Baktılar crp diye bir şey var o yüksek ateşi 38Çok geçmiş olsun canım. Alzheimer teşhisi koymadan eeg çekmediler mi de anlamamışlar. B12 eksikliği de bazen kriz gibi durumlara sebep olur. Baktılar ki acaba b 12?
Msj yarım kaldı canım ya.ateşi 38 den düşmüyor sol bacağı da tik gibi atıyor istemsiz ve yine yutma yetisi falan yok ben eve geldikten sonra su içerken boguluyormus dr gelmiş hep.ama o nasıl öyle oldu anladım nöbet nasıl oluyor genelde.bak annem ağzı eğildi sol tarafa kitlendi eşim dilini yutmasin diye ağzını açmaya çalıştı ve eller falan çok kötü oldu sağa sola egildi ve kitlendi.kabus gibiydiÇok geçmiş olsun canım. Alzheimer teşhisi koymadan eeg çekmediler mi de anlamamışlar. B12 eksikliği de bazen kriz gibi durumlara sebep olur. Baktılar ki acaba b 12?
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun benimse hastalarım vardı epilapsi krizinin sizdeki şoku birde annen. Allah şifasını verir insallahKızlar çok kötü bir şey oldu.dün misafirlige annemide goturmustuk güzel eylendik gayet güzel geçti. Çıktık eve gelirken trafik te annem yine felç oldu birden bire.arabaları durdurduk aklimiz çıktı. Sonra geri acile surduk.aizaimer in dışında epilepsi varmış annem de.biz felç sandık krizmis meğer.başa döndü yine hastanede aynı eski halde.cildiracam Allah tan sabır istiyorum.onu bunu taka taka krize sokuyor kendi ni
Nasıl davranmak gerek peki o durumda.Allah razı olsun gülümÇok üzüldüm canım geçmiş olsun benimse hastalarım vardı epilapsi krizinin sizdeki şoku birde annen. Allah şifasını verir insallah
Canım benim sağolasın.hem ne zor mahfoldumasya_01 çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun çok zor.
Allah razı olsun gülüm
Tabi ben hemşire sayılmam ama bilidğim kadarıyla sarsılıyor atak geçiriyor ve bu bir iki dakika sürebiliyor. Hiçbir şekilde müdahale etmemelisiniz diline çenesine veya herhangi bir yerine. Durdurmaya çalışmayın çünkü hasta zarar görebilir. Çevresine yumuşak birşeylerle destekleyip yani sağa sola çarpmamamsı için beklemelisiniz geçmesini. Hiçbir şey yokkende olabiliyor bazı durumlardada açlık susuzluk uykusuzluk gibi o kadar derin bilmiyorum ama canımNasıl davranmak gerek peki o durumda.Allah razı olsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?