Sen de tut canım anca tutarsınız beni resmen battım çünküSen burda benim kaptanım sın
Ben orda senin
şu an altın işi konuştuğumuz için dilde çıkarırım Tokat'ta vururum
Ve sen haksızsın
Benim hayatım da güzelliklere neden olacak kişinin sorunlarına kulak tıkarmıyım hiç .
Sadece ay deme o kadar kötü mü anlamında koymuştum bunu
Beni yanlış anladın ellere gittin
144 mesaj okuyana kadar gözlerim patladı . Boş bırakmaya gelmiyor. Kızlar kapıları birde camin pvc kısmını neyle siliyorsunuz. Temizlik yapmam lazim
Tamam hergün yapacağın harcamaları yaz topiğe hallederiz yeterki sağlık olsun üzülmeSen de tut canım anca tutarsınız beni resmen battım çünkü
Allah iyiliğini versin kız beni güldürdün
Benim suratta aynı valla
Bravo canımBenim de menüm belli :)
12 Aralık 2017
Sabah 8.30
Tam buğday peynirli sandviç
Ara 11.00
1 küçük elma
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı pırasa
4 YK yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
2 çatal browni
Ara 16.00
1 mandalina
Akşam 19.00
Tavuklu salata
21.00
Sütlü filtre kahve
Olsun canım sabit kalabilirdin veya +3300 olabilirdin ama sen verdin..ayda 3.5 kilo 3 ayda 10.5 kilo yapar hiç az görme.zaten aman aman kilon yok .ideal kilona yakın olduğu için azar azar gider.
Canını sıkma adet bitince gidiyor o artılar
Canım ben 61 kilo olduğumda ağlamaktan helak olmuştum. Diyetisyene gittim o zaman çok pahalıydı bi de 6-7 sene evvel 125 TL vermiştim. Kapıda beklerken herkes bana aaa sen çok zayıflamışsın ne zamandır geliyorsun dediler de ben ilk kez geldim zayıflamaya geldim deyince ufo gormuş gibi bakmışlardıTakıntı bu yani. Yıllarca 45-50 arası gidip gelince 61 kilo çok gelmişti
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah (10:30)
Patatesli sucuklu yumurta
1 dilim kaşar peyniri
Domates, salatalık
Ara (14:30
Fıstık
Akşam (18:30)
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt, salata
Çok sağol canım sen de ulaşacaksın inşallah hedefineCanım benim çok teşekkür ederim moral oldun yine bende seni tebrik ederim 75 hedefini görmüşsün harikasın tatlım:)
Canım benim çok teşekkür ederim moral oldun yine bende seni tebrik ederim 75 hedefini görmüşsün harikasın tatlım:)
Kendimi gördüm kaptanım sende şu an birebir:)
Fazla patatesli bir gün olmuş iyi olmamış ama daha fazla yeme canım12.11.2017 salı
11.30 sabah
6 küçük dilim keçi peyniri
3 fincan açık çay
1/4 kete
1 haşlanmış patates baharatlı
5 yk roka salatası
15.00
1 dilim gong
18.00
2 patatesli patates salatası (çok seviyorum daha fazla yemem insallah)
19.00
2 mandalina
sabahtan akşama patates olacağını bilsem yemezdimde tesadüf oldu biraz daha fazla yememFazla patatesli bir gün olmuş iyi olmamış ama daha fazla yeme canım
AVM'de vardı, kaldırmışlar. Adananin diğer ucunda varsa bilmem, çok uzak oralar da.Burda aktarlarda eczanelerde falan da var o aletlerden. İlla vardır bi yerde. 5 TL ölçüyorlar
hatta aktarda alışveriş yapınca ücretsiz. Bi araştır bence.
Patates aciktirabilir tatlım , acikirsan tarçınlı kahveyi dene12.11.2017 salı
11.30 sabah
6 küçük dilim keçi peyniri
3 fincan açık çay
1/4 kete
1 haşlanmış patates baharatlı
5 yk roka salatası
15.00
1 dilim gong
18.00
2 patatesli patates salatası (çok seviyorum daha fazla yemem insallah)
19.00
2 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?