Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

08 aralık spor su listesi

1.smy11

100 donkey kick= 20 puan
100 mekik=100puan
150 side leg lift=30 puan
1000 ip=200 puan
100 twist=20 puan
50 karin hareketi=50 puan
Toplam=420 puan

2.lemonade17
20 dk yürüyüş 20 puan
10 dk masa tenisi 15 puan
100 squat 100 puan
300 bölgesel 60 puan

Toplam 195 puan
3 lt su

Ben de ağzıma bile surmediğim bir çok şeyi artık yiyorum. Ama yumurta çocukluğumdan beri en sevdiğim. Günde 7-8 tane yediğimi biliyorum
Ne güzel :) bende ilerde yiyebileceğiniz düşünüyorum. Bide ikamesi olmayan bir yiyecek atıyorum peynir yemezsen süt içersin yoğurt yersin falan ama yumurta da yok öyle bir secenek

Ne güzel :) bende ilerde yiyebileceğiniz düşünüyorum. Bide ikamesi olmayan bir yiyecek atıyorum peynir yemezsen süt içersin yoğurt yersin falan ama yumurta da yok öyle bir secenek
2 yumurta = 130 gram protein et, balık, kuru bakliyat ile denkleştirebilirsiniz ( benim doktorumun önerisi )

Kiloş etek olursa 44 belime oluyo ama dar kesim olursa 48+50ama kalça kemiklerim tutuyo belimden düşüyor şuan 50+52olan eteklerimi fermuar açmadan giyip çıkarıyo geçen namazda düşen etek gibi

Misafirlikteydim yeni geldim kaçıncı olduk ondan haber edin hele şuan wc deyim valla ordan yazıyom benim Metebolizmayla bugün yine iyi çalışıyo maşallah

yaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gitti

doktorumun önerisi bir öğünde tek tip protein peynirse peynir, yumurta ise yumurta, ikisi bir arada yasak
Ben mercimeği kahvaltıda yiyorum. hatta içine yumurta da kırıyorum. Ben etle balığı dedim kahvaltıda yenmez diye.
Çok yerde peynir yumurta ikisi bir arada yasak diyor ama bilmiyorum ki neden yasak. Ben bazen peynirli yumurta bile yiyorum. Galiba ben herşeyi yumurtayla yiyorum

yaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gitti

doktorumun önerisi bir öğünde tek tip protein peynirse peynir, yumurta ise yumurta, ikisi bir arada yasak
Banada aynısını söyledi peynirle yumurta aynı anda yenmiycek listemiz aynı sanırsam ablacım hoş geldin bu arada aramıza

Banada aynısını söyledi peynirle yumurta aynı anda yenmiycek listemiz aynı sanırsam ablacım hoş geldin bu arada aramıza
hoş buldum, teşekkürler, sanırım bu proteinlerin yapı taşından kaynaklı .Farklı amino asit gruplarının birbiri ile etkileşime girmesi belki vücut içinde çözünmelerini etkiliyordur

hoş buldum, teşekkürler, sanırım bu proteinlerin yapı taşından kaynaklı .Farklı amino asit gruplarının birbiri ile etkileşime girmesi belki vücut içinde çözünmelerini etkiliyordur
Valla doktor gibi konuştun hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…