Ne güzel :) bende ilerde yiyebileceğiniz düşünüyorum. Bide ikamesi olmayan bir yiyecek atıyorum peynir yemezsen süt içersin yoğurt yersin falan ama yumurta da yok öyle bir secenekBen de ağzıma bile surmediğim bir çok şeyi artık yiyorum. Ama yumurta çocukluğumdan beri en sevdiğim. Günde 7-8 tane yediğimi biliyorum
Aynen ben de ondan diyorum. Belki yeşil mercimekle biraz kapatabilirsin.Ne güzel :) bende ilerde yiyebileceğiniz düşünüyorum. Bide ikamesi olmayan bir yiyecek atıyorum peynir yemezsen süt içersin yoğurt yersin falan ama yumurta da yok öyle bir secenek
Yeşil mercimek çok severim bol bol yaparım bundan sonraAynen ben de ondan diyorum. Belki yeşil mercimekle biraz kapatabilirsin.
2 yumurta = 130 gram protein et, balık, kuru bakliyat ile denkleştirebilirsiniz ( benim doktorumun önerisi )Ne güzel :) bende ilerde yiyebileceğiniz düşünüyorum. Bide ikamesi olmayan bir yiyecek atıyorum peynir yemezsen süt içersin yoğurt yersin falan ama yumurta da yok öyle bir secenek
Onlar da kahvaltıda yenmez ki :)2 yumurta = 130 gram protein et, balık, kuru bakliyat ile denkleştirebilirsiniz ( benim doktorumun önerisi )
Benim göbeğim yokki dümdüz bi adamım kimse kiloma inanmıyo benim sorunum basen kaptanım bende göbek gibi çıkıntı yokBana çok gelmedi. Göbeği de ölçsene. Ben gobeklerle ilgileniyorum
Kalçayı kalçanın üzerinde tuttum basen az aşa dan ölçümKalçayla baseni nasıl ayrı ölçtün kız bende ölçüyüm
Bi de beli ölçerken tam sıkı mı tutuyorsun mezurayı
Kiloş etek olursa 44 belime oluyo ama dar kesim olursa 48+50ama kalça kemiklerim tutuyo belimden düşüyor şuan 50+52olan eteklerimi fermuar açmadan giyip çıkarıyo geçen namazda düşen etek gibiBi de kaç beden giyiyorsun canım
Ben 48 giyiyordum 86 yken şimdi bol oluyor ama kaç olduğunu tam bilmiyorum yeni birşey almayacağım 65 olana kadar
Ölçülerimiz bel hariç hemen hemen aynı
Bi de tam göbek hizasını ölçsene
Çok sağol canımGeçmiş olsun
yaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gittiOnlar da kahvaltıda yenmez ki :)
Ben mercimeği kahvaltıda yiyorum.yaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gitti
doktorumun önerisi bir öğünde tek tip protein peynirse peynir, yumurta ise yumurta, ikisi bir arada yasak
AltıMisafirlikteydim yeni geldim kaçıncı olduk ondan haber edin hele şuan wc deyim valla ordan yazıyom benim Metebolizmayla bugün yine iyi çalışıyo maşallah
Banada aynısını söyledi peynirle yumurta aynı anda yenmiycek listemiz aynı sanırsam ablacım hoş geldin bu arada aramızayaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gitti
doktorumun önerisi bir öğünde tek tip protein peynirse peynir, yumurta ise yumurta, ikisi bir arada yasak
Vallahamııııı ilk 3diyoz ilk 5 bile giremiyoruz ya
Uçmuş takımlar bu haftaVallahamııııı ilk 3diyoz ilk 5 bile giremiyoruz ya
hoş buldum, teşekkürler, sanırım bu proteinlerin yapı taşından kaynaklı .Farklı amino asit gruplarının birbiri ile etkileşime girmesi belki vücut içinde çözünmelerini etkiliyordurBanada aynısını söyledi peynirle yumurta aynı anda yenmiycek listemiz aynı sanırsam ablacım hoş geldin bu arada aramıza
Valla doktor gibi konuştun hiç bişey anlamadımhoş buldum, teşekkürler, sanırım bu proteinlerin yapı taşından kaynaklı .Farklı amino asit gruplarının birbiri ile etkileşime girmesi belki vücut içinde çözünmelerini etkiliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?