Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

8 Aralık Cuma menüm
Sabah 9 30
Bir yumurta
Bir ligt etimek
Peynir
zeytin
1 tk Kuşburnu
1tk bal
Yarım Bitter çikolata

11
Sütlü kahve

Öğlen 12
Çorba
Yoğurt
2 tb ekmek

Ara 15
Üç Kayısı
Kahve

Akşam 18
Tavuk haşlama
Yarım muz
Bir Lıgt etimek

Su 2lt
Yeşilçay yarım lt

canim menü guzel aksam yemeğindeki muzu ara öğün olarak yersen daha iyi olur.

Anka fotoğrafları gönderdim. Belli oluyor mu bilmiyorum. Baş yerden kalkık bir şekilde ayakları ileri uzatarak hiç yere koymadan yapışıyor. 20 taneden sonra karın yanmaya başlıyor. Hareketin ismini bilmiyorum

Biliyorum canım bunun da tanesi 1,olsun.

Şu duraklama o kadar canımı sıktı ki artık sevinemiyorum bile...
Bu hafta menulerini beraber ayarlayalım mı? Özellikle çarşamba perşembe mercimekli lahana ye 2 lt limonlu tarçınlı 2 fincan yeşil çay bak kesin eksi geleceksin.

Bi de ben leslien3 mil göndermiştim eski zamanlarda sen indirmiş miydin? O kilo vermeye yönelik hazırlandığı için çok faydası oluyor.

Sabah
3 dilim ekmek
2 YK biberli soğanlı et kavurma
1 tk bal
Az şekerli çay

Ara yeşil çay
Ara közde süt mısır

Akşam
Yarim cay bardağı mercimek, marul ve domatesli salata.

08 aralık spor su listesi

1.smy11

100 donkey kick= 20 puan
100 mekik=100puan
150 side leg lift=30 puan
1000 ip=200 puan
100 twist=20 puan
50 karin hareketi=50 puan
Toplam=420 puan

merhaba günlük menüm
tartı ağırlığım: 83,5
sabah: 70 gram peynir, 25 gram has çavdar ekmeği ( külçe gibi bir şey ), 130 gram sebze ben pazı yedim, 1 elma 1 bardak çay
5 saat sonra
öğlen: 130 gram yağsız ızgara balık, 130 gram sebze ( marul ) 25 gram çavdar ekmeği, 1/2 armut, 1 bardak çay
5 saat sonra
akşam: 140 gram et, 130 gram karnabahar ( ikisini haşladım birlikte ), 25 gram çavdar ekmeği, 1 bardak çay, 1/2 armut

yemek bitiminden itibaren 45 dakika su içmek yasak, aralarda çay kahve yasak günde 3,5 lt su tüketimi serbest :)

iyi akşamlar yarışmacı arkadaşlar, haftasonu evde olmayacağım için 2 gün paylaşım yapamayacağım ama menüm bu olacak

Evet yumurta yemiyorum :/ kan değerlerime yarın baktiracagim inşallah. Evet sıcak çikolata zaten çok sık içtiğim bir şey değil bir dahakine bitter denerim menülere bu şekilde devam ediyorum o zaman

8 Aralık menü
Kahvaltı 8.30
1/2 simit
1 kk peynir
4-5 zeytin

Ara limonlu ıhlamur

Oglen 12.30
1 kase mercimek çorbası
Salata

Ara 16.00
Yeşil elma
1 minik kurabiye

Akşam 19.30
Hamburger ekmeğinin yarısi
Ve 1 köfte
1 kase corba

Yumurtaya alışmaya çalış canım yaa. Ona şans ver.
Yaa evet aslında bende yemek isterdim malesef ama 4 -5 yaşından beri yemiyorum midem bulanıyor kokusundan bir tiksinme olmuştu
Neredeyse 20 yıldır yemiyorum yani :)) eskiden yumurta olan sofraya bile oturmazdim da şimdi kendim yapıyorum en azından eşine falan. Belki ilerde yerim :)

Ben de ağzıma bile surmediğim bir çok şeyi artık yiyorum. Ama yumurta çocukluğumdan beri en sevdiğim. Günde 7-8 tane yediğimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…