Bende yalan yokTappermi onlar ben normal zannettim tamam istemiyom vermesen Canon sagolsun der
Ne izliyorsun dun de sordum ne izliyorsunuz diye kimse cevap vermedi.Kızlar çok yoruldum. Yaptığımız alışverişleri yerleştirdim. Simdi dizi vakti sonra da yatarım. İyi geceler
Onu bilmem de ben yazıyorum whatsuptan, pazartesi bekliyorum.Bende yalan yokşaka kız canın sağolsun gönder adresini nolcak...
Gönder canım birini sana birini ona gönderirimOnu bilmem de ben yazıyorum whatsuptan, pazartesi bekliyorum.
Gönlü bol kaptanım takım bozulmasınGönder canım birini sana birini ona gönderirim
Anammm beni içerde unuttuuuuuTopigi kapatim da bende yatim bari kimsecikler kalmamış anahtarlarım nerdeeeeeee
İyi geceleerrrrrrrrr
sohbetinizede doyum olmadı
internetten izliyorum. Game of thrones 5. Sezona geldim. Bunun haricinde sali günleri ufak tefek cinayetleri izliyorum. Game of thrones bitince de fi dizisini izli cem. Hepsini tavsiye ederim bağımlılık yapiyorNe izliyorsun dun de sordum ne izliyorsunuz diye kimse cevap vermedi.
Günaydın canlarımNe izliyorsun dun de sordum ne izliyorsunuz diye kimse cevap vermedi.
Evetttt biliyorum onu sağol canım. Ben de yabancı seviyorum. Fi yi duymadım ama ona bakayım netten. Ben donup dolaşıp dr who izliyorum kaç kere izledim bilmiyorum.internetten izliyorum. Game of thrones 5. Sezona geldim. Bunun haricinde sali günleri ufak tefek cinayetleri izliyorum. Game of thrones bitince de fi dizisini izli cem. Hepsini tavsiye ederim bağımlılık yapiyor
Amanım doğru mu acabaGünaydın canlarımmm..
Sabah sabah instagramda gorup de ağzımı açık bırakan fotoyu size de atayım... Millet ne kilolar veriyor maşallah. Kadın benim kadar kilo vermişSoldaki 116 sağdaki 60
Eki Görüntüle 2074465
Fi dizi ne nerde cikiyorinternetten izliyorum. Game of thrones 5. Sezona geldim. Bunun haricinde sali günleri ufak tefek cinayetleri izliyorum. Game of thrones bitince de fi dizisini izli cem. Hepsini tavsiye ederim bağımlılık yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?