• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aman sen de... Sende ne var ki. Maşallah her gün işini yapıyorsun... Bi kere başak burcusun doğuştan şanslısın. Ben akrep. :işsiz: Daha doğarken örmüş kader ağlarını :KK70:
Dünya işi bitmez kaptanım canından kıymetimi yapma boşver kalsın yemwk yap yeter nasıl olsa yine dagılacak topla sadece süpürüp silme valla ben bıktım artık saldım çayıra mevlam kayıra

Eki Görüntüle 2078635

Buna başlayacağım. Bi başlayamadım. Bu gün başlayayım inşallah. Size az gelir sanırım ama yine de eşlik etmek isteyeni beklerim :spor:
30 günde kilo verin diye bi uygulama var kilonu boyunu yazıyosun 7tane spor çıkıyo hergün yapıyosun bu günlük sporun bitmiş oluyo ben dün keşfettim onun tavsiye ederim herkese önce çömelip kalkma hareketi sonra duvara şınav sonra sag bacak cok bacak plank bile var

Dünya işi bitmez kaptanım canından kıymetimi yapma boşver kalsın yemwk yap yeter nasıl olsa yine dagılacak topla sadece süpürüp silme valla ben bıktım artık saldım çayıra mevlam kayıra
Bende aynen böyle düşünüyorum haftada 1 süpürge ve çamaşır ütü yeter Allah bereket versin :) gerçi çocuk yok henüz, çok dagilmiyo ev

Amin canım.Bende öyle yapıyorum.kim ne yaparsa kendine yapar herkesin evladida kendine yapar.Rabbim sabrını versin inşallah
Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten ama çok büyük sevaba giriyorsun annen sonuçta Allah acılarını göstermesin

Back
X