Sabah 2dilim ekmekBen de bugün menümü Hiiiç beğenmedim sporla toparladım
Afiyet olsunMenüm (14.Gün)
Sabah (08:00)
7 badem,2 ceviz
1 dilim peynir
1 etimek, acılı sos
Öğle (13:00)
4 kaşık karnıbahar
4 kaşık yoğurt
Akşam (18:00)
Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ton balıklı cevizli salata
1.5 Litre Su
4000 adım
Çok şükür geçmiş yaMerhaba kizlar hayırlı aksamlar.Nasılsıniz nasıl gidiyor?ben daha bugün eve geldim annem normal e döndü şükür de ben bittim resmen psikolojim hiç iyi değil çok yiprandim.kilo da aldım yine.yarindan itibaren toparlamaya başlıcam inşallah.listeye giremem ama siz bana iyi geleceksiniz.menumu paylaşırım artik
Ohooo afiyet olsun canimMenüm (14.Gün)
Sabah (08:00)
7 badem,2 ceviz
1 dilim peynir
1 etimek, acılı sos
Öğle (13:00)
4 kaşık karnıbahar
4 kaşık yoğurt
Akşam (18:00)
Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ton balıklı cevizli salata
1.5 Litre Su
4000 adım
İnşallah canım inşallah bende evlat yetistiriyorum Rabbim hayırlı olmasını nasip etsin insallah.inan hiç tartilmak gelmedi icimden sistim resmen sistimÇok şükür geçmiş ya
Annene baktın Allahı razı ettin her işin kolaylaşır inşallah canım
Yeterki birdaha yaşanmasın..
Kilolar gider sen biraz dinlende
Biz seni bekliyoruz her zaman..
İstersen yani uygunsan bugün tartı günü tartılıp yaZabilirsin listeye
Bizi çok uzun süre habersiz bıraktın. Geçmiş olsun. Annen için sevindim canım. Kilolar gider, sorun yok. Ne kadar almissin?Merhaba kizlar hayırlı aksamlar.Nasılsıniz nasıl gidiyor?ben daha bugün eve geldim annem normal e döndü şükür de ben bittim resmen psikolojim hiç iyi değil çok yiprandim.kilo da aldım yine.yarindan itibaren toparlamaya başlıcam inşallah.listeye giremem ama siz bana iyi geleceksiniz.menumu paylaşırım artik
Geçmiş olsun canım gözün aydın çok sevindim senin adına allahım bidaha göstermesin hoş geldin bu arada kuzumMerhaba kizlar hayırlı aksamlar.Nasılsıniz nasıl gidiyor?ben daha bugün eve geldim annem normal e döndü şükür de ben bittim resmen psikolojim hiç iyi değil çok yiprandim.kilo da aldım yine.yarindan itibaren toparlamaya başlıcam inşallah.listeye giremem ama siz bana iyi geleceksiniz.menumu paylaşırım artik
Merhaba kizlar hayırlı aksamlar.Nasılsıniz nasıl gidiyor?ben daha bugün eve geldim annem normal e döndü şükür de ben bittim resmen psikolojim hiç iyi değil çok yiprandim.kilo da aldım yine.yarindan itibaren toparlamaya başlıcam inşallah.listeye giremem ama siz bana iyi geleceksiniz.menumu paylaşırım artik
Baci evin yüzünü unuttum.yazmaya hiç vaktim olmadı oğlan hareketli bir saniye durmuyor annemin gelen gideni bitmedi hiç fırsat bulamadım.valla tartılma dım ama vücudumu taniyorsam 76 falan varimdirBizi çok uzun süre habersiz bıraktın. Geçmiş olsun. Annen için sevindim canım. Kilolar gider, sorun yok. Ne kadar almissin?
Sagol canim benimHosbuldum. aizaimer ama orta dereceli.buna şükürGeçmiş olsun canım gözün aydın çok sevindim senin adına allahım bidaha göstermesin hoş geldin bu arada kuzum
Hala çıkarmaya çalışıyor. Kaç gündür evde aptal saptal ne bulduysam yedim. İlk çocuk ilk diş herhalde ondan bunaldım. Neyseki en son indiğim 65.3 ten 65.8e kadar çıktım sadece. O yemeğe gerçekten şaşırdım almamama. Bugün sabahtan tekrar başladım ipleri tamamen bırakmamak için. Şimdi de spor yapıcam ama işte buradaki disipline ayak uyduramadım o yüzden istemesem de gruptan ayrıldım. Herkes güzel güzel dikkat ederken ben başkalarının motivasyonuna gölge düşürmiyim dedim.
Teşekkürler :)Hoşgeldin canim aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?