Kombinasyonsuz yemekten sonra akşam yemeği yaparken içtimKebap ve salep kombinasyonunu merak ettim.
Menu gayet sade ve güzel. Doyduysan bunlarla yarin gelsin eksilerr
Kızzz sen öylemi yazdın çok pardonSen anladin beni dimi?
Ben diyorum ki spor listesini bulup yaptigim sporu yazamiyorum.
O diyor ki yazmasan da olur. 250 puanlik yazabildiysen gerisini bosver diyoo..
Tee allamm
Bu arada asla ama asla doymadımm açımm çok açım ve evde ekmeğe nutella sürenmi ararsın sucuklu tost yiyen mi ararsın fenalardayımmKebap ve salep kombinasyonunu merak ettim.
Menu gayet sade ve güzel. Doyduysan bunlarla yarin gelsin eksilerr
Sen gayet dogru yazmışsın acep ben bunu neremle okumuşumEvet bende ayni fikirdeyim spor listesini bulmak yazmak çok zor geliyor bana nedense ..bazen bakiyorum saat 11 e az kalmis zaten ben bulana kadar saat gecer boşver deyip yazmiyorum sporumu. Oyle yapa yapa cezalara kaliyorum heeppp
Abla bana itici güç lazım diyorsun bu nasıl spordur maşallah sen bizi it asıl21 Aralık Su Spor Listesi
1. İnnuk
25 dk yürüyüş 25 puan
25 dk eliptik 75 puan
250 ad. Twister 50 puan
75 ad. Mekik 75 puan
100 ad. Donkey kick 20 puan
70 ad. Squat 70 puan
75 ad. Topuğa dokunma 15 puan
50 ad. Bridge 10 puan
50 ad. Alt karın 10 puan
30 ad. Yarim şınav 6 puan
60 sn plank 6 puan
40 sn adini bilmediğim sabit hareket 4 puan
100 ad ön kol 20 puan
100 ad arka kol 20 puan
Toplam 406 puan
2.5 litre su
Okudum tamam da senin yazdıgına fransız kaldım Türkçesini yazSen onu bunu bosver tamam neyse ne..
Sen eliptik teklifime ne diyosun onu yaz bana..
Bu arada asla ama asla doymadımm açımm çok açım ve evde ekmeğe nutella sürenmi ararsın sucuklu tost yiyen mi ararsın fenalardayımm
BilemiycemSen gayet dogru yazmışsın acep ben bunu neremle okumuşum
Hepsini kapıya at gidin dışarda yiyin agzınızı silin öyle eve gelin deBu arada asla ama asla doymadımm açımm çok açım ve evde ekmeğe nutella sürenmi ararsın sucuklu tost yiyen mi ararsın fenalardayımm
Valla biz görmedikBenim puan totalde 61 puan. Bu arada eve gelirken 7 kat merdiven çıktım ve tüm gün 4 saate yakın annemle markantalyadan kalekapısına cumhuriyet meydanından valiliğe ışıklara demircilere yürüdüm durdum alışveriş amaçlı ama
Yok yavrim bu oyle bise deellAbla bana itici güç lazım diyorsun bu nasıl spordur maşallah sen bizi it asıl
Biz senle eliptik te ne yapacaktık bacı bidaha de heleYok yavrim bu oyle bise deell
Yarin cumaa , kaptan anka_misali ve ben topun ucundayim.
Korku sporu bu. Ben yusufcuk durumundayim. anladin sen
Gel Antalya’ya kuzum görürsünValla biz görmedik
Kaçamıyorum kaçamadığım gibi bişey de diyemiyoru çok sinirli agresifim bu yüzden taze ekmek kokuları allahım yardım et diyorum içimdenKosarak kaç evdenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?