- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Oilon çok güzel canım bepenmediğin yerler de sporla halledilirGünaydın kızlar ve kaptanlarım ben aranızdan ayrılıyorum bugüne kadar ki katkılarınız güzel dostluğunuz için çok çok teşekkür ederim herbirinize ayrı ayrı :) Son dönemde diyet düşüncesi beni iyice strese soktu sanırım 1 aydır gram veremedim takımada bir katkım yok sizlerinde motivasyonunu düşürmeden çıkıyorum umarım istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız görüşmek üzere:)
O listede olmadığı için arada yoğun olunca buraya giremiyor gelir inşallahKızlar hugocuk izinde mi ya da ayrıldı mi.
Tebrik ederim canım. Ben detoxları 1-2 gün falan destekliyorum ama fazlası zararlı bence. Sen kaç gün yapacaksın.günaydın kızlar ben bugünde tartıldım gitmişmi diye karabugday yapıyorum ya tüm olumsuzluklarıma rağmen 500 gr gitmiş gerçek mi bu ya regl olacam kabızlığım var ve üstünede kilo gitmiş mucize yada tartı bozuldu
Sadece buğday ve yoğurt mu yiyorsun .en az bir hafta düşünüyorum çünkü direnç kazanmıştım 8 kilodan sonra
Bence 2 gün hadi çok istersen 3 gün yap. 1 hafta çok uzun. Böbreklerini çok yorarsın. Yaşında küçüktü galiba dimi.ewet vede bitki çayları karışımımı içiyorum 2 litre enaz su
A aaaaGünaydın kızlar ve kaptanlarım ben aranızdan ayrılıyorum bugüne kadar ki katkılarınız güzel dostluğunuz için çok çok teşekkür ederim herbirinize ayrı ayrı :) Son dönemde diyet düşüncesi beni iyice strese soktu sanırım 1 aydır gram veremedim takımada bir katkım yok sizlerinde motivasyonunu düşürmeden çıkıyorum umarım istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız görüşmek üzere:)
Canım nasılsın annen nasılGünaydın kızlar.selam herkese.aklimdasiniz ama giremiyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?