çünkü uzun bir zaman oluyor. Bende çok geç yiyorum esim geç geldiği için. Benimkide iyi değil gerçi. Hele bu ay eşim aksam 8 de gelicekmis. 8 de aksam yemeğine otururuz artık.

Yok kiz allah korusun. Iki bana yeter Allah isteyene versin.
Hastayim tam iyilesmistim ki tekrar tutuldum. Burun tikali nefes alamiyom.
Ustune hava da kapali karanlik havalari hic sevmiyom.
Elim kolum kalkmiyo..
Vitaminli şeyler ye
Naneli şeker Tarzı nefes açıcı şeyler geçici çözüm sağlayabilir
Birde limon kolonyası nı peçeteye döküp 15-20 an burnuna tutarsan açabilir canım
Kendine gelmen lazım.
Tartıda da artıydın sanırım bugün

Teşekkür ederim canım yazınca çok ağır olmadığını farkettim ama dünyayı yemiş gibiyim şu ann.çok az acıkıyorum ama
Soda su vs içip sabaha kadar durabiliyorum alıştım artık sanki .
Geç yemek gerçekten kötü.
Bence sen çorba ve ana yemeği bu saatlerde ye eşinle de
Salata yoğurt tarzı ye
Biraz hafif olur en azından

Canım.benim diyetisyen soda içme demişti. Ödem yapıyormuş içersen de gündüz spordan sonra iç demişti. Aklında bulunsun.

Benim eşim de 8 -9 gibi geliyor ben 6 da yiyorum beklemiyorum onu.

Tamam canım aklımda bulunsun ..

Misafirlerim gitti canlar şimdi oğlumla ödev yapıyoruz. Kızlar birinci sınıf çok zor yaaa

Hastaneye gittim kızı göze götürdüm oglanı ortapediye gitmez olaydım birbirimize girdik oglana sıra aldım sen burda bekle samızı kardeşinede sıra alim gelim dedim ben gitmişim peşime aglama ya başlamış babasını aratmış ben kayboldum diye kıza sıra aldım gelirken eşim aradı oglanmı kayboldu diye yok dedim sıra almaya gittim onuda ortapedinin önünde sıramızı bekle geliyorum dedim gittim aglıyo millete rezil oldum gelen geçen anneni buldunmu diye soruyor kayıt yapan erkekler yüzüme bakıyo kaç gündür zatin ev gergin bide üstüne tuz biber oldu moralim yerle bir oldu bu evlilik denen şey ne zormuş yaa bıktım valla

Tamam kuzu azcik bakayim kendime yarin ola hayir ola..

Ya bu cocuklar bir alamler kaç yasinda ki senin oğlan. Kimbilir sen anlatirken akli nerdeydi? Benim ki de genelde oyle anlatirken dinlemez sonra yasariz boyle şeyler.

Okurken ben bile çok bunaldım canım ya . Ordaki insanlarda düşüncesiz yardım etmezlerde rahatsız etmeye çalışırlar ...Çocukta korktu demekki. Geçmiş olsun kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…