Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 08:00
1 yumurta
Zeytin peynir
1 dilim kepek ekmeği

14:30
3 tane çiğ köfte
3 yk közlenmiş patlıcan biber salatası
3 çatal tavuk göğsü tatlısı
Çay

Akşam 17:30
1 kase yoğurt
3 ceviz

20:30 tarçınlı Türk kahvesi

yeni geldim hastaneden. Kolum kalkmadığı için ortopedi bölümüne de gittim. Mr çekildim. Sonucunu 2 gün sonra alicam. Ama doktorun dediğine gore muhtemelen ameliyat diyor diyetisyen de kilom 58.9 çıktı. Standarti yakalamışım. 300 gr yağdan 400 gr.da ödemden gitmiş. Metabolizmam hızlanmış kendi yaşımı yakalamışım. Çok değişik meyveli alternatif bir liste verdi. Belki yarin uygularım.

gulenyuzumsunsen ara öğünlerde kuru hurma ve diğer meyve durumunu sordum. Diyet listesinde bir porsiyon meyve yazan yerlerde kuru ya da yaş meyve farketmez,tüketebilirsin dedi. Sadece porsiyon miktarları önemliymiş. Yani o günkü menümde sıkıntı yokmuş

Benim diyetisyen de akşamdan sonraki ara öğünde kuru meyve yeme dedi. Kan şekerini hızlı yükseltiyor onlar dedi.

Geçmiş olsun canım. İyileşmedi mi ben geçti sanıyordum. İnşallah ameliyata gerek kalmadan toparlarsın.

Tabii ki yapmadım. Canıma mı susadım ben çarşamba çarşamba. Anka beni keser.

Menü 13 aralık

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 09.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay

Öğlen 13.30
5 yk yerelması yemeği
1 kase yoğurt
Yeşillik
1 dilim ekmek

Ara 16.45
1 bardak kefir
3 kuru hurma

Akşam 19.30
5 yk taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara 21.00
Tarçınlı süt
3 erik

Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
1 kase marul salatası
1 çk bal
1 çk tereyağı
1 dilim ekmek

Ara 1.5 mandalina

15:00
2 içli köfte
Yarım kase marul salatası

18:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
3 YK pirinç pilavı

reglime iki üç gün var sanırım o yüzden bugün dayanamadım azcık ipin ucunu kaçırdım

13.12.2017 çarşamba

Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
10 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan yeşilçay
1 etimek
1 çay kaşığı ayva reçeli

Ara 12.30
1 küçük şinitzel
Yarım dilim trileçe

Ara 17.00
1 küçük kutuda kakaolu süt

Akşam 18.00
3 yk patates püresi
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli
Yarım su bardağı kola

Hafif atlatmissin canım tebrikler
Akşam az mı biraz sanki?​

Çok güzel her zamanki smy menüsü :)

Kuzum abimle eşi geliyo yemwk falan hazırladım tatlı yaptım şimdide onları bekliyorum yarın hastane işleri var bizim memlekette çocuk gastro yok abimin kızı 1.5yaşında hep isal ve ateşi çıkıyo o yüzden doktora getiriyorlar bende kalacaklar ancak işlerimi toparladım şimdi müsait ola bildim kuzum

S smy11 bendemi Diyetisyenin listesini uygula sam acaba kuzum ben yine sabit gitmiyor adette olamadım şişkinlik falan yok ama niye sabit onuda anlamıyorum dogru düzgün beslenmiyorum günde 2ögün zor yapıyorum

kolayı içmeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum. Tadını unuttum valla.

S smy11 bendemi Diyetisyenin listesini uygula sam acaba kuzum ben yine sabit gitmiyor adette olamadım şişkinlik falan yok ama niye sabit onuda anlamıyorum dogru düzgün beslenmiyorum günde 2ögün zor yapıyorum
biz yemeyerek vücuda kıtlık çıktı alarmı veriyormuşuz. O da hepsini kendinde tutuyor kilolar gitmiyor. Diyetisyene gidene kadar kilo veremedim. Ne zaman diyetisyeni dinledim gr. gr. gidiyor.

Sabah kahvaltı
Yok

Öglen akşam bir oldu saat 13.30
2kase çorba
1tane fırında tavuk but
3tane marullu çig köfte

Tatlı yaptım şerbeti çekmişmi diye 1tane badem tatlısı yedim kapanışı yaptım saat 16.30da

2litre su
Spor 200tane ip atladım birde video indirdim onları yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…