- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Gece 3 e kadar önce her gün diye bir film sonra tutsak filmlerini izledim çok güzellerdiEvetttt biliyorum onu sağol canım. Ben de yabancı seviyorum. Fi yi duymadım ama ona bakayım netten. Ben donup dolaşıp dr who izliyorum kaç kere izledim bilmiyorum.bi de TV de çıkanlardan the walking dead çok seviyorum. Aynı bölümü çevirip çevirip izliyorum boş kaldıkça
Kadının boy boy fotoları var instagramda. Tup mideliymiş ama..pubsilalalam bakarsanAmanım doğru mu acaba
Ben bunu görmüştüm hatta eşime gösterdim ne igrenç amaliyat olmuştur dedi sayfasında yazıyo zatin amaliyat oldugu kendimi böyle düşünemiyorumGünaydın canlarımmm..
Sabah sabah instagramda gorup de ağzımı açık bırakan fotoyu size de atayım... Millet ne kilolar veriyor maşallah. Kadın benim kadar kilo vermişSoldaki 116 sağdaki 60
Eki Görüntüle 2074465
Hatim mi ediyon filmiEvetttt biliyorum onu sağol canım. Ben de yabancı seviyorum. Fi yi duymadım ama ona bakayım netten. Ben donup dolaşıp dr who izliyorum kaç kere izledim bilmiyorum.bi de TV de çıkanlardan the walking dead çok seviyorum. Aynı bölümü çevirip çevirip izliyorum boş kaldıkça
Dipte köşede ne arıyon sessiz sedasız kalırsın içerde tabiAnammm beni içerde unuttuuuuu
Nobetcilerrrr kurtarınnnn beniiiiii
fi dizisinin 6 bölümünü izledim. Türk dizisi. Sadece internetten yayınlanıyor. Şuan 2. Sezondalar. Serenay sarık aya ve ozan güven oynuyor. Benim hoşuma gitti tabii zevk meselesiEvetttt biliyorum onu sağol canım. Ben de yabancı seviyorum. Fi yi duymadım ama ona bakayım netten. Ben donup dolaşıp dr who izliyorum kaç kere izledim bilmiyorum.bi de TV de çıkanlardan the walking dead çok seviyorum. Aynı bölümü çevirip çevirip izliyorum boş kaldıkça
Canım internette yayınlanıyor. Simdi ikinci sezon. Google a fi dizisi yazınca çıkıyor. Benim hoşuma gitti karar vermeden bi iki bolum izleyin.Fi dizi ne nerde cikiyor
Ben hiç anlamam böyle şeylerden genelde normalde üşendiğim yemekleri yaparım eşim pasta alır öyle işte sıradan.. Ya da eşim evde ihtiyaç olan alınacak bişeyi hediye olarak alır güya istiyordun surpriz yaptım diye kakalarKızlar fikir verin ben bugün ne yapim yada ne alim boş geçirmek istemiyorum
Ben 2tane kazak aldım eşim msj attı yemege gidecez akşama ben güveç yiycemBen hiç anlamam böyle şeylerden genelde normalde üşendiğim yemekleri yaparım eşim pasta alır öyle işte sıradan.. Ya da eşim evde ihtiyaç olan alınacak bişeyi hediye olarak alır güya istiyordun surpriz yaptım diye kakalar
Ohh ne güzel iyi eğlenceler sanaBen 2tane kazak aldım eşim msj attı yemege gidecez akşama ben güveç yiycem
Benim malim kıymetlidir, çok beğendiğim bir şeyi kolay kolay veremem. Helal olsunGönlü bol kaptanım takım bozulmasınflorence_N gönder
Önce can sonra canan o whatsaptan yazıyo ben topikten elim nede olsa
4bitti kaptanımOhh ne güzel iyi eğlenceler sana
Sizin kaç yıl oldu
4bitti kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?