Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım annem zekarette başında kuran okuyoruz gece gündüz.dr burda yapacak bişey kalmadı dedi çıkardı.konusmuyor yemiyor tanimiyor sol taraf i hissetmiyor. Can cekistiriyor resmen
Rabbim iki iyiliğin birini nasip etsin inş kuzum çekenede bakanada çok zor insan yükü şuan okuyamam Regl dönemindeyim ama yarın hatim duamız var orda annen için dua da Amin deriz kuzumm

asya_01 Geçmiş olsun canım. Doktorlar ümit yok diye mi çıkarttı yoksa böyle gittiği yere kadar gidecek diye mi çıkarttı? İkinci ihtimal ise mideye hortum takip özel sıvılarla beslenme verilebiliyor. Annem son dönemlerinde 4 yıl bu şekilde beslenmisti.

Bu dünün menüsümü diycem ama sanırım bu günün menüsü bu kadar erken paylaşma Çünki arada kaçamaklar olur yazmayı unutursun akşam paylaş kuzum
Tamam aksam paylasayim kacamak pek yapmazdim ama az once yaptimmm bundan sonra aksamdan aksama paylasrm sabah menu standart degismiyor yanimda is yerine onlari getirebiliyrm

aaa çok şaşırdım nereye gidiyosun? Kiloya takma birşekilde gider. Güzel muhabbet ediyoruz birbirimize destek oluyoruz.

Kızlar çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için ben 3 haftayı geçip sabit kalınca sporda çok yapamayınca suçluluk duydum açıkcası biraz daha deneyeyim kendimi baktım olmuyor kendim çıkarım takımdan zarar vermemrk adına :)

Kız sabah sabah canımı sıktın nere gidiyosun vermedin diye vermiycen anlamına gelmiyor kuzum zamanla gidecek inş pes etmek yok hemen şöyle gitmese benim gitmezdi oyun bozanlık yapma

Valla canım ben öyle düşünmüyorum. Düşünsem söylerim. Bknz innuk sen kaçamaksız devam et . Sporu arttırmaya çalış gidecek inşallah

Müsait oldukça burdayım Merak etme ablacım
Günlük menü paylaşımı yapıyoruz ve Spor listemiz var haftada 250puanın altında kalan ceza alıyor günlük istedigin sporu yapa bilirsin sana kalmış 15gün sonra listeye giriliyor şuan senin gibi yeni arkadaşlar var kuzum burda yabancılık çekemezsin

Valla canım ben öyle düşünmüyorum. Düşünsem söylerim. Bknz innuk sen kaçamaksız devam et . Sporu arttırmaya çalış gidecek inşallah
Kaptanım Gamzemdwf benim arkadaşım kendisiyle daha öncede diyet yapmıştık benim koçum Du kendisi şimdi yine diyete başlamış ve bende tuttum kolundan getirdim guruba Müsade varmı bize katıla bilirmi iznin olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…