- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Terkedilmekten korkuyordur yavrucak, siz kötü hissetmeyin, sizinle ilgili değil tepkileri,daha önce yaşadığı olaylar yüzünden bu tepkileri, alın karşınıza konuşun, bak yavrucak sen benim oğlumsun, seni bırakmam deyin, güven verin, hassas bir çocuk demek ki, size güvenmesini sağlayın, işiniz zor ama güvenle, sabırla herşey düzelir.Kuzum benim ikinci evliliğim ben evlenene kadar kayın valide torununu koynunda büyütmüş kız gibi yetiştirmiş çocukta gram cesaret yok başına bişey gelse benden bilecekler babasını degil beni aratsa sorun yok hastanede olan benim babanı niye arıyorsun kendimi o kadar kötü hissettimki cinneti tepeme çıktı bigün de otobüs durağında hep beraber biyere gidiyorduk durakta herkes otobüse binmek için hareket ettik bu saga sola bakınmış bizim otobüse yürüdüğümüzü görmemiş otobüse bindik oglan yok görümcem indi ben bulurum onu siz devam edin dedi arkadan geliriz ama insan kendini kötü hissediyo
O huyumdan bi kurtulabilsem zaten. Cocuklar tabaginda birakir ben yerim. Niye çöpe gitmesin israf olmasin diye. Ama iste bazen tok karna yiyorum ya. Hep ondan sismanim ben.Çöpe gitmesin diye kıyamıyon mideye yazık degilmi peki kuzum migde çöpmü tok karna yedin
1 tabak bulgur pilavıBugün yeme içme işi çok dengesiz oldu bari günü erken kapatayim.
27 kasım pazartesi
Sabah 08:30
1,5 haşlanmış yumurta
6-7 ad. Zeytin
10-15 findik
2 kuçuk dilim beyaz peynir
1 tutam maydanoz
Öğle 14:30
2 tabak pirasa yemeği
1 tabak bulgur pilavi
1 dilim ekmek
2 tatli kaşiği kayisi reçeli
4-5 kuru kayisi
Aksam 18:30(henuz yenmedi)
1 kase yoğurt tarhanasi
2,5 litre su
Sen şişman değilsin canımO huyumdan bi kurtulabilsem zaten. Cocuklar tabaginda birakir ben yerim. Niye çöpe gitmesin israf olmasin diye. Ama iste bazen tok karna yiyorum ya. Hep ondan sismanim ben.
2 tabak da pırasa var1 tabak bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Kayısı reçeli
Kayısı
Olmamış canım
Seninde başta yazdığın gibi..
Sorumluluğun büyük canımKuzum benim ikinci evliliğim ben evlenene kadar kayın valide torununu koynunda büyütmüş kız gibi yetiştirmiş çocukta gram cesaret yok başına bişey gelse benden bilecekler babasını degil beni aratsa sorun yok hastanede olan benim babanı niye arıyorsun kendimi o kadar kötü hissettimki cinneti tepeme çıktı bigün de otobüs durağında hep beraber biyere gidiyorduk durakta herkes otobüse binmek için hareket ettik bu saga sola bakınmış bizim otobüse yürüdüğümüzü görmemiş otobüse bindik oglan yok görümcem indi ben bulurum onu siz devam edin dedi arkadan geliriz ama insan kendini kötü hissediyo
He bunu biliyorum kuzum diş tarhanası deniyor bizim burdaBizim memlekete mi has bir corba yoksa içanadoluda biliniyormu emin degilim. Kirik bugdayi ayran ile pisrip kurutuyorlar kisinda kaynatip yag salca sarimsak nane koyup corba yapiliyor.
Dur resim de koyayim.
Kuzum boynuna muska bile yazdım netten buldum korkan çocuklar için kızımada oglumada ama ananesi yazın gittiğinde çıkarmış muskasını cevşen almış takmışlar ne yapsam hep bi muhalefet her taraftan herkez karışıyorSorumluluğun büyük canım
Allahım kolaylıklar versin
Bir işin yüzde 95 i dua
Geri kalan yüzde 5 i anlatmayla düzelirmiş..
Sen bol bol dua et
Sonra da bol bol konuş inşallah düzelir
Öyle olur o işlerKuzum boynuna muska bile yazdım netten buldum korkan çocuklar için kızımada oglumada ama ananesi yazın gittiğinde çıkarmış muskasını cevşen almış takmışlar ne yapsam hep bi muhalefet her taraftan herkez karışıyor
Bilinç altı sürekli kayın validem le yattığı için yalnız yatmaya korkuyo biri yanımda yatsın diyo alışkanlık haline getiriyor kayın valide bizden ayrıldı gitti hala onun sıkıntısını yaşıyoruz çok saf çekingen ne yaparsam yapayım cesaretlendiremiyorum başına bişey gelecek banada laf gelecek diyede insan kasıldıkça kasılıyor babanne amca yenge herkesten ayrı hava çalıyorlar ebesi çok olunca yıpranan ben oluyorum haliyleGulumse24 valla Allah kolaylık versin. Yazık o da korkmuş demekki. Benim görümcemin oğlan da öyle. Diğer odadayken oturduğumuz odanın kapısını kapatalım kıyameti koparıyor. 13 yaşında o. Demek çok küçükten bilinç altlarında bişey kalmış.
Siz kendi hislerinize güvenin, annesinşz en iyisini siz bilirsinizKuzum boynuna muska bile yazdım netten buldum korkan çocuklar için kızımada oglumada ama ananesi yazın gittiğinde çıkarmış muskasını cevşen almış takmışlar ne yapsam hep bi muhalefet her taraftan herkez karışıyor
Anladım canım. Zor valla işin her kişinin harcı değil. Allah kolaylık versinBilinç altı sürekli kayın validem le yattığı için yalnız yatmaya korkuyo biri yanımda yatsın diyo alışkanlık haline getiriyor kayın valide bizden ayrıldı gitti hala onun sıkıntısını yaşıyoruz çok saf çekingen ne yaparsam yapayım cesaretlendiremiyorum başına bişey gelecek banada laf gelecek diyede insan kasıldıkça kasılıyor babanne amca yenge herkesten ayrı hava çalıyorlar ebesi çok olunca yıpranan ben oluyorum haliyle
Benim esimde geç geliyor ben 18 de bitiriyorum eşim gelincede 1 kase yoğurtla eşlik ediyorumMenü çok güzel. Aksam yemeğinden sonra acikmiyormusun. Çünkü uzun bir zaman oluyor. Bende çok geç yiyorum esim geç geldiği için. Benimkide iyi değil gerçi. Hele bu ay eşim aksam 8 de gelicekmis. 8 de aksam yemeğine otururuz artık.
Yanlız bal koymama rağmen zencefil amanım çok acı yaGeçmiş olsun canım. Sen kür yaptın mı ondan mı ağrıdı acaba.
Hiç söylemeyin kızlar bende 70 lerdeyim yaaaal benden de o kadar.. 70.0 ım.100 gram versem 69.9 olsam şükür dicem ya..
Ben 1 çay kaşığı koyuyorum daha içilir oluyor. Ama etkisi nasıl olacak bakalım.Yanlız bal koymama rağmen zencefil amanım çok acı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?