Ya sen iyice bozdun menuleri bu ne. Sonra anka kafama vurdu diyon vururum tabii.. Kendin diyordun öğün atlamayın az yemeyin diye noldu böyle.Sabah kahvaltı
Yok
Öglen akşam bir oldu saat 13.30
2kase çorba
1tane fırında tavuk but
3tane marullu çig köfte
Tatlı yaptım şerbeti çekmişmi diye 1tane badem tatlısı yedim kapanışı yaptım saat 16.30da
2litre su
Spor 200tane ip atladım birde video indirdim onları yapıcam
benimde iki aydan fazla oldu içmeyeli canımda istedi ama tadı kötü geldi bi an dahada içmemkolayı içmeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum. Tadını unuttum valla.
Hiç olmamış canımSabah kahvaltı
Yok
2kase çorba
1tane fırında tavuk but
3tane marullu çig köfte
Tatlı yaptım şerbeti çekmişmi diye 1tane badem tatlısı yedim kapanışı yaptım saat 16.30da
2litre su
Bildiğim kadarıyla çocukları okula yollarken kalkıyorsunSabah kahvaltı
Yok
2kase çorba
1tane fırında tavuk but
3tane marullu çig köfte
2litre su
Hoşgeldin aramıza canımMerhabalar 172 boy 31 yasinda 69-70 kiloym hedefim 60.yeni uye oldum nasil yapiyorzz arkadaslar
Şimdi şöyle açıklayayım canımHafif atlatmissin canım tebrikler
Akşam az mı biraz sanki?
Hosbuldum yabanciyim cozmeye calisiyorum menü mu yaziyoruz yediklerimiziHoşgeldin aramıza canım
Sana dememiş onu bana demiş kızAz mı bilemedim ondan akşamdan sonra birşey yemeyeyim dedimüzüldüm ama 500ip atladım dedim belki dengeler
Birinci sayfa da ki kuralları okursan canım orda herşey yazıyorHosbuldum yabanciyim cozmeye calisiyorum menü mu yaziyoruz yediklerimizi
Sabah geç kalkıyorum kaptanım evde kimse olmayınca da yemek aklıma gelmiyor bugünde misafir gelecekti ve evde hep tabak tabak yemek vardı bende kahvaltıyı yemekle yaptımYa sen iyice bozdun menuleri bu ne. Sonra anka kafama vurdu diyon vururum tabii.. Kendin diyordun öğün atlamayın az yemeyin diye noldu böyle.
Onlar kahvaltı yapmıyo ama eşimle yapa bilirim sonra yatmak hiç saglıklı degil diye yemiyorum kuzum bundan sonra dikkat etmeye çalışırım bugün moralim çok bozuk idare edin beniBildiğim kadarıyla çocukları okula yollarken kalkıyorsun
Onlarla birlikte kahvaltı yapmalısın metabolizma çalışmaya başlasın bi .
Öğlen akşam bir olacaksa 15-16 gibi olsun
Arada bi meyve ye
Akşam bi kase yoğurt ye
Sen demiyormusun yarın biraz fazla yersen kilo alırsın diye
Sen resmen kendine işgrnce ediyorsun gülümse
Vitamin adına birşey yok ..
Bi da böyle menü görmek istemiyorum
Ayne canım. 96 kiloydum ben ve kalp krizi geçirecem diye korkuyordum şimdi öyle iyiyimki koşuyorum neşeliyim sağlıklıyım daha ne olsunaman hic takma canım. Bi kere herşeyden önce zayıf olmak sağlık için önemli. Kilo eklemlere zarar verir, bele çok yük biner bel ağrısı yapar, kolestrol şeker hepsine sebep olur. Kocamız için değil kendimiz için zayifliyoruz
Ay onu bende sonradan farkettim pardonSana dememiş onu bana demiş kız
Senin menü baya karışık olmuş bulutungokyuzu
Kakaolu süt yerine
Tarçınlı süt içebilirsin
Zaten regl döneminde vücut geçici olarak artıya geçiyor
Eğer kaçamak yaparsan kalıcı artı olabilir dikkatli ol canım
Bence yapmalısın canımOnlar kahvaltı yapmıyo ama eşimle yapa bilirim sonra yatmak hiç saglıklı degil diye yemiyorum kuzum bundan sonra dikkat etmeye çalışırım bugün moralim çok bozuk idare edin beni
İyi akşamlar kızlar yemege misafirim var giremedim akşam
Sabah 8.30
Peynirli domatesli sandviç
Çay
Ara limonlu yeşil çay
Öğlen 12.30
2 köfte2 kaşık bulgur
Salata
Ayran
Ara
1 küçük elma ve mandalina
1 tane tutku
1 çorba kaşığı kuru üzüm
Akşam
2 YK karides güveç
3-4 kalamar
3 kaşık sade makarna
Salata
2 YK havuç tarator
Hemm kendim için hem eşim için hem çocuklarım için zayıflamak için sebebim çoktu ama en önemliside artık 20 lerde değilim artık sağlık sorunları çıkacaktı. Bende korktum zayıflamaya karar verdim. Tartıda 96 yı görünce 70 lere inmek imkansız gibi geldi bana. Yüze yaklaşmışım. Artık veremem diyede korkuyordum. Hala uyanınca sabah 96 kilo sanıyorum kendimiŞaka mı yaa ne tuhaf insanlar var hic takma canım fesatlıklarindan yapıyorlar. Bir kere hiç kimse kendisi istemedikten sonra başkası istiyor diye zayıflamaz. Önce kendi için yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?