- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Aradık valla canımYaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumu
Dün müsait degildim giremem dedim ama sagolsun abimin telden vifi ye baglandım ara sıra girdim yine dün yogun geçti bugün yorgunum uykum bi acayip b12 igne bitti ben yine sersem gibi olmaya başladım günaydın bu arada kızçeler
Kaynamış elma kürü daha tatlı ben yaptım sogudum canım içemedim döktüm bildiğin şekerli su an akil veren çokmuş bagırsakları iyi çalıştırıyomuş dediler kadının biri diyete başlamış 4günde 3kilo vermiş nasıl oldu bu dedim diyet spor ve elma kürüyle dedi dedim saglıklı degil çok vermişsin diyo ödemeden gitmiş ola bilir kür çok faydalı dedim ben içemedim sabrederse devam edersen faydasını görürsün dedi
Kizlar dün bu çay tarifini gördüm akşam yaptım bı kupa sicakken içtim. Kalanı bugün yanıma aldım. Yalnız bana tadı çok tatlı geldi su ile seyrelterek içiyorum
Belki deneyenler olur diye paylaşmak istedim
Kizlar bende su spor olayinı daha programli yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor evde cocuklardan.
Aslinda yapilan hareketleri duzenli olarak zorlastirmak ve sayiyi artirmak lazim.
Ayrica kardioyu gunluk en az 40-45 dk araliksiz yapmak lazim ki yağ yakabilelim.
Spor salonuna mı gitsem diyorum. Karsi cadde de b fit var bi sorsam mi acaba kac para istiyorlar.
Bu sekildw yaptigim sporum faydasi minimum da kaliyor.
Yaaa işte böyle mumla ararsınız yokluğumu
Dün müsait degildim giremem dedim ama sagolsun abimin telden vifi ye baglandım ara sıra girdim yine dün yogun geçti bugün yorgunum uykum bi acayip b12 igne bitti ben yine sersem gibi olmaya başladım günaydın bu arada kızçeler
Yok kız olurmu öyle şey o normalde herkesle konuşur ama bizim muhabbetimiz başka genelde birbirimize laf atarız o yüzden muhabbet uzuyor kuzum öyle düşünmeGulenyuzumsunsen burda ama yazmiyor..
Gülümse olmayinca bizim muhabbet saemiyo galiba
Wuuuuuu Şımartmayın beni çok pis gaza geliyorum bakınGünaydın tatlım 12. takımın gülü aranmaz mı ya:)
Napsınlar ben yokum seni seviyorlar el mahkumWuuuuuu Şımartmayın beni çok pis gaza geliyorum bakın
Çiçemmm annenle babanın avuç içlerinden öp benim için banada bol bol dua etsinler olurmu selam söyle her ikisinedeAnnemler umredelerdi canım karşılamaya geldim onları çok şükür iyiler kavuştuk dün
Senin yerin başka çiçemmm tabi beni sevecekler sevmeyenin üstüne bi otururum kamyon çarpmış gibi felegi şaşar kimmiş o sevmeyenler bakimmmNapsınlar ben yokum seni seviyorlar el mahkum
Aman Allah korusun sen sinirlenmeSenin yerin başka çiçemmm tabi beni sevecekler sevmeyenin üstüne bi otururum kamyon çarpmış gibi felegi şaşar kimmiş o sevmeyenler bakimmm
Aleyküm selam canımÇiçemmm annenle babanın avuç içlerinden öp benim için banada bol bol dua etsinler olurmu selam söyle her ikisinede
Tmm çiçemmm sen nasıl istersenAman Allah korusun sen sinirlenme
Ever çalışınca zor oluyor. Bende çocuk yok o yüzden yapabiliyorum ama eve gel yemek hazirla ye topla o arada biraz zaman geçiyor spor yap duşa gir saçlarını kurut ertesi gün giyeceğini / yiyeceğini hazırla zaten yatma vakti geliyor.Aynen tatlım benimde düzene girmiyor spor sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum gelince yemek telaşı yap hazırla kaldır temizle düzenle saat 8i buluyor sonra çocuklara vakit ayırıyorum oyun oynuyoruz çay faslı derken 9,10 oluyor çok yorgun oluyorum yapsam çocuklar bırakmıyor ne olacak bilmiyorum
Benim eşim olsa trip atar hemen zatin o kadınlar kulübü benden kıymetli der her zamanEver çalışınca zor oluyor. Bende çocuk yok o yüzden yapabiliyorum ama eve gel yemek hazirla ye topla o arada biraz zaman geçiyor spor yap duşa gir saçlarını kurut ertesi gün giyeceğini / yiyeceğini hazırla zaten yatma vakti geliyor.Valla dün akşam eşim gel film izleyelim dedi ben spor yapcam izleyemem dedim
tansiyonun yada şekerin düşmüş olabilirKızlar benim beynim uyuşuk gibi neden öyle sanki kafam bende degil ya bugün bi acayibim
Canım yaptığın sporlar çok ağır mutlaka kas ağırlığın artıyor ama tartıda da farketmesi lazımdı bilemiyorum ki. Sen devam et bakalım kaçıncı gün bugün jilianda. Sabırla gidecek inşallahO kadar spor nereye gidiyor kaptan ya ağlıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?