Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gulenyuzumsunsen burda ama yazmiyor..
Gülümse olmayinca bizim muhabbet saemiyo galiba
Hayır alakası yok canım
Farkındaysan sadece menü spor bildirimi yapıyorum
Sohbete dahil olacak bir yerde değilim
Bebeği emzirirken sayfalar birikmesin diye okuyorum
Bi de menü listesini vermek için girdim

ben detoxtayım hep aynı şey yiyorum diye yazmadım
O zaman bana niye adım yok diye dil çıkarıyorsun canım
Ayrıca detoksta olsan da aynı şeyi yesen de yazman gerekiyordu
Anka
Şu an da da belli olduğu gibi ben genel liste izerinden değilde orda paylaşanlara göre listeyi oluşturdum canım
Hiç yazmayanları sen genel listeden karşılaştır olurmu
Bu hafta böyle oldu kusura bakma

Olsun canım çok sağol eline sağlık.
innuk k isimleri karıştırdı galiba.
Gulumse burda ama gulenyuzumsunsen yok diye yazmıyor diyecekti sanırım

aa dil çıkardığını yeni gördüm o emojinin ben sadece trip atıyodum oysaki :)

Dün herkesin telaşesi vardı evde yemek yapmadık çocuklar acıktı alelacele acele en kolayına onları yaptık evde degildim kayın validedeydik ama sadece iki yemek kaşıgı aldım salataya doyurdum karnımı makarnayı çorba kaseme koydum günlük 2litre su içiyodum karanfiller tatlandırarak ama evde olmayınca normal suyu 1.5litre içe bildim

Kizlar bende su spor olayinı daha programli yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor evde cocuklardan.
Aslinda yapilan hareketleri duzenli olarak zorlastirmak ve sayiyi artirmak lazim.
Ayrica kardioyu gunluk en az 40-45 dk araliksiz yapmak lazim ki yağ yakabilelim.
Spor salonuna mı gitsem diyorum. Karsi cadde de b fit var bi sorsam mi acaba kac para istiyorlar.
Bu sekildw yaptigim sporum faydasi minimum da kaliyor.

Kizlar dün bu çay tarifini gördüm akşam yaptım bı kupa sicakken içtim. Kalanı bugün yanıma aldım. Yalnız bana tadı çok tatlı geldi su ile seyrelterek içiyorum
Belki deneyenler olur diye paylaşmak istedim

İyiyz canim sen nasilsin nasıl gidiyor, bu aralar bı durgunluk var @gulenyuzumsunsen ve @Gulumse25 çok giremediler o yüzden sanırım. Muhabbetten mahrum kaldık
Yaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumu
Dün müsait degildim giremem dedim ama sagolsun abimin telden vifi ye baglandım ara sıra girdim yine dün yogun geçti bugün yorgunum uykum bi acayip b12 igne bitti ben yine sersem gibi olmaya başladım günaydın bu arada kızçeler

İmkanın varsa git canim . Benimde eskiden evimin karşısında vardı. Gün içinde bı gidip geliyordum hemen tabi o zaman öğrenciydim bide daha rahat ayarlıyordum zamanimi. Oraya kadar gidince mecbur yapıyorsun sporu ama evde birazdan yaparım falan diye diye kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…