Tarcinda da krom varmış bu yüzden tatlı krizlerini engelliyormus Ablacim o yüzden demekkibu arada yazmayı unuttum doktorum bana krom hapı verdi, sabah ve akşam tok karna yutuyorum, bir de sabah akşam probiyotik tablet kullanıyorum, kromun da tatlı krizine girmeyi önleme özelliği var, ama bilinçsiz kullanım zararlı olabilir. bu konuda bir şey diyemem
Super bende bölgesel hareketlerimi iş yerinde yapıyorum :)öğlen arasında yürüyüş yapıyordum çok soğuk hava bende iş yerinde egzersiz yaptım ve basit kardio yaptım :)
Ben gitmek istiyorum ama hem issiz oldugum icin maddi olarak esime bağımliyim hem de ufaklik var onu napcam.İmkanın varsa git canim . Benimde eskiden evimin karşısında vardı. Gün içinde bı gidip geliyordum hemen tabi o zaman öğrenciydim bide daha rahat ayarlıyordum zamanimi. Oraya kadar gidince mecbur yapıyorsun sporu ama evde birazdan yaparım falan diye diye kalıyor.
Aynen tatlım benimde düzene girmiyor spor sabah 8 de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum gelince yemek telaşı yap hazırla kaldır temizle düzenle saat 8i buluyor sonra çocuklara vakit ayırıyorum oyun oynuyoruz çay faslı derken 9,10 oluyor çok yorgun oluyorum yapsam çocuklar bırakmıyor ne olacak bilmiyorum
Aslinda yağdan vermissin ve kası korumussun. Bence bu degerler cok guzel.Üstteki 8 aralık alttaki 20 aralık
Karataya mı gidiyon sen ablaDoktorumun dediği:
Öğün atlamayın. Meyveniz dahil, tüm yiyeceklerinizi arka arkaya yiyin. Ara öğün insülini tetiklediği için sürekli acıkma duygusunu pekiştirir. Ara öğün yemeyin. Akşam saat 21.00'den sonra yemeyi bırakın. Bol su için, sentetik, işlem görmüş, ambalajlı, mısır şurubu içeren gıdalardan uzak durun. Pazara çıkın, oranın salçasını, otunu, pekmezini kullanın. Doğaya dönmemiz gerekiyor. Hiçbir memeli hayvanın fabrikada üretilmiş şekere ihtiyacı yok. Şeker tüketmeyin. Corn flakesler, diyetleri dahil şişmanlatıcıdır. Meyveyi, üç öğünden fazla yemeyin. Meyve suları doğrudan insülini tetikler, trigliserit yapar. İçmeyin.
Birde diyete başladığınızda günlük hayatınızda düzenli spor yoksa, vücudun 2-3 hafta sisteme alışmasını bekleyip spora başlayın, ağır spor da kas kaybettirir.
bana verdiği örnekte %20 diyetle kilo verdin. bunun %10 u yağ, %10 u kastır dedi. vücut savunma meknizması alarma geçer bu durumda kas kaybediyoruz önlem almamız gerekir der dedi bu sefer beynin sürekli ye komutu verir, diyeti bıraktığında tekrar kilo alırsın. % 20 kilo aldığını düşün eski kilona geldiğinde başlangıca göre % 20 yağlanmış ve % 10 kas kaybetmiş olursun dedi. Bana oldukça mantıklı geldi bunlar
Evet ablacim, greyfurt çok etkili bir antioksidan. Kesinlikle ilaç kullanan kişiler kullanmamalı.çok özür diliyerek gene müdahil olacağım sağlıkçı arkadaşlarımız daha iyi bilir, eğer sağlık için herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, greyfurt suyu ilacın etkisini 2-3 kat artırıyormuş o yüzden dikkatli olmak gerek
Sevmiyorum zatin greyfurtu ilaçta kullanıyorum ben kurtuldum o detokstanEvet ablacim, greyfurt çok etkili bir antioksidan. Kesinlikle ilaç kullanan kişiler kullanmamalı.
Banada aynı tepkiler geliyo bi ben inanmıyorum nedense kendimeOfff ne kadar uzun yazmisimmm..
