Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ağlama kız
Kaptanım bana da demişti onlar bölgesel incelme sağlıyor tam yağ yakmak için daha değişik ağırlık koşma Leslie nin 45 dklığını falan yapmamız lazımmış sanırım
Yok onu sana dedim o sporun atasını yapıyor zaten jilian yeter

Aynen kardiyo çoğalt. Eliptik yapsan her gün düzenli yeter sana aslında.

Kızlar benim yarın misafirim var bu gün ona hazırlık yapıyorum. Baya kalabalık. 12:00 ye kadar bildirimlerimizi bitirelim sonra kalır mazallah. Akşama da günüm var komşular gelecek çok yoğunum.

Bende bunu yaptım geçen gün kaynamış suya yapmadım direk suya attım daha az şekerli oldu. Tabi benim okuduğum yerde sıcak suya demiyordu o ayrı

Bende bunu yaptım geçen gün kaynamış suya yapmadım direk suya attım daha az şekerli oldu. Tabi benim okuduğum yerde sıcak suya demiyordu o ayrı
Bir de o şekilde deneyeyim canım ben kaynattim belki o yüzden o kadar tatlı oldu

innuk bence kasın artması için ağırlıklı spor yapılması gerekiyor ben hiç jilianmı ona bakmadım nasılmış diye açıkcası ama mesela 15gün arayla tartıldım spor salonunda spora çok az gitim bu sıra ve ağırlıklı yapamadım kasım hiç artmamış bu beni üzdü. Bencede imkanın varsa git spora

Üstteki 8 aralık alttaki 20 aralık

Ne yapmam lazım abla çok düzensizim geç kalktığımın yüzünden hiç düzenim yok

Doktorumun dediği:
Öğün atlamayın. Meyveniz dahil, tüm yiyeceklerinizi arka arkaya yiyin. Ara öğün insülini tetiklediği için sürekli acıkma duygusunu pekiştirir. Ara öğün yemeyin. Akşam saat 21.00'den sonra yemeyi bırakın. Bol su için, sentetik, işlem görmüş, ambalajlı, mısır şurubu içeren gıdalardan uzak durun. Pazara çıkın, oranın salçasını, otunu, pekmezini kullanın. Doğaya dönmemiz gerekiyor. Hiçbir memeli hayvanın fabrikada üretilmiş şekere ihtiyacı yok. Şeker tüketmeyin. Corn flakesler, diyetleri dahil şişmanlatıcıdır. Meyveyi, üç öğünden fazla yemeyin. Meyve suları doğrudan insülini tetikler, trigliserit yapar. İçmeyin.

Birde diyete başladığınızda günlük hayatınızda düzenli spor yoksa, vücudun 2-3 hafta sisteme alışmasını bekleyip spora başlayın, ağır spor da kas kaybettirir.

bana verdiği örnekte %20 diyetle kilo verdin. bunun %10 u yağ, %10 u kastır dedi. vücut savunma meknizması alarma geçer bu durumda kas kaybediyoruz önlem almamız gerekir der dedi bu sefer beynin sürekli ye komutu verir, diyeti bıraktığında tekrar kilo alırsın. % 20 kilo aldığını düşün eski kilona geldiğinde başlangıca göre % 20 yağlanmış ve % 10 kas kaybetmiş olursun dedi. Bana oldukça mantıklı geldi bunlar

Son düzenleme:
Bende tam bunu uygulayacaktım ama Dr insülin direncim olduğu için ara öğün mutlaka yapacaksın dedi burada da ara öğün insülini tetikler yazıyor. kafam karışıyor hangisi doğru kime inancam şaşırdım valla :/

vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri tam olarak öğünde alırsanız ara öğüne ihtiyaç kalmıyor, benki yemeği tatlıyı, çikolatayı çok seven bir insanım,13 gündür ağzıma tatlı koymadım, arada abur cubur atıştırmadım, açlıkta hissetmiyorum.
çünkü öğünlerde sebzemi, proteinimi,karbonhidratımı ve meyveden şeker ihtiyacımı karşılıyorum

bu arada yazmayı unuttum doktorum bana krom hapı verdi, sabah ve akşam tok karna yutuyorum, bir de sabah akşam probiyotik tablet kullanıyorum, kromun da tatlı krizine girmeyi önleme özelliği var, ama bilinçsiz kullanım zararlı olabilir. bu konuda bir şey diyemem

çok özür diliyerek gene müdahil olacağım sağlıkçı arkadaşlarımız daha iyi bilir, eğer sağlık için herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, greyfurt suyu ilacın etkisini 2-3 kat artırıyormuş o yüzden dikkatli olmak gerek

ben sadece şeker hastalarının ialac kullanıyorken kullanmamasını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…