Gulenyuzumsunsen burda ama yazmiyor..İyiyz canim sen nasilsin nasıl gidiyor, bu aralar bı durgunluk var @gulenyuzumsunsen ve @Gulumse25 çok giremediler o yüzden sanırım. Muhabbetten mahrum kaldık
Ben 1.sayfadaki linkte menüsü olan herkesi yazdım demekki sen menü paylaşmamışsın orda canım bilmiyorum.ben neden yokum o listede
Hayır alakası yok canımGulenyuzumsunsen burda ama yazmiyor..
Gülümse olmayinca bizim muhabbet saemiyo galiba
O zaman bana niye adım yok diye dil çıkarıyorsun canımben detoxtayım hep aynı şey yiyorum diye yazmadım
Olsun canım çok sağol eline sağlık.O zaman bana niye adım yok diye dil çıkarıyorsun canım
Ayrıca detoksta olsan da aynı şeyi yesen de yazman gerekiyordu
Anka
Şu an da da belli olduğu gibi ben genel liste izerinden değilde orda paylaşanlara göre listeyi oluşturdum canım
Hiç yazmayanları sen genel listeden karşılaştır olurmu
Bu hafta böyle oldu kusura bakma
Ben çevrimciydim ya o yüzden dedi sanırım diye düşündüm bendeOlsun canım çok sağol eline sağlık.
innuk k isimleri karıştırdı galiba.
Gulumse burda ama gulenyuzumsunsen yok diye yazmıyor diyecekti sanırım
Yazmak lazım ama yoksa menü paylaşmamış sayılırsın canımben detoxtayım hep aynı şey yiyorum diye yazmadım
Olabilir belki.Ben çevrimciydim ya o yüzden dedi sanırım diye düşündüm bende
aa dil çıkardığını yeni gördüm o emojinin ben sadece trip atıyodum oysaki :)O zaman bana niye adım yok diye dil çıkarıyorsun canım
Ayrıca detoksta olsan da aynı şeyi yesen de yazman gerekiyordu
Anka
Şu an da da belli olduğu gibi ben genel liste izerinden değilde orda paylaşanlara göre listeyi oluşturdum canım
Hiç yazmayanları sen genel listeden karşılaştır olurmu
Bu hafta böyle oldu kusura bakma
Annemler umredelerdi canım karşılamaya geldim onları çok şükür iyiler kavuştuk dünAnnenler nasılmış bu arada canım iyiler inşallah
Ağlama kızO kadar spor nereye gidiyor kaptan ya ağlıycam şimdi
Dün herkesin telaşesi vardı evde yemek yapmadık çocuklar acıktı alelacele acele en kolayına onları yaptık evde degildim kayın validedeydik ama sadece iki yemek kaşıgı aldım salataya doyurdum karnımı makarnayı çorba kaseme koydum günlük 2litre su içiyodum karanfiller tatlandırarak ama evde olmayınca normal suyu 1.5litre içe bildimÇok sıkıntılı değil canım
Yarın biraz dikkat yetecek bence
Alıntıladım yavru durmadı yazamadım tabiki yememişsindir
Çok yemekten nice sıkıntılı geceler taşadık azcıkta açlıktan yaşayalım no problem
Sen sağlıkçısı 4 çok zannededim hep demek sıkıntı yok
Su yine az gülümse hadi sabah mecburdu akşam akşam ne makarnası
Hiç umutsuz olma birden gelmedi ki birden gitsin canım gülümse nin dediği doğru az zorlanalım da kıymeti olsun
Yaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumuİyiyz canim sen nasilsin nasıl gidiyor, bu aralar bı durgunluk var @gulenyuzumsunsen ve @Gulumse25 çok giremediler o yüzden sanırım. Muhabbetten mahrum kaldık
İmkanın varsa git canim . Benimde eskiden evimin karşısında vardı. Gün içinde bı gidip geliyordum hemen tabi o zaman öğrenciydim bide daha rahat ayarlıyordum zamanimi. Oraya kadar gidince mecbur yapıyorsun sporu ama evde birazdan yaparım falan diye diye kalıyor.Kizlar bende su spor olayinı daha programli yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor evde cocuklardan.
Aslinda yapilan hareketleri duzenli olarak zorlastirmak ve sayiyi artirmak lazim.
Ayrica kardioyu gunluk en az 40-45 dk araliksiz yapmak lazim ki yağ yakabilelim.
Spor salonuna mı gitsem diyorum. Karsi cadde de b fit var bi sorsam mi acaba kac para istiyorlar.
Bu sekildw yaptigim sporum faydasi minimum da kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?