- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
canim menü guzel aksam yemeğindeki muzu ara öğün olarak yersen daha iyi olur.8 Aralık Cuma menüm
Sabah 9 30
Bir yumurta
Bir ligt etimek
Peynir
zeytin
1 tk Kuşburnu
1tk bal
Yarım Bitter çikolata
11
Sütlü kahve
Öğlen 12
Çorba
Yoğurt
2 tb ekmek
Ara 15
Üç Kayısı
Kahve
Akşam 18
Tavuk haşlama
Yarım muz
Bir Lıgt etimek
Su 2lt
Yeşilçay yarım lt
Şu duraklama o kadar canımı sıktı ki artık sevinemiyorum bile...Muhteşemm
Darısı bize
Biliyorum canım bunun da tanesi 1,olsun.Anka fotoğrafları gönderdim. Belli oluyor mu bilmiyorum. Baş yerden kalkık bir şekilde ayakları ileri uzatarak hiç yere koymadan yapışıyor. 20 taneden sonra karın yanmaya başlıyor. Hareketin ismini bilmiyorum
Bu hafta menulerini beraber ayarlayalım mı? Özellikle çarşamba perşembe mercimekli lahana ye 2 lt limonlu tarçınlı 2 fincan yeşil çay bak kesin eksi geleceksin.Şu duraklama o kadar canımı sıktı ki artık sevinemiyorum bile...
Yapalım canım.Bu hafta menulerini beraber ayarlayalım mı? Özellikle çarşamba perşembe mercimekli lahana ye 2 lt limonlu tarçınlı 2 fincan yeşil bak kesin eksi geleceksin.
Mesajı duzenlemiştim baksana.Yapalım canım.
tamam kaptanım. O zaman ben spor puanımı bır daha hesaplayım.Biliyorum canım bunun da tanesi 1,olsun.
Hiç aklumda yoktu ufaklık yarım bırakmış kalmasın diyecanim menü guzel aksam yemeğindeki muzu ara öğün olarak yersen daha iyi olur.
Evet yumurta yemiyorum :/ kan değerlerime yarın baktiracagim inşallah. Evet sıcak çikolata zaten çok sık içtiğim bir şey değil bir dahakine bitter denerimCanım menülerinde abartılı bişey yok. Sıcak çikolatayı sevmedim. Sıvı şeker daha zararlı. Onun yerine bitter ye. Bu hafta daha dikkatli ol bakalım. Kan değerlerine de bi baktır. Bir de yumurta sevmiyor muydun sen.
Yumurtaya alışmaya çalış canım yaa. Ona şans ver.Evet yumurta yemiyorum :/ kan değerlerime yarın baktiracagim inşallah. Evet sıcak çikolata zaten çok sık içtiğim bir şey değil bir dahakine bitter denerimmenülere bu şekilde devam ediyorum o zaman
Yaa evet aslında bende yemek isterdim malesef ama 4 -5 yaşından beri yemiyorum midem bulanıyor kokusundan bir tiksinme olmuştuYumurtaya alışmaya çalış canım yaa. Ona şans ver.
Ben de ağzıma bile surmediğim bir çok şeyi artık yiyorum. Ama yumurta çocukluğumdan beri en sevdiğim. Günde 7-8 tane yediğimi biliyorumYaa evet aslında bende yemek isterdim malesef ama 4 -5 yaşından beri yemiyorum midem bulanıyor kokusundan bir tiksinme olmuştu
Neredeyse 20 yıldır yemiyorum yani :)) eskiden yumurta olan sofraya bile oturmazdim da şimdi kendim yapıyorum en azından eşine falan. Belki ilerde yerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?