Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oilon çok güzel canım bepenmediğin yerler de sporla halledilir
Arada gel yine de

günaydın kızlar ben bugünde tartıldım gitmişmi diye karabugday yapıyorum ya tüm olumsuzluklarıma rağmen 500 gr gitmiş gerçek mi bu ya regl olacam kabızlığım var ve üstünede kilo gitmiş mucize yada tartı bozuldu

Tebrik ederim canım. Ben detoxları 1-2 gün falan destekliyorum ama fazlası zararlı bence. Sen kaç gün yapacaksın.

Günaydın kızlar
bende sirkeli suyu bıraktım çünkü limonun ve elma sirkesinin içinde ister doğal olsun ister olmasın asit var. her yemekten sonra maden suyu içilmemesi gerektiği gibi limonla sirkede sürekli içilmemeli. Mideye asit takviyesi gittiği zaman mide asidini kullanmayıp tembelleşiyor. Böyle şeylere bağımlı kalmak istemiyorum allah korusun sağlığımız bozulmasın

Uff sabah sabah canım sıkıldı. Evi temizlerken telefonum yere düştü ekran koruması olduğu halde ekranı catladi.. Kaskoda yeni gelmişti oysa ki...

A aaaa
Sabit geldim diye takımdan gidilir mi tatlım hiç , adı üstünde takımız . İyi günümüz de olacak kötü günümüz de .
Sen ideale çok yakın olduğun için öyle oluyor yine de bi düşün bu kararını ama sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…