- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Canım netim az dı izleyemedim ama mutlaka izleyeceğim çok sağol
Kızlar selam bu videoyu izledim az önce sizle de paylaşmak istedim son iki üç kilo neden zor gider veya neden duraklama olurla ilgili. Özellikle de senin için paylaşıyorumgulenyuzumsunsen
Kızlar bugün hiç giremedim nasılsınız
Kaptan yeni kararın hayırlı olsun
Gülenyüzüm gezmeler nasıldı cıss yoktu umarım
Florence_N
Keki yaptın mı nasılmış
Gülümse bugün pek sessizsin gece kuşu
Smy diyetisyen nasıl geçti
Benim diyetisyen de akşamdan sonraki ara öğünde kuru meyve yeme dedi. Kan şekerini hızlı yükseltiyor onlar dedi.gulenyuzumsunsen ara öğünlerde kuru hurma ve diğer meyve durumunu sordum. Diyet listesinde bir porsiyon meyve yazan yerlerde kuru ya da yaş meyve farketmez,tüketebilirsin dedi. Sadece porsiyon miktarları önemliymiş. Yani o günkü menümde sıkıntı yokmuş
Geçmiş olsun canım. İyileşmedi mi ben geçti sanıyordum. İnşallah ameliyata gerek kalmadan toparlarsın.yeni geldim hastaneden. Kolum kalkmadığı için ortopedi bölümüne de gittim. Mr çekildim. Sonucunu 2 gün sonra alicam. Ama doktorun dediğine gore muhtemelen ameliyat diyordiyetisyen de kilom 58.9 çıktı. Standarti yakalamışım. 300 gr yağdan 400 gr.da ödemden gitmiş. Metabolizmam hızlanmış kendi yaşımı yakalamışım. Çok değişik meyveli alternatif bir liste verdi. Belki yarin uygularım.
Tabii ki yapmadım. Canıma mı susadım ben çarşamba çarşamba. Anka beni keser.Kızlar bugün hiç giremedim nasılsınız
Florence_N
Keki yaptın mı nasılmış
yok canım geçmedi. Öne doğru yukarı kalkmıyor. Diğer yönlerde sıkıntı yok. Bakalım sonuç çıksın ne diyecek.Geçmiş olsun canım. İyileşmedi mi ben geçti sanıyordum. İnşallah ameliyata gerek kalmadan toparlarsın.
Kahvaltı 08:00
1 yumurta
Zeytin peynir
1 dilim kepek ekmeği
14:30
3 tane çiğ köfte
3 yk közlenmiş patlıcan biber salatası
3 çatal tavuk göğsü tatlısı
Çay
Akşam 17:30
1 kase yoğurt
3 ceviz
20:30 tarçınlı Türk kahvesi
Çok güzel her zamanki smy menüsü :)Menü 13 aralık
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Öğlen 13.30
5 yk yerelması yemeği
1 kase yoğurt
Yeşillik
1 dilim ekmek
Ara 16.45
1 bardak kefir
3 kuru hurma
Akşam 19.30
5 yk taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 21.00
Tarçınlı süt
3 erik
Az mı bilemedim ondan akşamdan sonra birşey yemeyeyim dedimHafif atlatmissin canım tebrikler
Akşam az mı biraz sanki?
yarın yapabilirsem bol meyveli bir gün yapıcam. Her öğün meyve yicem. Vücudumuda sizi de şaşırtayım.Çok güzel her zamanki smy menüsü :)
Kuzum abimle eşi geliyo yemwk falan hazırladım tatlı yaptım şimdide onları bekliyorum yarın hastane işleri var bizim memlekette çocuk gastro yok abimin kızı 1.5yaşında hep isal ve ateşi çıkıyo o yüzden doktora getiriyorlar bende kalacaklar ancak işlerimi toparladım şimdi müsait ola bildim kuzumKızlar bugün hiç giremedim nasılsınız
Florence_N
Keki yaptın mı nasılmış
kolayı içmeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum. Tadını unuttum valla.reglime iki üç gün var sanırım o yüzden bugün dayanamadım azcık ipin ucunu kaçırdım
13.12.2017 çarşamba
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
10 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan yeşilçay
1 etimek
1 çay kaşığı ayva reçeli
Ara 12.30
1 küçük şinitzel
Yarım dilim trileçe
Ara 17.00
1 küçük kutuda kakaolu süt
Akşam 18.00
3 yk patates püresi
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli
Yarım su bardağı kola
biz yemeyerek vücuda kıtlık çıktı alarmı veriyormuşuz. O da hepsini kendinde tutuyor kilolar gitmiyor. Diyetisyene gidene kadar kilo veremedim. Ne zaman diyetisyeni dinledim gr. gr. gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?