hoşgeldin aramızaMerhaba bende araniza katilmak icin cok sabirsizim. Insallah hemencik verelim kilolari.
ikimizde aynı amda paylaştık ben duzelttim canım2 Aralık spor / Su listesi
1.lemonade
90 dk yürüyüş / 90 puan
300 bölgesel / 60 puan
Toplam 150 puan
2.5 lt su
Hoş geldin şekerimmmmmm kısaca gebe te alalım bizi zorlama anlat bakalım nerden gelir nere gidersinMerhaba bende araniza katilmak icin cok sabirsizim. Insallah hemencik verelim kilolari.
Bence boş olsa daha iyi olirYarısı mor yarısı mercan karar veremedim de size sorayım dedim
Afiyet olsun dün bugün spor yapacam demistin sanki bugün leslie de yokSabah kahvaltım
Çeyrek kıymalı pide
4tane zeytin
1küp peynir
1çatal reçel
Ara ögün
1dilim greyfurt
Akşam yemegi
1kase mercimek çorbası
1tane patates dolması
1tane patlıcan dolması
Ara ögün
1avuç kuru yemiş
Komşuya çıktım
3tane ceviz
3bardak şekersiz çay içtim
Spor yok
2litre su
Ay biz hep aynı anda paylaşıyoruz canım :)) sağolikimizde aynı amda paylaştık ben duzelttim canım
Ay sorma. Benim ombuyuk oğlan çoğu ödevini yapmamış, öğretmenin deftere tazdirdiklarini da yarım yamalak yazmış. Bütün ödev eksiklerini yazdırdım bugün. 6 saat sürdü. Üzerine gorumcemin oğlu geldi 3 saat kadar da ona matematik çalıştırdım. Karım, börek yapmış, yemekle ugrasmadim. Bana da mercimek salatası yapıp getirmiş, roka hiç sevmem ama mercimekli çok yakışmış.. yeni gittiler, ufaklığı uyutuyorum.florence_N nerdesin kuzum sesin soluğun yok hayırdır yine Egitim ögretimemi başladın senin işinde zor bacım
Leslie yapamıyorum kuzum yürüyüş yapacaktım onuda yapamadım kaldı vallaAfiyet olsun dün bugün spor yapacam demistin sanki bugün leslie de yok
Boştu şimdiye kadar . Sadece bıçaklar vardı onları da.çekmeceye koyamıyorum çocuklar alıyor. Yağlıklar da dolaptaydı bebek dökmüş sabah. Onları da yukarı çıkardım mecbur.Bence boş olsa daha iyi olir
Bana ver kurtul kaptanımBoştu şimdiye kadar . Sadece bıçaklar vardı onları da.çekmeceye koyamıyorum çocuklar alıyor. Yağlıklar da dolaptaydı bebek dökmüş sabah. Onları da yukarı çıkardım mecbur.
O mercanları alırken çok beğendim ama koyacak yer bulamadım. Dolapta kapalı dursunlar istemiyorum. Bakalım olmazsa başka yer bulacağım akşamdan beri onlara bakıyorum
Hayatta virmemBana ver kurtul kaptanım
Tappermi onlar ben normal zannettim tamam istemiyom vermesen Canon sagolsun derHayatta virmemmutfağı boşalt git ne istersen al tupperlarımı virmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?