Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Zayıflama kampı olsa yemek saatinde spor saatinde olsa keşke bak nasıl eriyoz şimdi niye yapamıyoruz yaa hevesim falan hep gitti motivasyon sıfır bende kendimi boşlukta hissediyorum valla

Abooovvv 249 tl mii??
Evet ben gidip bir sorayim b fitte var mi acaba bunun gibi bi alet?

Zayıflama kampı olsa yemek saatinde spor saatinde olsa keşke bak nasıl eriyoz şimdi niye yapamıyoruz yaa hevesim falan hep gitti motivasyon sıfır bende kendimi boşlukta hissediyorum valla
Benim motivasyonum kendı düzenim olmadığı için düşük ve adetli olduğum için ama pes etmek yok öncesi sonra fotoraflarıma bakıp motive olmaya çalışıyorum

ya şimdi bide sandaloz sakızını okudum gerçekten okadar etkili mi acep
ben gençlik dönemimde kullanmıştım, yutarken dikkat edin boğulabilirsiniz, şimdi hatırlamıyorum ılık suyla mı içiliyordu birden nefessiz kalabiliyorsunuz

ben bugün açlıkotu da içtim diğer bitki çaylarının yanında içim dışım bitki oldu valla ama devam seviyorum iyiki bitki çaylarını yarın tartı günü ve bozulmak istemiyorum

ben bugün açlıkotu da içtim diğer bitki çaylarının yanında içim dışım bitki oldu valla ama devam seviyorum iyiki bitki çaylarını yarın tartı günü ve bozulmak istemiyorum
Ben de elma tarçın yeşil çay maydanoz karışımını yaptım şu an pek bir etkisi yok ama yarına Allah kerim

22 aralık menüm
sabah evden çıkmadan 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip üstüne koca bardak su
saat 9 da 7 hurma bi kase ev yoğurdu
saat 13 te 7 hurma bir kase yoğurt
aksam a 7 hurma bir kase zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt hiç kaçamağım yok
2 fincan şekersiz türk kahvesi
3 kupa bitki çayı
şimdiye kadar 2 lt su

Hurma detoksu mu yaptın canım, açlık hissettin mi cok, nasıldı?

Hurma detoksu mu yaptın canım, açlık hissettin mi cok, nasıldı?
ewet bugün başladım karabugday yapıyordum 4 gündür ama regl olunca zorladı beni bende hurmaya geçtim hiç zorlamadı ve kendimi daha enerjik hissettim inşallah böyle devam eder şu direncimi kırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…