Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Terkedilmekten korkuyordur yavrucak, siz kötü hissetmeyin, sizinle ilgili değil tepkileri,daha önce yaşadığı olaylar yüzünden bu tepkileri, alın karşınıza konuşun, bak yavrucak sen benim oğlumsun, seni bırakmam deyin, güven verin, hassas bir çocuk demek ki, size güvenmesini sağlayın, işiniz zor ama güvenle, sabırla herşey düzelir.

1 tabak bulgur pilavı
1 dilim ekmek

Kayısı reçeli
Kayısı

Olmamış canım
Seninde başta yazdığın gibi..

Gulumse24 valla Allah kolaylık versin. Yazık o da korkmuş demekki. Benim görümcemin oğlan da öyle. Diğer odadayken oturduğumuz odanın kapısını kapatalım kıyameti koparıyor. 13 yaşında o. Demek çok küçükten bilinç altlarında bişey kalmış.

Sorumluluğun büyük canım
Allahım kolaylıklar versin
Bir işin yüzde 95 i dua
Geri kalan yüzde 5 i anlatmayla düzelirmiş..
Sen bol bol dua et
Sonra da bol bol konuş inşallah düzelir

Bizim memlekete mi has bir corba yoksa içanadoluda biliniyormu emin degilim. Kirik bugdayi ayran ile pisrip kurutuyorlar kisinda kaynatip yag salca sarimsak nane koyup corba yapiliyor.
Dur resim de koyayim.
He bunu biliyorum kuzum diş tarhanası deniyor bizim burda

Sorumluluğun büyük canım
Allahım kolaylıklar versin
Bir işin yüzde 95 i dua
Geri kalan yüzde 5 i anlatmayla düzelirmiş..
Sen bol bol dua et
Sonra da bol bol konuş inşallah düzelir
Kuzum boynuna muska bile yazdım netten buldum korkan çocuklar için kızımada oglumada ama ananesi yazın gittiğinde çıkarmış muskasını cevşen almış takmışlar ne yapsam hep bi muhalefet her taraftan herkez karışıyor

Bit de fiziksel temas önemli, başını okşayıp, sevin öpün sarılın, birşey söyleyeyim mi size güvenmeye başlasın minik bir kuzuya döner, en kıymetli siz olursunuz, ömrünüz yettikçe hayır duasını alırsınız. Şimdi biraz zorluk çekeceksiniz ama mükafatı çok büyük. Kolay gelsin

Öyle olur o işler
Napsan eksi birşey aranır ama canım sabırlı ol
İyilik edenin hakkı verilir inşallah

Bilinç altı sürekli kayın validem le yattığı için yalnız yatmaya korkuyo biri yanımda yatsın diyo alışkanlık haline getiriyor kayın valide bizden ayrıldı gitti hala onun sıkıntısını yaşıyoruz çok saf çekingen ne yaparsam yapayım cesaretlendiremiyorum başına bişey gelecek banada laf gelecek diyede insan kasıldıkça kasılıyor babanne amca yenge herkesten ayrı hava çalıyorlar ebesi çok olunca yıpranan ben oluyorum haliyle

Siz kendi hislerinize güvenin, annesinşz en iyisini siz bilirsiniz

Anladım canım. Zor valla işin her kişinin harcı değil. Allah kolaylık versin

Benim esimde geç geliyor ben 18 de bitiriyorum eşim gelincede 1 kase yoğurtla eşlik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…