- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Haklısın da canım biz de giremedik malum pazar telaşıPuh size bu saat oldu girmedim de insan bir merak eder
Tekrar hoşgeldin canımEvet okudum kurallari. Ben istanbulda yasiyorum yasim 25 bir bebegim oldu dogum kilolarimi vermistim ama sonra aldim hedefim 55 kilo en az ve suan 69 kiloyum napmam gerektigini bilmiyorum sizlerin yazdiklarindan yola cikicam evde zumba falan yediklerimede dikkat ettim mi sanirim veririm kilolari dun okumaya firsat bulamadim simdi 1. Sayfayi okumam lazimms hemen okuyorum
Benimde ilk günüm ya çok şiştimBu gün ben de kendimi davul gibi hissediyorum. Regl 1. Günü ondandır.
Kontrol tartısı korkutuyor
Şimdi salata saat sekiz e kadar da yeşil çay su sonra yapabildiğimiz kadar spor inşallah atarız ödemiBenimde ilk günüm ya çok şiştim((
Menüm
Sabah
11:00
Bir yk sucuklu yumurta
İki zeytin
Kk peynir
Domates salatalık
BiraZcıcık patates kızattmasj
Yoğurt
İki dilim ekmek
Akşam 16:00
Dört kelebek pirzola ızgarada
Bir bardak ayran
Domates biber
18:00
Yarım elma
Bir tane muz
2 lt su
Valla dayanamadım sabah zararlı bişey yiycem ben bugün diyerek kalktımGüzel menü canım yalnız birazcık patetes kızartması çok şaibeli geldi
Çok tşk ederim Allah razı olsun kuzumCanım nice mutlu yıllarınız olsun inşallah :))
Bende girmediğim için fark etmedim kuzum hayırdır sen niye geç geldinPuh size bu saat oldu girmedim de insan bir merak eder
Hoş geldin kuzum takıl bize hayatını yaşa kiloymuş ne kilosu biz degil o bizden korksun hepsi gider azimle inşEvet okudum kurallari. Ben istanbulda yasiyorum yasim 25 bir bebegim oldu dogum kilolarimi vermistim ama sonra aldim hedefim 55 kilo en az ve suan 69 kiloyum napmam gerektigini bilmiyorum sizlerin yazdiklarindan yola cikicam evde zumba falan yediklerimede dikkat ettim mi sanirim veririm kilolari dun okumaya firsat bulamadim simdi 1. Sayfayi okumam lazimms hemen okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?