Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gece 3 e kadar önce her gün diye bir film sonra tutsak filmlerini izledim çok güzellerdi

2 aralik cumartesi menü

Kahvaltı 10:30

1 tereyağda yumurta
2 dilim pastırma
1 Küçük küp kavurma
3 dilim peynir
5-6 zeytin

Aksam 18:00
1 adana dürüm
1 kase salata
3-4 parça turşu

20:30
1 çay fincanı türk kahvesi

Ben bunu görmüştüm hatta eşime gösterdim ne igrenç amaliyat olmuştur dedi sayfasında yazıyo zatin amaliyat oldugu kendimi böyle düşünemiyorum

Hatim mi ediyon filmi
Hayatta özet izlemem dizi başlamadan izlediğimi izlemek bana eziyet geliyo

fi dizisinin 6 bölümünü izledim. Türk dizisi. Sadece internetten yayınlanıyor. Şuan 2. Sezondalar. Serenay sarık aya ve ozan güven oynuyor. Benim hoşuma gitti tabii zevk meselesi

Kızlar fikir verin ben bugün ne yapim yada ne alim boş geçirmek istemiyorum
Ben hiç anlamam böyle şeylerden genelde normalde üşendiğim yemekleri yaparım eşim pasta alır öyle işte sıradan.. Ya da eşim evde ihtiyaç olan alınacak bişeyi hediye olarak alır güya istiyordun surpriz yaptım diye kakalar

Günaydın canlar. Bu haftasonu kendimi hic zayıflıyor gibi hissetmiyorum. Sanki şiştim biraz. Regl dönemime daha var. Kilo almasam bari. Bugün de gezme tozma dışarda olucam sanırım. Artik yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışayım.

Ben 2tane kazak aldım eşim msj attı yemege gidecez akşama ben güveç yiycem

İyi pazarlar kızlar bugün motivasyon olarak biraz düşüğüm sanırım ama 50 mekik yaptım akşama kadar bir gaza gelirim inşallah

Yeğenim bugün de geldi. Kafam 1 milyon oldu. Gidince büyük oğlana matematik çalıştıracağım. Bu arada ortanca yine ateşlendi... Bademcikler benek benek kızarık... Ben b.ku yedim yine uyku yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…