- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Menün güzel de akşam hem geç hem de biraz fazla olmuş öğlen ile değişse on numara olurmuş4 Aralık menü
Kahvaltı 8.30
2 Etimek
1 kk peynir
Çay
Ara 9.00
Tarçınlı karanfilli yeşil çay
10.30 ıhlamur
11.15
Yarim muz
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 12.30
1 kepçe brokoli çorbası
4 YK kürü börülce
Salata
Yoğurt
Ara 16.00
Yarım muz
Akşam 19.30
4 YK pilav
4 YK kuru fasulye
2 YK yoğurt
Ev yapımi turşu
Ben pazartesi başlamıştım da canım10 gün yapılacaktı zaten. Bu gün sondu. Ama benim oğlana öyle bi etkisi olmadı. Bi de hiç bişey yemiyor sırf emiyor.
Peki fark oldu mu sence. Benim gobeğime etki etmişti sanki perşembeden beri yapmadım unutuyorum uykusuzluktan. Sabah 8 de 60 saat hesaplamıştık üzerine 13 saat daha eklendiBen pazartesi başlamıştım da canım
Aynen canim pilav fazla oldu zaten şu an aşırı tokum. Saat için yapabileceğim bir şey yok maalesef işten gelince anca oluyorMenün güzel de akşam hem geç hem de biraz fazla olmuş öğlen ile değişse on numara olurmuş
QUOTE="smy11, post: 53745747, member: 350145"]Menü 04 aralıkMenü 04 aralık
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmek
1 yk lor peynir
1 zeytin
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Ara 12.00
2 ceviz
2 kuru hurma
Öğlen 14.00
5 yk kabak
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Bol yeşillik
Ara 16.45
Activia
1 küçük elma
Aksam 18.30
2 yk kabak
3 yk karnabahar yemeği
Yoğurt
Bol yeşillik
Ara 21.30
Tarçınlı süt
Yarim cennet hurmasi
Takımı kapatıp gidiyoruz kızlarSabah poğaça arada bol bol çay akşam makarna
Sabah poğaça arada bol bol çay akşam makarna
Ay çok güldüm. İmam yardımcısı da gidik.. bu arada inşallah hamile değilimdir heeİmam cemaat hesabı oldu bizimki
Bi de spor ver kaptanım hadi
Ben diyim 70 kusur saat uyumadım sen diyin spor.İmam cemaat hesabı oldu bizimki
Bi de spor ver kaptanım hadi
Abooo var mı ihtimalAy çok güldüm. İmam yardımcısı da gidik.. bu arada inşallah hamile değilimdir hee
AbboooAy çok güldüm. İmam yardımcısı da gidik.. bu arada inşallah hamile değilimdir hee
Bak şimdi haklısın kaptanımBen diyim 70 kusur saat uyumadım sen diyin spor.
Oldu metobolizma için süper bencePeki fark oldu mu sence. Benim gobeğime etki etmişti sanki perşembeden beri yapmadım unutuyorum uykusuzluktan. Sabah 8 de 60 saat hesaplamıştık üzerine 13 saat daha eklendi
Hiç bir yöntem %100 koruyucu değil. Dikkat ediyoruz ama ne bileyim 3 kilo + çıkmanın ve gün geçmesinin nasıl bir açıklaması olabilir ki? Gerçi bir kaç ay önce yine böyle günüm geçti, hastanelik olacaktım neredeyse kanamadan... İnşallah yine böyle olmaz..Abooo var mı ihtimal
Anladım canım öyle yorum yapıyorum bakmaAynen canim pilav fazla oldu zaten şu an aşırı tokum. Saat için yapabileceğim bir şey yok maalesef işten gelince anca oluyoren erken 7 de yiyebiliyorum o da her şey hazır olursa
Çok güzel menü canım senin menülerini çok beğeniyorum doyurucu ve sağlıklı:)[/QUOTE]QUOTE="smy11, post: 53745747, member: 350145"]Menü 04 aralık
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmek
1 yk lor peynir
1 zeytin
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Ara 12.00
2 ceviz
2 kuru hurma
Öğlen 14.00
5 yk kabak
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Bol yeşillik
Ara 16.45
Activia
1 küçük elma
Aksam 18.30
2 yk kabak
3 yk karnabahar yemeği
Yoğurt
Bol yeşillik
Ara 21.30
Tarçınlı süt
Yarim cennet hurmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?