Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunaydinnn hanimlar leslie nedir ne degildir burda ogrendim dun indirdim 3 video bu aksam baslamyi planliyorum pazar gunu yaptigim 500 cal yakan sporun hala etkileri var kaslarimda
Sabah
1 silim tam b. Ekmegi
Haslanmis yumurta
1 cay
1 kk peynir
3 zeytin

Oglen
Yarim simit
Ayrab

Aksam
1 pors kuru fasulye
Yesillik diye planladım
Aksam 10.30 yesil cay iciyorum
2 lt su

O jillian var ya çok fena
Bakmayın puanı az ama attırdığı ter efor süper
İçinde mekik, şınav, ip, squat, koşu ne ararsan var
Kız o jillian ben açtımda videoyu sonunu getiremedim nefesim kesildi çok yorucu beni eliptik leslie yürüyüş paklar valla canım çıkmıştı diger sporlar böyle yormuyor o çok Fena helal olsun sana

ecem aynını bende yaptım dün ve hepsini tamamlayamadım o 500 kalorilik egzersizi bugün bacaklardan yürüyemiyorum

Bu dünün menüsümü diycem ama sanırım bu günün menüsü bu kadar erken paylaşma Çünki arada kaçamaklar olur yazmayı unutursun akşam paylaş kuzum

lahanayı bende ara ara yaparım faydasını görürüm ama artık çoğu şeye direnç kazandım karabuğday iyi gibi şimdilik

canım vereyim yapacaksan içinde biberiye altınotu ıhlamur çiçeği kuşburnu çubuk tarçın ve yeşil çay var
Wuuuuuu yok yok yani içimde neyse sen yap etkisi olursa bende denerim şimdi lahana yapıyorum iki detoks üst üste olmasın kaptanım keser beni

Wuuuuuu yok yok yani içimde neyse sen yap etkisi olursa bende denerim şimdi lahana yapıyorum iki detoks üst üste olmasın kaptanım keser beni
ben bunu yaklaşık 2-3 aydır içiyorum 8 kilo vermemde etkisi büyük zararı yokki bitki çaylarının

ve bu kadar aç kalmaya direnç düşer hastalanırdım çok şükür hiç etkilenmedim bunun sayesinde

Kızlar her şeyin fazlası zarar . Bitki çayları günde iki fincan dan fazla önerilmiyor. Metabolizmayi hızlandırıyor evet ama fazlasininda yararindan cok zararı olur. Kilo vereceğiz diye sağlığımizdan olmayalım Allah korusun

Katılıyorum canım iibitki zaten bir şey olmaz çok yanlış bir bilgi
Demleme şeklinden kaç defa kullanılabileceğine kimin kullanabileceğine çok ayrıntılı
En iyi yeşil çay o da iki kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…