- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Tam turmalik saçlarım var
Yüzsüz e bakın hele yaSelam kızlar nasılsınız. Dünde çocuk çok ateşliydi ünivetsite hastanesi çocuk acile götürdüm beta tonsilit dedi deposilin iğne yaptılar zor oldu ama bugün iyi yemeye başladı bakalım. Eski doktorumuzu aradım. Anlattım aaaa öylemi olmuş vah vah vah içir antibiyotiklerini annesi dedi
al benden de o kadar.. 70.0 ım.100 gram versem 69.9 olsam şükür dicem ya..Benim ilk gündü bakalım nolcek
Çok fenaymış bu yetmişler bi kurtulamadım
Telefonla arayıp söyledim çünkü bidaha ona gitmeyeceğim. Dolayısıyla bidaha görmem diye içimde kalmasın dedim. Hem bidaha daha dikkatli olsun başkalarının çocuklarına. Onun yüzünden 7 günümüz ateşli ve yanlış ilaçlarla geçti. Çocuk yedi gün ızdırap çekti ve doğru tedavi uygulamadığından hemen üsteledi hastalık. Üniversite hastanesinin acilindeki tıp okuyan genç yeni yetmeler bile ondan daha iyi tedavi ediyor. Yılların uzman doktoru bilemiyor. Bilemiyorum demiyor ısrarla tahlil yapmıyor ısrarla teşhisini savunuyor. Neyse banada ders oldu bidaha asla gitmem. Dünya para alıyorlar özel diye. Biz bunun içinmi o kadar para veriyoruz. 1 ayda 2000 tl belkide daha fazla tuttu masrafları. Parayı hemen alıyorlar ama ilgi sıfır hemen 2 dakikada odadan göndermeye bakıyor. Hızlı hızlı konuşuyo çabuk çabuk bakıyoki soracağın soruyuda unutuyorsun.Yüzsüz e bakın hele yaçocuğu doktorun suratına tutaydım bir kussaydi
Tabii karnı doyunca öyle olurmusTelefonla arayıp söyledim çünkü bidaha ona gitmeyeceğim. Dolayısıyla bidaha görmem diye içimde kalmasın dedim. Hem bidaha daha dikkatli olsun başkalarının çocuklarına. Onun yüzünden 7 günümüz ateşli ve yanlış ilaçlarla geçti. Çocuk yedi gün ızdırap çekti ve doğru tedavi uygulamadığından hemen üsteledi hastalık. Üniversite hastanesinin acilindeki tıp okuyan genç yeni yetmeler bile ondan daha iyi tedavi ediyor. Yılların uzman doktoru bilemiyor. Bilemiyorum demiyor ısrarla tahlil yapmıyor ısrarla teşhisini savunuyor. Neyse banada ders oldu bidaha asla gitmem. Dünya para alıyorlar özel diye. Biz bunun içinmi o kadar para veriyoruz. 1 ayda 2000 tl belkide daha fazla tuttu masrafları. Parayı hemen alıyorlar ama ilgi sıfır hemen 2 dakikada odadan göndermeye bakıyor. Hızlı hızlı konuşuyo çabuk çabuk bakıyoki soracağın soruyuda unutuyorsun.
Yüzsüz e bakın hele yaçocuğu doktorun suratına tutaydım bir kussaydi
Rabbim geçmiş etsin inşallah doktora beni kurtar diye sarıldı demiştin ya o kadar güvene layık olmalılar çok vebali varTelefonla arayıp söyledim çünkü bidaha ona gitmeyeceğim. Dolayısıyla bidaha görmem diye içimde kalmasın dedim. Hem bidaha daha dikkatli olsun başkalarının çocuklarına. Onun yüzünden 7 günümüz ateşli ve yanlış ilaçlarla geçti. Çocuk yedi gün ızdırap çekti ve doğru tedavi uygulamadığından hemen üsteledi hastalık. Üniversite hastanesinin acilindeki tıp okuyan genç yeni yetmeler bile ondan daha iyi tedavi ediyor. Yılların uzman doktoru bilemiyor. Bilemiyorum demiyor ısrarla tahlil yapmıyor ısrarla teşhisini savunuyor. Neyse banada ders oldu bidaha asla gitmem. Dünya para alıyorlar özel diye. Biz bunun içinmi o kadar para veriyoruz. 1 ayda 2000 tl belkide daha fazla tuttu masrafları. Parayı hemen alıyorlar ama ilgi sıfır hemen 2 dakikada odadan göndermeye bakıyor. Hızlı hızlı konuşuyo çabuk çabuk bakıyoki soracağın soruyuda unutuyorsun.
Sende bizim takıma girip hamile kalanlar kervanındamısın yoksa kız..Ya kizlar tüm duzenim bozuldu benim.
Uzerime ölü topragi serpilmiş gibii.
Canim hiç bise yapmak istemiyor. Yari uyur haldeyim.
Ayilmak icin kahve ictim. Cikkkss hala miskinim. Sabahtan beri mutfagibyarim yamalak topladim bi de makineye camasir attim sadece..
Nolcam ben böylee..
Bende lahana sarması var. Yanına ayran çorbası salatalık yoğurt:)çok fena bir baş agrım var.
akşama ne yemek yapacaksınız..
Çok güzel anlatmişsiniz, az dengeli zamana yayarak ve devam edebileceğim gibi diyet yapmak lazım.Bu arada kızlar ben de başından beri omur boyu devam edebileceğiniz şekilde zayıflayın diyorum hep. Menülerinizi yoğurtla geçiştirmeyin. Yemek olsun her zaman. Protein kalsiyum karbonhidrat dengeli alalım. Korumada sıkıntı çıkmaz o zaman. Ben hastalanınca dehşet bozdum. Spor da yapmayınca iştahım hep açık :
3 kilo aldım kaç hafta oldu. Millet ilk hafta hemen 4-5 kilo alıyor. Çünkü aç kalarak zayıflıyorlar. Herkes bünyesini tanır az çok. Ona göre korumada da beraber hallederiz
Yok kiz allah korusun. Iki bana yeter Allah isteyene versin.Sende bizim takıma girip hamile kalanlar kervanındamısın yoksa kız..
Ya da kan değerlerin mi düştü
Veya olumsuzluklardan canın sıkkın ondan da olabilir
Sence hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?