Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aradık valla canım

Kaynamış elma kürü daha tatlı ben yaptım sogudum canım içemedim döktüm bildiğin şekerli su an akil veren çokmuş bagırsakları iyi çalıştırıyomuş dediler kadının biri diyete başlamış 4günde 3kilo vermiş nasıl oldu bu dedim diyet spor ve elma kürüyle dedi dedim saglıklı degil çok vermişsin diyo ödemeden gitmiş ola bilir kür çok faydalı dedim ben içemedim sabrederse devam edersen faydasını görürsün dedi

Aynen tatlım benimde düzene girmiyor spor sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum gelince yemek telaşı yap hazırla kaldır temizle düzenle saat 8i buluyor sonra çocuklara vakit ayırıyorum oyun oynuyoruz çay faslı derken 9,10 oluyor çok yorgun oluyorum yapsam çocuklar bırakmıyor ne olacak bilmiyorum

Günaydın tatlım 12. takımın gülü aranmaz mı ya:)

Ever çalışınca zor oluyor. Bende çocuk yok o yüzden yapabiliyorum ama eve gel yemek hazirla ye topla o arada biraz zaman geçiyor spor yap duşa gir saçlarını kurut ertesi gün giyeceğini / yiyeceğini hazırla zaten yatma vakti geliyor. Valla dün akşam eşim gel film izleyelim dedi ben spor yapcam izleyemem dedim

Benim eşim olsa trip atar hemen zatin o kadınlar kulübü benden kıymetli der her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…