- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Benden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off***12.TAKIM 548.Etap***
florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6
Niloya bebe (78.0
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1
hamzakifzulal (72.1
Lemonade17(71/70.5/0.7/0.7042)
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@Vividness
@glstn99
Z zeynepbbb
E Ecembal
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Öyle deme canım tebrik ediyorumBenden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off
Ayda 2 kilo eder canım bence çok güzel seneye vursan çok güzel kilo veriyorsun :) tebrik ederimBenden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off
Ay ben unutuyorum hep ya kusura bakma lütfenBen sadece dün eklemedim menümü canım ondan önce 2 gün ekledim öncesindede vefat iznindeydim ama bu hafta menü spor eksilsiz aynı şekilde devam edeceğim geçtiğimiz hafta cenazem sebebiyle oldu bu aksaklıklar
Kaldır yere çal onu canına susamış oKızlar tarti iyice siyirdi, ne yapsam bilemedim. Sağlık ocağına gideyim birazdan bari. Tartı 92 gösteriyor
He valla, acaba ekran göstergesi mi sıkıntı, bebi su falan mı döktü ne yaptı...Kaldır yere çal onu canına susamış o
Kızlar tarti iyice siyirdi, ne yapsam bilemedim. Sağlık ocağına gideyim birazdan bari. Tartı 92 gösteriyor
Haklisin birsey diyemeyecegim.innuk menuler nerde. Sen nerdesin daha doğrusu. Paylaşım yok menü yok spor yok.
Ceza verdim onu yaptın mı? Bu hafta listeden izine çıkaracağım seni kendini toparla gel canım. Her gün buraya uğrayıp üzerine düşeni yapanlara çok haksızlık oluyor.
Kızlar tarti iyice siyirdi, ne yapsam bilemedim. Sağlık ocağına gideyim birazdan bari. Tartı 92 gösteriyor
Ne gözü kız kendin ediyon suçu bize atma gezdigin yerlerde menünün yarısınımı yazdın sonra Bizede nazar ettiniz diyip üstümüze atıyon
İnşallah canım öyle olur ama 1 kilo verenleri görünce moralim bozuluyor, teşekkür ederim :)Ayda 2 kilo eder canım bence çok güzel seneye vursan çok güzel kilo veriyorsun :) tebrik ederim
12.takım olarak banada alın ama yag kilo su oranı tartanlardan olsunAt onu canım hemen evden gönder. Ben sana göndereyim bi tartı valla benim psikolojimi bozdu
Teşekkür ederim kuzumÖyle deme canım tebrik ediyorum
100 gr bile bi başarı
Yani ben seni eski zamandan tanıyorum diye deneme suresine bile sokmadım canım.. Sevmiyorum böyle olmasını ama geçen haftada söyledim bu hafta yine aynı.Haklisin birsey diyemeyecegim.
Sen öyle uygun goruyorsan oyle olsun o zaman.
Heee yarısını yazdımNe gözü kız kendin ediyon suçu bize atma gezdigin yerlerde menünün yarısınımı yazdın sonra Bizede nazar ettiniz diyip üstümüze atıyon
Bende 75olana kadar sabit kal bekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?