Buraya giriştemi yazıyo bende başka sayfalarda sandım lili ben sguat yaparken bacaklarım çıt çıt ediyo neden acaba kemiklerinden ses geliyo bıraktımValla burası dışında hiçbir yere bir şey yazmıyorum ki kuzum neden oldu ki. Bı an korktum sayfa kapandı falan sandım panikledim.neyse düzelmiş şimdi
Niye kız bizi göremiycen diyemi üzüldün sen Oyyyyy kıyamam sanaValla burası dışında hiçbir yere bir şey yazmıyorum ki kuzum neden oldu ki. Bı an korktum sayfa kapandı falan sandım panikledim.neyse düzelmiş şimdi
Valla üzüldüm gulumsemNiye kız bizi göremiycen diyemi üzüldün sen Oyyyyy kıyamam sana
Kiz ben kendi sporumu yazmayinca listeyi sen yapmissin ben yapmisim onun bi onemi kalmiyo ki..Korkma spor listesini ben aldımbana zor gelmiyo bacı
Haftalık puanını tamamla yapamadıgın günler dinlenme say sorun olmaz kuzumKiz ben kendi sporumu yazmayinca listeyi sen yapmissin ben yapmisim onun bi onemi kalmiyo ki..
Tabana oyna diyorsun yani..Haftalık puanını tamamla yapamadıgın günler dinlenme say sorun olmaz kuzum
Kız ne diyorum ne anlıyorsun ben yapmadıgın günler demedim yapamadıgın dedim farkındaysan yapamazsan fırsatın olmazsa nasıl yapıcan ben dün yapamadım ama listeyi ben hazırladımTabana oyna diyorsun yani..
Zaten liste basi olmak bizim neyimize dimi..
Yaw gulumse sende eliptik vardi dimi senle ikimiz eliptik challenge mi yapsak?
Bana itici güç lazim eliptik icin cok zor geliyoo
Allahım ikisi de birbirini anlamıyoKız ne diyorum ne anlıyorsun ben yapmadıgın günler demedim yapamadıgın dedim farkındaysan yapamazsan fırsatın olmazsa nasıl yapıcan ben dün yapamadım ama listeyi ben hazırladım
Harika spor olmuş canım geniş yelpazeli dört dörtlük21 Aralık Su Spor Listesi
1. İnnuk
25 dk yürüyüş 25 puan
25 dk eliptik 75 puan
250 ad. Twister 50 puan
75 ad. Mekik 75 puan
100 ad. Donkey kick 20 puan
70 ad. Squat 70 puan
75 ad. Topuğa dokunma 15 puan
50 ad. Bridge 10 puan
50 ad. Alt karın 10 puan
30 ad. Yarim şınav 6 puan
60 sn plank 6 puan
40 sn adini bilmediğim sabit hareket 4 puan
100 ad ön kol 20 puan
100 ad arka kol 20 puan
Toplam 406 puan
2.5 litre su
Sen anladin beni dimi?Allahım ikisi de birbirini anlamıyo
Kebap ve salep kombinasyonunu merak ettim.Kahvaltı: bır yumurta domates biber süzme peynir
Öğlen:1 parça adana kebab ekmeksiz bir bardak salep
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası 2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk 1 kaşık barbunya
salata
3lt su içtim
Harika spor olmuş canım geniş yelpazeli dört dörtlük
Sen onu bunu bosver tamam neyse ne..Kız ne diyorum ne anlıyorsun ben yapmadıgın günler demedim yapamadıgın dedim farkındaysan yapamazsan fırsatın olmazsa nasıl yapıcan ben dün yapamadım ama listeyi ben hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?