Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence çok güzel be dengeli bir menü olmuş, tahıl, sebze,protein, meyve var, çok başarılı :)
27 Kasim menusu

07:00 kahvalti
1 kase nesfit

09:00 1 elma

11:00 bir avuc cig badem ve kaju

12:30 ogle yemegi evden is yerine goturmustum
3 mercimek kofte ve haslanmis tavuk gogus

19:45 aksam yemegi

Ev koftesi ile yapilmis hamburger
ok güzel be dengeli bir kahvaltı olmuş

Sa
sandvich normal ekmekle mi?

Rabbim geçmiş etsin inşallah doktora beni kurtar diye sarıldı demiştin ya o kadar güvene layık olmalılar çok vebali var
Evet canım ikimizde çok çaresiz yardım beklemiştik ama bize kötü kötü tablolar söylediki burada teşhis tedavisi olmayan şeylerdi. Çok korktum üzüldüm ağladım. Heleki çocuk kusunca mikrop mideye bağırsağa sarmış dediya ölcem sandım kalbim ağrıdı günlerce. Halbuki tonsilitmiş. İnanırmısın sevindim tonsilit olduğuna. Şimdi baktımda bademcikleri beyaz beyaz nokta nokta iltihaplı. Ve ben rahatladım. Yoksa midede bağırsakta görmediğin yaraları nasıl tedavi edersin naparsın nereye gidersin Allah korusun ciddi hastalık olurdu öyle olunca. Ama tonsilitin tedavisi var belli burdada yapılır

Benim büyük oğlanda öyle hep korkar. Dünde deposilini yiyince feleğini şaşırdı çocuk bugün ateşine bakmak için elimi alnına koyacaktım hemen irkildi korktu bu iğneler delirtti çocuğu of

İşte sen ikinci evliliğinya ondan canım acaba kötü davrancakmı diye düşünüyor olabilirler mi. Bu arada çok özel değilse öz annesi nerde çocuğun

Hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun. Annen düzelmişya gerisi kolay üç beş kilo verilir

İşte sen ikinci evliliğinya ondan canım acaba kötü davrancakmı diye düşünüyor olabilirler mi. Bu arada çok özel değilse öz annesi nerde çocuğun
Oda evlendi Antalya'da yaşıyo yazları 20gün annesine gidip geliyo kuzum ikinci evliliğim ama dünyada bi ikinci evlilik yapan ben degilim herkes öyle düşünürse kimse mutlu olamaz herkezin başında var bu sorun bende evlat sahibiyim kim kimin hakkında ne düşünüyorsa Rabbim ona iki katını versin inş

Haklısın canım ama işte insanlar hep bişey ararlar. Aslında annesi yanına alsaydı daha farklı olurdu belki. Öz annesinin gidişinden belkide kaybetme korkusu olabilir. Benim oğlum mesela hemen ağlar noldu derim gittin sandım diyor. Halbuki ben doğdu doğalı oğlumu biran yanlız bırakmadım. Zaten bırakacak kimsemde yok burda. Sadece ufaklığın doğumunda ve safra ameliyatında 2 gün bıraktım o da evdeydi babası vardı anneannesi vardı. Ama korkak bir çocuk cesaretsiz. Evhamlıda zor yani karakter işte. Birde ikinci evlilikte çocuk oldumu daha zor sanırım. Çünkü insan kendi öz evladına bile kızıyor bağırıyor öbür türlü devamlı dikkat etmek zorundasın yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Dediğin gibi anneannesi o bu da karıştımı melek olsan kulbunı bulurlar

Dün gece aynen öyle oldu canım sabaha karşı ateşlendi. Bu akşamda ateşlendi. Yarın geçecek dedi doktor inşallah öyle olur
Ateşlenme araları uzayacak. Bu akşam ateslendiyse muhtemelen yarın sabah-akşam arası ateşlenir. Bence uyu. Biz de hastaneye yatacaktik neredeyse geçen gün tonsilit yüzünden biliyorsun. Beta olmayınca duocid ampul yeterli geldi bize. Senin oğlan kriptik sanırım. Benim büyük oğlan ayda bir olurdu, 6 ay aylık iğne kullandık. Yaz dönemi bıraktık, sonra tekrarlamadi. Sabah akşam 10 penisilin , üzerine de aylık deposilin vurulurdu. Oğlanın sık hastalanması bu sebeple de olabilir. Önceki kriptikler de düzgün tedavi edilmediyse.. Cocukcagiz da uykuya hasret kalmıştır.

3 yaşında oldu ilkkez bidaha olmadı mesela geçen kış evdeyken tüm kışı hastalıksız atlatmıştı. Bu sene okula başladı hep hasta. Geçen haftada tonsilitti ama yanlış teşhisti antibiyotiksiz 7 günde geçti 5 gün iyi olup bidaha tekrarladı işte. Bugün daha iyiydi azda olsa yedi su içmeye başladı zor bir hastalık. İlkkez deposilin olduk biz. İnşallah korur.

Okula ilk başlamada olur böyle. Anasınıfına gitseydi daha rahat olursun bu sene. Aslında tüm hastalıklar tedavisiz geçer ama uzun sürer. Tekrarlamasi sıkıntı. Az evvel netten boğazdaki uçuk ile kriptik tonsilit yaralarına baktım da bazı fotolarda ayırt etmesi güç. Tek yol boğaz kültürü. Geçmiş olsun tekrardan.

Günaydııın. Bekletip de nasıl içebilirsun? Çok acı oluyor..
Bana çok acı gelmiyor hatta zencefili 1 tatlı kaşığı koyuyorum ben seviyorum zencefili :) çok bekletmeden içtim bide hemen evden çıkmadan hazırlamıştım. Sen taZe zencefil mi kullanıyorsun canım?

Bana çok acı gelmiyor hatta zencefili 1 tatlı kaşığı koyuyorum ben seviyorum zencefili :) çok bekletmeden içtim bide hemen evden çıkmadan hazırlamıştım. Sen taZe zencefil mi kullanıyorsun canım?
Toz koyuyorum, önce balo eritiyorum. En son zenceglfili katıp iki karşıtırıp 1 nefeste acıdan zıplaya zıplaya içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…