• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayyyyy hangimiz değiliz ki o tatlı zehirlere:KK68:
Ama artık yeter yediğimiz değil mi
Ben de buraya başlamadan önce onlarsız yapamayacağımı düşünüyordum ama artık saçmaladığımı farkettim ..
eğer imkanınız varsa bi insülin direncinize baktırın belki yüksektir o yüzden oluyordur.
Onun dışında çubuk tarçınlı su öneriyorum
Bir lt suyun içine çubuk tarçın atın ve akşama kadar onu için ..
Tekrar aramıza hoşgeldiniz
Buralardan uzaklaşmazsanız Emin'im veririz kiloları
Evet canım tahliller iyi çıktı ama ailemde şeker hastası çok ..akşamları tv karşısında atıştırma çocuklara beslenme derken aldık kiloları işte :ıslık:
Tarçın çayı yapıyordum ama suyu bir deneyeyim ..şeker bağımlılık yapıyor gerçekten ..1 haftadır diyet iyi gidiyordu haftasonu misafirliğe gitmiştik ucundan bakayım ayıp olmasın derken 1 dilim tatlıyı konuşurken yedim resmen :işsiz: halbuki iyi gidiyordu neyse inşallah toparlayacağım bu hafta

10 Aralık spor listesi
1. Flo
50 köprü: 10 puan
200 yarım mekik: 40 puan
50 çakı: 10 puan
40 saniye plank 4 puan
50 squat: 50 puan
1 kg dambılla
Sağ biceps 100: 20 puan
Sol bices 100: 20 puan
Sağ triceps 100: 20 puan
Sol triceps 100: 20 puan
50 jumping Jack: 10 puan
50 bel egzersizi: 10 puan
Donkey kick 100: 20 puan
Toplam: 234

Su yatana kadar 2 lt olur

Evet canım tahliller iyi çıktı ama ailemde şeker hastası çok ..akşamları tv karşısında atıştırma çocuklara beslenme derken aldık kiloları işte :ıslık:
Tarçın çayı yapıyordum ama suyu bir deneyeyim ..şeker bağımlılık yapıyor gerçekten ..1 haftadır diyet iyi gidiyordu haftasonu misafirliğe gitmiştik ucundan bakayım ayıp olmasın derken 1 dilim tatlıyı konuşurken yedim resmen :işsiz: halbuki iyi gidiyordu neyse inşallah toparlayacağım bu hafta
Olsun Arada olabilir öyle şeyler
önemli olan nasıl olsa yedim diyip devam etmemen canım

10 Aralık menü (revize)
Sabah 10.30
Tam buğday sandviç
Limonlu yeşil çay

Öğlen 13 00
1 küçük parça börek
2 çatal kek
1 minik poğaça
Çay

Ara 16.00
1 mandalina
1 sade türk kahvesi

Akşam 19.00
1 levrek
Bol salata
2 ince dilim ekmek
2 YK fava
2 TK kuru börülce salatası

21.00
2 kare bitter
1 fincan süt

10 Aralık menü (revize)
Sabah 10.30
Tam buğday sandviç
Limonlu yeşil çay

Öğlen 13 00
1 küçük parça börek
2 çatal kek
1 minik poğaça
Çay

Ara 16.00
1 mandalina
1 sade türk kahvesi

Akşam 19.00
1 levrek
Bol salata
2 ince dilim ekmek
2 YK fava

21.00
2 kare bitter
1 fincan süt

Kızlar menümu guncelledim balığın yanında biraz meze de yedim. Balıktan sonra da canım çok tatlı istedi bende bitter yedim :/

Teşekkürler hepimize inşallah :KK66: daha ne yazayım tam bilemedim ..zamanla kaynaşır zayıflarız inşallah beraberce
Kuzum hoş geldin aramıza şimdiden bol eksiler diliyorum bende geçen hafta diyetisyene gittim ama listemde 8dilim ekmek görünce listenin yüzüne dahi bakmadım ben hayatımdan ekmegi çıkarmış biri olarak o günlere dönmek istemedim valla senin menüde neler var

