Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım siz kilo vermek istersiniz ben kabul etmez miyim ?Herkese iyi geceler ben yarın sabah girerim inşallahAnka kaptanımı hayal meyal hatırlıyorum sanki yarın şöyle bana gruba kabul edip edilmediğimi ..iyi geceler tekrar herkese
FavaaaaaaKızlar menümu guncelledim balığın yanında biraz meze de yedim. Balıktan sonra da canım çok tatlı istedi bende bitter yedim :/
Ben baktım 445 .etapta 62,5 ile izne ayrılmışım 2 sene önce ..o zamanlar 4.takımdaymışım ya ordan yada birikim topiğinden galiba tanıdık geldi ..tabi sonra doğum falan ..burda görünce de katılayım dedim hemenHoşgeldin canım siz kilo vermek istersiniz ben kabul etmez miyim ?
Nerden hatırlıyorsun beni onu merak ettim ben :)
Maşallah ama dayanmak zor gerçektenAllahım kahroluyorumsaatlerdir dolma sarıyorumm. Buzluğa attım. Birazdan içli köftenin harcı olacak yarın sabah yapıcam. Mantı olacak inegöl köfte olacak hepsini uğraş didin yap yiyemeee
![]()
Hastayım canım ya çocukları uyutmakla boğuşuyorum
Kız benim ki var linkte. Dün yazanlara bak canım
Bugün dE misafir ve hastalık beni çok yordu yarın inşallah iyi olurum biraz daha10 Aralık spor listesi
1. Flo
50 köprü: 10 puan
200 yarım mekik: 40 puan
50 çakı: 10 puan
40 saniye plank 4 puan
50 squat: 50 puan
1 kg dambılla
Sağ biceps 100: 20 puan
Sol bices 100: 20 puan
Sağ triceps 100: 20 puan
Sol triceps 100: 20 puan
50 jumping Jack: 10 puan