Okumaya üsenir insan
Sokk sokk sokkBugün ne pişirdiniz kızlar menüde neler var ben nohut mercimekli bulgur pilavı karışık salata kırmızı lahana yogurtladım ayran yaptım
Daha erken yaparsın ben ev hanımı oldugum için tek derdim bunlar senin aklına gelmemesi normal bacımSokk sokk sokk
Ben yemek yapmadim ne yapicamada karar vermedim. Suan sen yazinca ahhaa dedim resmen unutmusum yemek yapmak gerektiğini pesss diyorum kendimeee.
Kiz bende ev hanimiyim artik delii.Daha erken yaparsın ben ev hanımı oldugum için tek derdim bunlar senin aklına gelmemesi normal bacım
O zaman ne sıklıkta spor yaptın neler yaptın bize örnekler vererek anlatır mısın canımKizlar benim zayiflamaya karar verip basladigim tarih 13 ekim 2017. O gun ki kilom 69.1 di. 2.5 ay kadar bir surede yaklasik 6 kg vermisim ama sadece son 2-3 haftadir spora agirlik verdim.
Gecen hafta is gorusmesine giderken iste giydigim kumas pantolonumu giydim. Pantolon bana acayip bol geldi beli oturur uzerinden gobek firtlardi. Birakin firtlamayi icinde hareket edebiliyordum pantolonun. Uzerine gecen yildan beri giymedigim kabanimi giydim normalde cuk otururdu kaban benden bagimsiz olmus kemeri bile tutmadi.
Is gorusmesinden once arkadasimla bi kahve ictik o benden 1 ay once cikmisti isten 2 aydir falan gorusmuyorduk. Beni gorunce taniyamadim bi an emin olmadim senmisin diye dedi. Cok zayiflamissin kac kilo verdin diye sordu. Sen tahmin et dedim. 9-10 kilo gitmis en az dedi.
Halbuki 5-6 kilo verdim toplam.
Sozun ozu...
Hangi dekotoksu yaparsak yapalim hangi kürü denersek deneyelim asil olan spor...
Spor bizi toparliyor ve inceltiyor. Tartiya yansimada aynaya yansiyor emin olun..
Siz fark etmiyorsaniz motivasyon icin uzun zamandir gorusmediginiz biri ile gousun tepkileri sizi havaya ucuruyor.
Neyse kisacasi spora odaklanacagiz. Dogru duzgun beslenecegiz. Ve burdan kus gibi hafifleyip mezun olucaz..
SimdiAnka o kadar biliyorsan yap o zaman diyecek. Neyse ben gidip azcik spor yapiiim
Buraya ne yazdiysam o aslinda.O
O zaman ne sıklıkta spor yaptın neler yaptın bize örnekler vererek anlatır mısın canım
http://www.hepsiburada.com/tanita-bc-730-vucut-analiz-tartisi-beyaz-p-SGTANITABC730B?magaza=Ekonomik Reyon&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=EAIaIQobChMIv77u_YWb2AIVxZ3tCh0sZACUEAQYECABEgL07vD_BwE Abla bu linkteki bizim spor salonunda olan bir bak istersen. Bide ben spor salonuna girdimmi en az iki saat çıkamıyorum daha uzun sürer spora başlarsanBen gitmek istiyorum ama hem issiz oldugum icin maddi olarak esime bağımliyim hem de ufaklik var onu napcam.
En azindan gidip bi sorsam mi cok ucuk degilse fiyatlar eve yakin nasilsa aksamlari esim gelince birakirim ona zaten yarim saatlik falanmis programlari.
Tabi simdi esime desem evde spor aletin var diyecek
Çalışırken ben de öyleydim canim yaa.
Şuan evdeyken vakit ayirayim diyorum ama cocuklardan nadiren firsat bulabiliyorum. Benim eliptik onlara lunapark gibi.
Aslinda yağdan vermissin ve kası korumussun. Bence bu degerler cok guzel.
Ayy bende bulsam boyle analiz yapan tarti merak ediyorum bende.
Hee dogru ya işten ayrılmıştın kız yaşlılık idare edin beni benim kafa gidikKiz bende ev hanimiyim artik delii.
Benimde suan ev ve cocuklar dışında derdim yok..
Oglan okuldan gelecek birazdan ne yedircem...
Makarna koyayim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?