Yok onu sana dedim o sporun atasını yapıyor zaten jilian yeterAğlama kız
Kaptanım bana da demişti onlar bölgesel incelme sağlıyor tam yağ yakmak için daha değişik ağırlık koşma Leslie nin 45 dklığını falan yapmamız lazımmış sanırım
Kizlar bende su spor olayinı daha programli yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor evde cocuklardan.
Aslinda yapilan hareketleri duzenli olarak zorlastirmak ve sayiyi artirmak lazim.
Ayrica kardioyu gunluk en az 40-45 dk araliksiz yapmak lazim ki yağ yakabilelim.
Spor salonuna mı gitsem diyorum. Karsi cadde de b fit var bi sorsam mi acaba kac para istiyorlar.
Bu sekildw yaptigim sporum faydasi minimum da kaliyor.
Sofradan kalkıyorum hiç doymuş hissetmiyorum aç aç dolanıyorum sanki migdem kazınıyo
Ne yapmam lazım abla çok düzensizim geç kalktığımın yüzünden hiç düzenim yokleptin hormonun yüzünden sanırım,
Bende bunu yaptım geçen gün kaynamış suya yapmadım direk suya attım daha az şekerli oldu. Tabi benim okuduğum yerde sıcak suya demiyordu o ayrı
Kizlar dün bu çay tarifini gördüm akşam yaptım bı kupa sicakken içtim. Kalanı bugün yanıma aldım. Yalnız bana tadı çok tatlı geldi su ile seyrelterek içiyorum
Belki deneyenler olur diye paylaşmak istedim
Bir de o şekilde deneyeyim canım ben kaynattim belki o yüzden o kadar tatlı olduBende bunu yaptım geçen gün kaynamış suya yapmadım direk suya attım daha az şekerli oldu. Tabi benim okuduğum yerde sıcak suya demiyordu o ayrı
Üstteki 8 aralık alttaki 20 aralıkinnuk bence kasın artması için ağırlıklı spor yapılması gerekiyor ben hiç jilianmı ona bakmadım nasılmış diye açıkcası ama mesela 15gün arayla tartıldım spor salonunda spora çok az gitim bu sıra ve ağırlıklı yapamadım kasım hiç artmamış bu beni üzdü. Bencede imkanın varsa git spora
tarçınlı su iç cnmSofradan kalkıyorum hiç doymuş hissetmiyorum aç aç dolanıyorum sanki migdem kazınıyo
Ne yapmam lazım abla çok düzensizim geç kalktığımın yüzünden hiç düzenim yok
Bende tam bunu uygulayacaktım ama Dr insülin direncim olduğu için ara öğün mutlaka yapacaksın dediDoktorumun dediği:
Öğün atlamayın. Meyveniz dahil, tüm yiyeceklerinizi arka arkaya yiyin. Ara öğün insülini tetiklediği için sürekli acıkma duygusunu pekiştirir. Ara öğün yemeyin. Akşam saat 21.00'den sonra yemeyi bırakın. Bol su için, sentetik, işlem görmüş, ambalajlı, mısır şurubu içeren gıdalardan uzak durun. Pazara çıkın, oranın salçasını, otunu, pekmezini kullanın. Doğaya dönmemiz gerekiyor. Hiçbir memeli hayvanın fabrikada üretilmiş şekere ihtiyacı yok. Şeker tüketmeyin. Corn flakesler, diyetleri dahil şişmanlatıcıdır. Meyveyi, üç öğünden fazla yemeyin. Meyve suları doğrudan insülini tetikler, trigliserit yapar. İçmeyin.
vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri tam olarak öğünde alırsanız ara öğüne ihtiyaç kalmıyor, benki yemeği tatlıyı, çikolatayı çok seven bir insanım,13 gündür ağzıma tatlı koymadım, arada abur cubur atıştırmadım, açlıkta hissetmiyorum.Bende tam bunu uygulayacaktım ama Dr insülin direncim olduğu için ara öğün mutlaka yapacaksın dediburada da ara öğün insülini tetikler yazıyor. kafam karışıyor hangisi doğru kime inancam şaşırdım valla :/
İçtigim su hep tarçınlı zatin normal su içemiyorum ki migdem bulanıyotarçınlı su iç cnm
Haberlerde çıkmış bu dün komşum söyledi greyfurt ve bal karışımı dedi dene bilmiyorum ne kadar dogru deneme tahtası olduk zatin ya tutarsa hesabıbu kürü deneyen varmı kızlar
Canım yaptığın sporlar çok ağır mutlaka kas ağırlığın artıyor ama tartıda da farketmesi lazımdı bilemiyorum ki. Sen devam et bakalım kaçıncı gün bugün jilianda. Sabırla gidecek inşallah
aynen ama zencefil sirke ve greyfurt zaten yağ yakıcı özelliği var zararının olacağını sanmıyorumHaberlerde çıkmış bu dün komşum söyledi greyfurt ve bal karışımı dedi dene bilmiyorum ne kadar dogru deneme tahtası olduk zatin ya tutarsa hesabı
ben sadece şeker hastalarının ialac kullanıyorken kullanmamasını biliyorumçok özür diliyerek gene müdahil olacağım sağlıkçı arkadaşlarımız daha iyi bilir, eğer sağlık için herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, greyfurt suyu ilacın etkisini 2-3 kat artırıyormuş o yüzden dikkatli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?