• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok vermiş gerçekten ..olmazsa benzer besleniriz yeter ki kaçamak yapmayalım ..Karatay yaptım ama pek sonunu getiremedim bir ara ..Karatay yemekleri de tok tutuyor dukan denedim of herşeyi denemişim işte
Benimki dukan diyeti degil dukan birası kuzum sodayı yeşil çay yani hergün içiyorum 1.5litre karataya başlıycam elim kitabını alıcak

10aralık menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Domates yeşillik 2 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara :4 kuru kayısı 6 fındık
Öğlen :pırasa yemeği yoğurt 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba
Ara 2 mandalina 1 çay bardağı süt
Akşam:4 köfte salata 1 ayran 2 dilim ekmek
Ara :1 ceviz yarım çay bardağı süt
Tarçın çayı içtim su 2 litre spor yapamadım

10aralık menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Menü çok güzel doyurucuda. Sporla desteklersen super olur.

teşekkür ederim canım. Bende diyetisyene gidiyorum. Bende 4 dilim ekmek var. Ara öğünler var ve hepsinde meyve var. Bakalım çarşambaya diyetisyende kontrol var ne diyecek.
Ay inşallah canım zaten çok kilon yok ..ne güzel çok kilo almadan önlem almışsın

10aralık menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Güzel menü afiyet olsun canım :super:

Benimki dukan diyeti degil dukan birası kuzum sodayı yeşil çay yani hergün içiyorum 1.5litre karataya başlıycam elim kitabını alıcak
Ben Karatay yemekleri kitabını da almıştım ama arkadaşa verdim ..o yemekler tok tutuyordu gerçekten ..internette vardır muhakkak tariflerde

Başka yere de menü yazılıyor galiba ..sporları da akşam yazıyoruz puanlama gördüm ..ben de evde neler yapabilirim bakacağım inşallah

Ay inşallah canım zaten çok kilon yok ..ne güzel çok kilo almadan önlem almışsın
hamileliğinde de diyetisyen gittim o yuzden çok kilo almadim. 58 ile hamile kaldım 69 kiloda doğum yaptım. Bebegimde 3700 doğdu. Doğum sonrası62 kiloya indim. Vermem gereken 4-5 kilo var aslında kilodan çok sikilasmam lazim o yüzden mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum. Bizim takımda spora önem veriyor o yüzden çok seviyorum takimimi:KK200:

hamileliğinde de diyetisyen gittim o yuzden çok kilo almadim. 58 ile hamile kaldım 69 kiloda doğum yaptım. Bebegimde 3700 doğdu. Doğum sonrası62 kiloya indim. Vermem gereken 4-5 kilo var aslında kilodan çok sikilasmam lazim o yüzden mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum. Bizim takımda spora önem veriyor o yüzden çok seviyorum takimimi:KK200:
Çok iyi yapmışsın canım ..bende başlayacağım inşallah sizin spor terimlerine yarın bakayım pek anlamadım bazı hareketleri ne yapsam kâr

Back
X