- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
birinci sayfada en başta birlink var orda takım menülerimiz sayfası çıkıyor orda paylaşıyoruzmenüyü 1. sayfadan mı paylaşıyoruz onu bilmiyorum
tamamdır teşekkürlerbirinci sayfada en başta birlink var orda takım menülerimiz sayfası çıkıyor orda paylaşıyoruz
Salata ye hazır gıdalardan uzak dur en azından ne yedigini bilirsin 7/24salata yiye bilirim çok seviyorum artık eskiden çöpe dökerdim kalan salatayı şimdi bitirmeden sofradan kalkmıyorumKızlar akşama yoğurt+ lifalif. Mi salata mı. hangisi hafif ve önemsiz olur ne dersiniz
Baktım benim dün menü tam yazmisimBende 20 aralığı yazmıştım ama bir daha bakayım 1. Sayfaya
Yemiş bulundum canım erken kapattım bugün hadi inşallah 5 aylık hasret biter ee 71 i görürüm yarınSalata ye hazır gıdalardan uzak dur en azından ne yedigini bilirsin 7/24salata yiye bilirim çok seviyorum artık eskiden çöpe dökerdim kalan salatayı şimdi bitirmeden sofradan kalkmıyorum
tamamdır teşekkürler
anladım teşekkürlerHer gün buraya yazdığımızi kopyalayıp bir de oraya yazıyoruz kontrol edenlere kolaylık olsun diye. Aslında spor içinde mi yapsak kaptanim @anka_misali
Her gün buraya yazdığımızi kopyalayıp bir de oraya yazıyoruz kontrol edenlere kolaylık olsun diye. Aslında spor içinde mi yapsak kaptanim @anka_misali
Korkma spor listesini ben aldımEvet bende ayni fikirdeyim spor listesini bulmak yazmak çok zor geliyor bana nedense ..bazen bakiyorum saat 11 e az kalmis zaten ben bulana kadar saat gecer boşver deyip yazmiyorum sporumu. Oyle yapa yapa cezalara kaliyorum heeppp
Gitgide artıyor canım evet bende gunde 300 le başladım sonra 50 50 arttırarak 500 e çıktım:) ama dün mesela yürüyüş yapıp uzerine 300 atlayabilidim. Az da olsa her gün atlamaya çalışıyorum. Burada bı grup var sağlıklı beslenme ip atla zayifla diye orada 1 ay atlayanlar ölçülerini yazmış önceki ve sonraki gerçekten çok etkileyici sende bir bak istersenKızlaaaaar az önce 300 ip atladım
son yüzü tek seferde oluyormuş be
Fazlasını bile yaparsın bende tek seferde 100atlıyorum bi nefes alıp tekrarBugün 500 yaparım di mi
Canım zaten bacaklarda çok terleme olmuyor ki bende olmadı yani en azından hep yüz ve sırt daha çok terliyor. İllaki eriyordur yaniŞuan resmen insanlıktan çıktım ter içindeyim süzüyorum ama bacaklarda tık yok sırtım ve yüzüm terledi bu basenler nasıl gidecek yahu terlemeden
Bazen bende bdv de laf sokmak istiyorum konuyla alakalı bendede yazıyo nedenini bilmiyorum kuzum ban yeme kız sonraCanım zaten bacaklarda çok terleme olmuyor ki bende olmadı yani en azından hep yüz ve sırt daha çok terliyor. İllaki eriyordur yani
Kızlar sayfanın altında böyle bir yazı görüyorum ve bir şey yazamıyorum yardım edin ne olmuş olabilir?
"(Konu mesaj yazılmasına kapatılmış olabilir. Ya da kullanıcı hesabınız aktif değildir. Bir diğer ihtimal bu bölüme sadece PRO üyelerin mesaj yazmasına izin verilmiştir.)"
Valla burası dışında hiçbir yere bir şey yazmıyorum ki kuzum neden oldu ki. Bı an korktum sayfa kapandı falan sandım panikledim.Bazen bende bdv de laf sokmak istiyorum konuyla alakalı bendede yazıyo nedenini bilmiyorum kuzum ban yeme kız sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?