Olsun canım eksi olsun da. 0.7 de güzel yüzdeİnşallah canım öyle olur ama 1 kilo verenleri görünce moralim bozuluyor, teşekkür ederim :)
Ben onlardan istiyorum ama büyük ihtimal kilonun yüzdesine göre hesaplıyor. Yoksa 50 liralık tartı ne bilsin akım makim direnç .12.takım olarak banada alın ama yag kilo su oranı tartanlardan olsun
Onlar formülle ölçüyor canım. Doğru sonucu vermiyor. Diyetisyendekilerden istiyorsan onu almaya bizim gücümüz yetmez12.takım olarak banada alın ama yag kilo su oranı tartanlardan olsun
Aynen canım. Tanitalar var ama 900 1500 arası.Ben onlardan istiyorum ama büyük ihtimal kilonun yüzdesine göre hesaplıyor. Yoksa 50 liralık tartı ne bilsin akım makim direnç .
Herbalife merkezlerinde de oluyor ama şimdi bir gitsem 6 ay her gün ararlar şunu satalım bunu satalım diye...Aynen canım. Tanitalar var ama 900 1500 arası.
Tesekkurler canım aynen giriyorum vallaOlsun canım eksi olsun da. 0.7 de güzel yüzde
Listeye giriyorsun sonunda tebrik ederim
Yani ben seni eski zamandan tanıyorum diye deneme suresine bile sokmadım canım.. Sevmiyorum böyle olmasını ama geçen haftada söyledim bu hafta yine aynı.böyle olunca ben sizden fazla üzülüyorum
Yapma innukSabah sabah sevinçten kosa kosa kilo bildirimi yapmaya geldim.
Mesajin tokat gibi carpti yüzüme.
Kendimi savunacak bir sey soyleyemem. Elimden geleni yapmaya calistim ama tabiki kurallara bakilinca bu yeterli değil farkındayım.
Listede kalmam haksizlik olacaksa kimseye haksizlik etmek istemem tabiki.
Takim beni olumlu etkiliyor gr gr bile olsa veriyorum benimde negatif bir etkim yok diye düşünüyordum.
Neyse fazla söze gerek yok.
Herkese emeklerinden dolayi tesekkur ederim.
Hakkinizi helal edin.
1.sayfadaki kuralları okumuşmuydun canım ?Gunaydinlar listeye bende dahil olmak istiyorum
Yok kiloyu normal gösteren var. Diğerlerini yağ oranını falan % gösteriyor mesela. Ben bu gün bakayım bizim spor salonundakin markası ne ucuz birşeye benziyorBen onlardan istiyorum ama büyük ihtimal kilonun yüzdesine göre hesaplıyor. Yoksa 50 liralık tartı ne bilsin akım makim direnç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?