10 Aralık menü (revize)
Sabah 10.30
Tam buğday sandviç
Limonlu yeşil çay

Öğlen 13 00
1 küçük parça börek
2 çatal kek
1 minik poğaça
Çay

Ara 16.00
1 mandalina
1 sade türk kahvesi

Akşam 19.00
1 levrek
Bol salata
2 ince dilim ekmek
2 YK fava

21.00
2 kare bitter
1 fincan süt
Sen bu sabah neredeydin kahvaltı hep pastan usulü olmuş kızçe

10 Aralık spor listesi
1. Flo
50 köprü: 10 puan
200 yarım mekik: 40 puan
50 çakı: 10 puan
40 saniye plank 4 puan
50 squat: 50 puan
1 kg dambılla
Sağ biceps 100: 20 puan
Sol bices 100: 20 puan
Sağ triceps 100: 20 puan
Sol triceps 100: 20 puan
50 jumping Jack: 10 puan
50 bel egzersizi: 10 puan
Donkey kick 100: 20 puan
Toplam: 234

Su yatana kadar 2 lt olur

2.smy11
100 donkey kick=20 puan
120 side leg lift=24 puan
60 mekik=60 puan
50 karin hareketi=50 puan
200 ip= 40 puan
50 one leg circle=10 puan
Toplam=204 puan

1.5 lt. Su

Kuzum hoş geldin aramıza şimdiden bol eksiler diliyorum bende geçen hafta diyetisyene gittim ama listemde 8dilim ekmek görünce listenin yüzüne dahi bakmadım ben hayatımdan ekmegi çıkarmış biri olarak o günlere dönmek istemedim valla senin menüde neler var
Canım benim menüm güzel ..sabah 3 çeşit alternatif kahvaltı var ..4 dilim ekmek hakkım var gün içinde ..ara öğünler var ..yarın yazmaya başlarım inşallah sende incelersin ..inşallah uyabilirim biraz hızlıca sabahtan hazırlamak lazım

Canım benim menüm güzel ..sabah 3 çeşit alternatif kahvaltı var ..4 dilim ekmek hakkım var gün içinde ..ara öğünler var ..yarın yazmaya başlarım inşallah sende incelersin ..inşallah uyabilirim biraz hızlıca sabahtan hazırlamak lazım
Bende sadece sabah kahvaltısında 3dilim verdi Öglen 2 dilim akşam 2dilim ara ögün de 1dilim ekmek peynir etti 8dilim

Kilon kaç bu arada kuzum

Menu 10 aralık

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 cay kaşığı haşhaş ezmesi
Domates

Ara 12.00
2 ceviz
1 küçük elma

Öğlen 15.00
200 gr et ızgara
1 bardak ayran
2 yk mantar

Akşam 19.00
3 yk ıspanak
1 bardak ayran
Salata

Ara 22.00
Tarçınlı activia

Bende sadece sabah kahvaltısında 3dilim verdi Öglen 2 dilim akşam 2dilim ara ögün de 1dilim ekmek peynir etti 8dilim
Çok vermiş gerçekten ..olmazsa benzer besleniriz yeter ki kaçamak yapmayalım ..Karatay yaptım ama pek sonunu getiremedim bir ara ..Karatay yemekleri de tok tutuyor dukan denedim of herşeyi denemişim işte

Menu 10 aralık

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 cay kaşığı haşhaş ezmesi
Domates

Ara 12.00
2 ceviz
1 küçük elma

Öğlen 15.00
200 gr et ızgara
1 bardak ayran
2 yk mantar

Akşam 19.00
3 yk ıspanak
1 bardak ayran
Salata

Ara 22.00
Tarçınlı activia
İlk yorumum olsun ben çok beğendim :KK9:

Kilom 72,4 tü ama bu haftasonu biraz düzensizlik oldu 74,4 ile başlamıştım ..bakalım yarın tartılıp yazacağım canım .senin kilon kaç ?
Ne sen sor ne ben söylim ben 100le başladım 13kilo verdim 87oldum gebelik oldu 3kilo geri aldım dış gebelikmiş amaliyat falan oldum hastaneden bi çıktım igneler ilaçlar serumlar derken 95 gördüm tekrar sonra sil baştan tekrar başladım 1ayda 87 düştüm şükür

Back
X