Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yüzsüz e bakın hele ya çocuğu doktorun suratına tutaydım bir kussaydi

Bu hafta büyük oğlan evde o yüzden gündüz kardiyo yapamam kardiyo akşamları onları uyutuncaya kaldı. Gündüz dumbbelle çalışabilirmiyim bakalım deneyecem ufaklık çok musallat oluyor çünki

Yenice bitirdim bütün evin işlerini baktım vakit geçince banyo ve lavaboları yarına bıraktım biraz dinlenip işlerimi yapıcam sonra Leslie yapmayı planlıyorum bugün Kızlar eşimle sabah bi saatlik yürüyüş planı yaptık inşallah bu hafta oyabilirsem spor konusunda biraz atak yapmak istiyorum

Yüzsüz e bakın hele ya çocuğu doktorun suratına tutaydım bir kussaydi
Telefonla arayıp söyledim çünkü bidaha ona gitmeyeceğim. Dolayısıyla bidaha görmem diye içimde kalmasın dedim. Hem bidaha daha dikkatli olsun başkalarının çocuklarına. Onun yüzünden 7 günümüz ateşli ve yanlış ilaçlarla geçti. Çocuk yedi gün ızdırap çekti ve doğru tedavi uygulamadığından hemen üsteledi hastalık. Üniversite hastanesinin acilindeki tıp okuyan genç yeni yetmeler bile ondan daha iyi tedavi ediyor. Yılların uzman doktoru bilemiyor. Bilemiyorum demiyor ısrarla tahlil yapmıyor ısrarla teşhisini savunuyor. Neyse banada ders oldu bidaha asla gitmem. Dünya para alıyorlar özel diye. Biz bunun içinmi o kadar para veriyoruz. 1 ayda 2000 tl belkide daha fazla tuttu masrafları. Parayı hemen alıyorlar ama ilgi sıfır hemen 2 dakikada odadan göndermeye bakıyor. Hızlı hızlı konuşuyo çabuk çabuk bakıyoki soracağın soruyuda unutuyorsun.

Tabii karnı doyunca öyle olurmus

Kızlar ancak okuyabildim geçmişi neler olmuş neler bitmiş. Burda bir emek var özveri var elimizden geleni yapmalıyız zaten her kural bizim faydamız için bunu göremeyecek kadar kör olur mu insan:) Kaptanlarım arkadaşlarım sizleri seviyorum cumaya kadar aynı irademizle devam ben bugüne + ile geldim ama inşallah gidecek çözüm yolları deneyeceğim kilolar bizlereen iradeli değil ya bugün olmaza 1 hafta 1 ay sonra olacak ama değişecek çünkü bizler değişiyoruz:)

Rabbim geçmiş etsin inşallah doktora beni kurtar diye sarıldı demiştin ya o kadar güvene layık olmalılar çok vebali var

Ya kizlar tüm duzenim bozuldu benim.
Uzerime ölü topragi serpilmiş gibii.
Canim hiç bise yapmak istemiyor. Yari uyur haldeyim.
Ayilmak icin kahve ictim. Cikkkss hala miskinim. Sabahtan beri mutfagibyarim yamalak topladim bi de makineye camasir attim sadece..
Nolcam ben böylee..

Sende bizim takıma girip hamile kalanlar kervanındamısın yoksa kız..
Ya da kan değerlerin mi düştü
Veya olumsuzluklardan canın sıkkın ondan da olabilir
Sence hangisi

Kahvaltı 09:00
1 tereyağda yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Keçi peyniri
7 zeytin
Maydanoz tere

Öğlen 12:30
1 bardak ayran
4 kaşık zeytinyağlı pırasa

Ara 1 kare fındıklı çikolata

Akşam 16:15
5 kaşık mantar sote
Avuç içim kadar yufka ekmek
Bir kase kadar yoğurt

Çok dA çok yememişim ama
Çocuklardan dolayı acele yediğim için hepsi mideme oturdu resmen

Şimdi küçüğü uyutup biraz spor yapmam lazım
Başka bişi yemeyi düşünmüyorum

Çok güzel anlatmişsiniz, az dengeli zamana yayarak ve devam edebileceğim gibi diyet yapmak lazım.

Sende bizim takıma girip hamile kalanlar kervanındamısın yoksa kız..
Ya da kan değerlerin mi düştü
Veya olumsuzluklardan canın sıkkın ondan da olabilir
Sence hangisi
Yok kiz allah korusun. Iki bana yeter Allah isteyene versin.
Hastayim tam iyilesmistim ki tekrar tutuldum. Burun tikali nefes alamiyom.
Ustune hava da kapali karanlik havalari hic sevmiyom.
Elim kolum kalkmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…