Zayıflama kampı olsa yemek saatinde spor saatinde olsa keşke bak nasıl eriyoz şimdi niye yapamıyoruz yaa hevesim falan hep gitti motivasyon sıfır bende kendimi boşlukta hissediyorum vallaBen geçen seferki diyetimde ilk ay 7 kilo verdim ve sadece koştum haftada 7 gün eşim ilk ay 11 kilo verdi haftada 1 yada 2 gün koştu metabolizma kilo boy kas oranı herşey önemli bu sefer çok fazla spor yapamıyorum bakalım nolucak
http://www.hepsiburada.com/tanita-bc-730-vucut-analiz-tartisi-beyaz-p-SGTANITABC730B?magaza=Ekonomik Reyon&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=EAIaIQobChMIv77u_YWb2AIVxZ3tCh0sZACUEAQYECABEgL07vD_BwE Abla bu linkteki bizim spor salonunda olan bir bak istersen. Bide ben spor salonuna girdimmi en az iki saat çıkamıyorum daha uzun sürer spora başlarsan
Benim motivasyonum kendı düzenim olmadığı için düşük ve adetli olduğum için ama pes etmek yok öncesi sonra fotoraflarıma bakıp motive olmaya çalışıyorumZayıflama kampı olsa yemek saatinde spor saatinde olsa keşke bak nasıl eriyoz şimdi niye yapamıyoruz yaa hevesim falan hep gitti motivasyon sıfır bende kendimi boşlukta hissediyorum valla
ben gençlik dönemimde kullanmıştım, yutarken dikkat edin boğulabilirsiniz, şimdi hatırlamıyorum ılık suyla mı içiliyordu birden nefessiz kalabiliyorsunuzya şimdi bide sandaloz sakızını okudum gerçekten okadar etkili mi acep
etkisini görmüşmüydünben gençlik dönemimde kullanmıştım, yutarken dikkat edin boğulabilirsiniz, şimdi hatırlamıyorum ılık suyla mı içiliyordu birden nefessiz kalabiliyorsunuz
Bu dediğim 15 -20 yıl önce yahu:)))) tek hatırladığım 3. kullanımda ölüyor olduğumdu, sanırım iştahı kesiyordu.etkisini görmüşmüydün
yoğurta zencefil zerdeçal ve tarçın kat yarın hafif hissedersin kendini tabi ev yoğurdu olursa daha iyiKızlar akşama yoğurt+ lifalif. Mi salata mı. hangisi hafif ve önemsiz olur ne dersiniz
çokyoğurta zencefil zerdeçal ve tarçın kat yarın hafif hissedersin kendini tabi ev yoğurdu olursa daha iyi
Ben de elma tarçın yeşil çay maydanoz karışımını yaptım şu an pek bir etkisi yok ama yarına Allah kerimben bugün açlıkotu da içtim diğer bitki çaylarının yanında içim dışım bitki oldu valla ama devam seviyorum iyiki bitki çaylarını yarın tartı günü ve bozulmak istemiyorum
Bende akşama yoğurt yulaf meyve yiyeceğim :)Kızlar akşama yoğurt+ lifalif. Mi salata mı. hangisi hafif ve önemsiz olur ne dersiniz
AaaaBiz bunu denedik. Bana + ile dönüşü olmuştu.
Hurma detoksu mu yaptın canım, açlık hissettin mi cok, nasıldı?22 aralık menüm
sabah evden çıkmadan 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip üstüne koca bardak su
saat 9 da 7 hurma bi kase ev yoğurdu
saat 13 te 7 hurma bir kase yoğurt
aksam a 7 hurma bir kase zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt hiç kaçamağım yok
2 fincan şekersiz türk kahvesi
3 kupa bitki çayı
şimdiye kadar 2 lt su
Bende 20 aralığı yazmıştım ama bir daha bakayım 1. SayfayaBen 1.sayfadaki linkte menüsü olan herkesi yazdım demekki sen menü paylaşmamışsın orda canım bilmiyorum.
ewet bugün başladım karabugday yapıyordum 4 gündür ama regl olunca zorladı beni bende hurmaya geçtim hiç zorlamadı ve kendimi daha enerjik hissettim inşallah böyle devam eder şu direncimi kırmak istiyorumHurma detoksu mu yaptın canım, açlık hissettin mi cok, nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?